Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Багіра

Багіра Well-Known Member

я знаю випадки, що святять в суботу, бо на одну церкву по декілька церковних спільнот... от вони і ділять - одні в суботу ввечері, інші в неділю рано, а на другий рік наоборот... а якщо з року в рік - то навіть не уявляю чому...

• Подобається Подобається x 1
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це з якого століття традиція? :mocking:

http://ukrajinciberlinu.wordpress.com/2009/04/18/коли-святити-паску/

Але тут я хожу в суботу лише на віґілію, а паска святиться в неділю. (І завжди комплексую, бо мій кошик з хріном і ашпарагусом коло їхніх баранчиків з трьома яєчками виглядає як борець сумо).

Останнє редагування: 20 кві 2009
    • Подобається Подобається x 7
  3. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

з минулого століття. мені було 13 вроді.

• Подобається Подобається x 1
  4. Чупага

Чупага Well-Known Member

Може з Ватикану пішло хто на недільну службу не прийде тому вечірня в суботу зараховується.

Вже старі баби знають

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ой, тут святі теми обговорюються, тому мені соромно постити, як я підмінив "ланцюжком" кілька вінчестерів на компах під списання...
    Приніс напів-убитий на 2 ГБ, уніс свіжачок на 80 ГБ. :)
    І все ніби працює. :)

• Подобається Подобається x 8
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ми з Зорянкою,не повірите - в лісі... Богу дякувати,с-в-й-є-т-а перебули... Але з'явилась інша проблєма... Деякі хомо,які витримали суворий піст,зараз інтенсивно РОЗГОВЛЯЮТЬСЯ... Всюди бите шкло,недоїдки,екскременти,використані тоті... І,звичайно,запухлі...лиця...гм...самих РОЗГОВЛЯЮЩІХСЯ... Музон...крики...регіт...словом,хомо виражають ознаки втіхи... Мусим обходити кущами...

• Подобається Подобається x 13
  7. Iriska

Iriska Well-Known Member

М-дя... до мого передлітнього схуднення і занять спортом, додалися хула хуп і скакалка... Синяки - то мої теперішні друзі, а біль в м*язах то їх партнери... Скоріше б досягти мети і перейти на прості звичні зарядки...

• Подобається Подобається x 10
  8. Чупага

Чупага Well-Known Member

Теж маю хулахупу важку та скакалку
    зараз піду крутити ,хвилинек п'ять ?
    Фiзкульт Прiвiт!

• Подобається Подобається x 10
  9. Summer

Summer Well-Known Member

я теж би покрутила хулахуп, але на дачі :) і скакалка є, але теж на дачі....

• Подобається Подобається x 5
  10. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

А шо то такє, той халахуп!?:pardon:

• Подобається Подобається x 3
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тю, та то обруч металевий або пластмасовий:)

• Подобається Подобається x 4
  12. оригіналка

Він в мене є. Тоже можна покрутити, особливо після свят, а то повідкладалося.........:)))

• Подобається Подобається x 2
  13. terrible

terrible Well-Known Member

а ми погиркались вранці :sad: як завжди-через дрібницю:sad: потім помирились, коли обоє охололи:mocking: все як завжди:)
    ішли по магазинам-підібрати подарунок на День Варення товаришу...ідем..ідем...мимо магазину з зеркальним склом здоровенним таким собі. подивились стали на наше відображення... я висловив думку-"ти вдягаешся по моді, а я - по кишені"... :))) посміялись і пішли далі:)
    на роботі нові меблі привезли...польські якісь... тягав. збирав для нашого кабінету столи... стільці...так минув день:)

• Подобається Подобається x 9
  14. Була на студентській конференції з психології. Ніби нормально виступила, сподівалась на гірше. Отакий день.

• Подобається Подобається x 6
  15. victorys

victorys позитивчик :)

О добре що нагадали про хула хуп :) а то я зовсім забула що воно в мене на стриху стоїть, а після зими дуже пригодиться :mocking: Доречі вчора вислала я смску на акцію від GARNIER, а сьогодні дзвонила до мене пані щоб поінформувати мене що я виграла скакалку і запитати адресу на яку її прислати :dancer:Так що тепер теж буду мати комплект для тренування, от ще б мати бажання тренувати кожен день...:rolleyes:

• Подобається Подобається x 8
  16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Візьміть мене з собою... поки в хулахуп ще влізаю...

• Подобається Подобається x 5
  17. оригіналка

Приїдете до Львова - будем разом крутити! ;)

18. victorys

victorys позитивчик :)

Я коли своє хула хуп купляля, то ніде не могла знайти велике та тяжке найкраще залізне щоб давало якийсь результат. Прийшлось купити 2 менших пласмасових, ми їх розразали і зробили з 2 малих 1велике, а щоб важче було, то води всередину налили. Вже 4 роки служить ;)

19. Чупага

Чупага Well-Known Member

Думав всі знають, що таке ХХ ,"ну й маладзеж пайшла"
    ось дiевчата з форуму New diet досвідом діляться .

Только не забывайте, пожалуйста, что у массажного обруча тоже есть противопоказания. Дамам с проблемами по части гинекологии (кому нельзя делать массаж живота), нужно сначала проконсультироваться с врачом.

Я уже писала , только в других форумах. Я в восторге. На сегодняшний день уменьшение талии на 9 см. Мне очень нравится. Кручу от 30 мин. до 60 мин. в день. Стараюсь не пропускать, даже в КД минут по 10-15 кручу. Еще, то что было на других форумах, крутить надо обязательно в обе стороны, по одинаковое количество минут. Уже без обруча не могу ни дня, если нет возможности, то прямо мне этого не хватает. Но еще раз повторю, новичкам советую начинать с обруча полегче, все-таки мой достаточно тяжелый.

Сегодня купила обруч Пэшн (из серии хула-хуп) самый тяжелый, 2.9 кг. Когда его собрали, первая реакция была испуг - очень большой, довольно-таки тяжелый. дествительно "Монстр". Но глаза бояться, а руки делают. Одела термопояс и вперед. Абсолютно нормально крутить, на первый раз ограничилась 20 мин.,очень понравилось, но если кто до этого никакие обручи не крутил, советую покупать весом поменьше. Посмотрим дней через 10, что будет с талией. Я обязательно отпишусь здесь, если кому интересно-заглядывайте.

• Подобається Подобається x 3
  20. оригіналка

Я вже давно хочу запитати, а чому в вас біля ніку вказано, шо Ви boy!?:blush:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)