Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Чупага

Чупага Well-Known Member

^ дiевчата з форуму New diet досвідом діляться .

а я взаправди бой, так си стало якось- такось ,нейвишло зi мнi бiлогловой:cry:

• Подобається Подобається x 4
  2. Daisy

Daisy Well-Known Member

Дівчатка, з колесом а особливо тяжким, треба бути обережними, бо можете мати проблеми з нирками:)

• Подобається Подобається x 8
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

чесно? чому? я чув, що воно пісОк(не пІсок) виганяє.....

• Подобається Подобається x 1
  4. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Просто треба не важкий обруч, а принаймі пластиковий.

• Подобається Подобається x 6
  5. Daisy

Daisy Well-Known Member

Виганяє- не виганяє незнаю, але знайома собі проблем наробила, потім лікувалась. Проcто не треба зразу робити великі нагрузки, крутити до посиніння, тільки щоб хоч трохи схуднути:crazy:
    Я теж таке маю. Так гарно стоїть за дверима, вже років п'ять:)))

6. Чупага

Чупага Well-Known Member

Скакалка теж виганяє.
    Сказав п'ять хвилин з важким.
    Але у проф докторів по спорт медицині підопічні в інваліди часем йдуть
    Або груди в хрестах, або голова в кущах ,всякому своя доля.

• Подобається Подобається x 5
  7. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

ото трішки впорядкувала свої думки, а то каша заварилась, шо одному буде важко її їсти:nea:

день як день, ніби то мені здавалось, поки в офіс не приперлась. у шефа поганий настрій (ше мяко сказано), от і я була тою першою, шо під гарячу руку попалась. погаркались трішки. потім різні дурниці в голову полізли, чуточку бракувало шоб не написати заяву на звільнення. я от не розумію, чому у шефів думка, якшо ти працюєш на компанію, то повинен бути її фанатом?:dntknw: і знов мене поглинули не хороші думки. але то нічо я вже стараюсь їх подальше відігнати, в мене получається:good:

скоріше б вихідні. в мене таке передчуття шо має статись шось дуже хороше, а воно мене рідко підводить.:)

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

ми вам побажаэм, щоб очікуване справдилось!!! ;)

• Подобається Подобається x 7
  9. Малесенька

дякую, дякую, і ще раз дяяякую!!!!!!!
    а воно вже почало діяти, получила листа, от тепер сижу і тішусь як дитина:yahoo::dance2::girl_claping:

10. Iriska

Iriska Well-Known Member

Я си купила пластиковий, не дуже легкий... масажний... з м*ячиками в середині... Класно...
    А щодо не перестаратись - так це у всьому...

• Подобається Подобається x 7
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хвилююсь.. Вранці шеф привів собачку на квартиру-офіс, де я зараз перебуваю. Цілий день всі працювали і на неї не зважали - вона собі сама бавилась, ми її час від часу почухували за вухом. Потім народ розійшовся додому і я залишилась сама з тою собачкою. Ми обидві цілий день нічого толком і не їли, а вона шкреблась до мене по дверях, мабуть, їсти просила.. Ну я і дала їй лапку курячу. Потім чоловік приніс мені вечерю, а вона, бідоська, такими голодними очима на нас дивилась, що я просто не могла не дати їй ще кілька кісточок. Вона так тішилась, хвостом виляла, стрибала на мене.. Потім ми відвели її хазяїну. І виявилось, що це стара собачка і має дієту і кості їй давати навіть небезпечно :sad:. Сподіваюсь їй нічого не буде.. :sad:

(я б напевно не змогла мати собачку, бо не можу їм ні в чому відмовляти, вони ж бідоські вічноголодні, ну як їм кісточку не дати? :sorry: )

• Подобається Подобається x 12
  12. Чупага

Чупага Well-Known Member

Легкі пластикові може для восьмілiток?
    У 13 р .чотири такі крутив.
    Що до небезпек, мене більше лякає як дівчатка з котами і псами цілуються там і віруси і паразити. Котів люблю , таких спеціальних з дистанційним в управлінням у близький контакт намагаюся не входить ,але коли потрафi руки мию як хірурги в кіно.

Останнє редагування: 23 кві 2009
    • Подобається Подобається x 6
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

та в мене більше 2,5 обертів поки не виходить, думаю, то не великі навантаження.

• Подобається Подобається x 3
  14. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

То напевно перенавантаження!:)))
    Я раніше крутила по пів години на день безперестанку, потім + ше 10-15 хв. під музику (так мені легше),а зараз то закинула, часу нема.
    Треба знову цим зайнятись, талія буде - ВО!:good:

15. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

Хотіла написати в гілку "просто мені сьогодні гірше всіх..",але передумала,адже це звичайні речі, коли людина розуміє, шо ніяких почуттів не було і не могло бути, і псує комусь такий хороший настрій словами "нас уже нема...і потрібно думати як бути далі, бо так,як є ЦЕ не можна залишати..". В цю мить розуміють обоє про що йдеться,але так хочеться відтягнути її (мить), коли треба буде сказати:"ми тільки друзі...або й цього не буде.."Подивитись в закохані очі і знайти в собі сили попрощатись,не розтанувши від жалю до нього,бо жаль і кохання-речі несумісні...Мені погано,а я не знаю чому,адже це мій вибір,адже мені не притаманна риса постійної самопожертви, адже я все зробила так,як вважаю за потрібне, то чому з"явилось відчуття якогось холоду?Чому?Він же зрозумів мене...і про такий кінець стосунків можна тільки мріяти)Дружба...що може бути краще??

якісь думки??пишіть...

• Подобається Подобається x 5
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Софійко, все прийшло до свого логічного завершення.Адже ти й сама в душі знала, що рано чи пізно так станеться.проблема була тільки в часі.Не можна примусити себе кохати і не можна тримати біля себе людину не відповідаючи на її почуття.

Останнім часом у мене самі звичайнісінкі дні.Навчання, дім, інтернет, телефон....Ось сьогодні з сестрою ходила на її курси по фото.Завдання дали "Людина на фоні неба", Людина в місті"і т.п.Прийшлося трохи допомогти попозувати:)

17. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

так....цілком згідна,але чому,розуміючи усе, так важко це ВСЕ зав"язати в торбинку і викинути, шоб лишній груз не давив на мозок?чому, розуміючи і усвідомлюючи свої дії, присутнє відчуття провини?(я ж не вважаю, що зробила щось нетак)

• Подобається Подобається x 1
  18. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

а оце точно....крутила я той обруч крутила...талія то вироблялася...але в результаті на УЗД дізналася, що в мене опущена нирка на 4,5 см....розказала лікареві про обруч...він все зрозумів....сказав, що не більше 5 хв на день крутити можна....

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

І це пройде...

20. Малесенька

а в мене день як день....
    хоча ні. сьогодні купила собі моксіни, потім мене оштрафували наші "доблесні" працівники ДАІ. а потім все як завжди, робота, дім, інтернет...

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)