Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ромко. ми з Вами..в думках, в переживаннях....пустку в душі і серці нехай заповнить любов....
    З святом, Вас!

• Подобається Подобається x 13
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дякую, Іруська... Все ок...Нині був висварений побожними бабцями(і один дід був) за те,що Зоряна кинула в них грудкою... Та ще й,пильнуючи її не привітався чин по чину... Я просто обтерся і почвалав до лісу...

• Подобається Подобається x 13
  3. Lika20

Lika20 Well-Known Member

хай дякую скажуть ,що грудкою,я би камінюкую швирнула...

• Подобається Подобається x 3
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Знаю, вірю, можете.

• Подобається Подобається x 1
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чоловік має в Ваві роботу, їдемо завтра туди на 1-2 тижні. Знову пакування-розпакування, дорога і т.д.. Ну але ніц, ліпше вже так, ніж в самотності.. :)

• Подобається Подобається x 10
  6. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

оце я вчора загуляла:blush: а починалось все так файно і спокійно, як завши з кави. сьогодні зрозуміла шо вже стара для таких "гулянок"

• Подобається Подобається x 7
  7. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Cтарао_О???!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  8. Малесенька

ага, або швидше за все відвикша від таких гулянок, я вже спокою хочу:yes:

9. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

От тільки що повернулися з Зимної Води, їздили в гості до родини. Туди і назад, десь на 4 годинки. Погостилися і приїхали, бо вже й мала почала капризувати. Добре, що на машині, бо на маршрутці я би вже зовсім стопилася..... така жара!:crazy: Тепер віддихаю на ЛФ...;)

• Подобається Подобається x 8
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Приїхали до Вави. Живемо в квартирі, яку організовано для праці рекламної фірми. Мене тут зовсім не чекали, як виявилось, ще й з компом.. Але діватись нема куди - виділили журнальний столик.. Якось сиджу.. Приготувала бульйончик, вже встигла розбити їхню тарілку :shy:. Але про це ще ніхто не знає :shy:

• Подобається Подобається x 10
  11. Alias

Почну з суботи..У мами було ДН, ювілей.Приїхав її брат з дочкою.Поки ми їздили з татом і Наталкою на цвинтар, прибирати , вониготувалися до свята.нікого не було, бо з хворобою оленки якось потихеньку у нашій оселі гостей вже не буває.
    Наробилися..7 могил -це не так мало..
    Ввечері відмитили ювілей. а раненько пішли святити паски.В українську церкву не потрапили, бо пізно встали , то пішли до найближчої.Але то не те..Люди прийшли аби відбути.Хто пиво п"є, хто цілується, хто просто анекдоти траве в очікуванні коли будуть"бризкати".Жінки навіть і хустки не вдягали..
    прийшли додому, розговілися крашанкою і пасочкою та й спати полягали..потім ходили на річку, показували племінниці Південний Буг
    Сьогодні провели гостей...свято закінчилося...

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Субота..прибиралисьмо з татом, потім я пішла в перукарню,підстриглася і пофарбувалася(я тепер попеляста блондинка:))) ),посвятили пасочку і пішли додому відпочивати:)
    Неділя - розговілися зранку вдома,потім всі разом - тато,мамця,бабуся і я - пішли у гості до дорогої родини,файно собі посиділи,поспілкувалися:)
    Нині - ми з мамою мали їхати на село на могилки..поїхала тіки мама,бо я захворіла:sad: цілу ніч морозило,зранку встала взагалі ніяка:sad: ото мене якась вірусяка підступно звалила:sad: от цілий день намагаюся себе зібрати до купки,бо завтра зранку тре на роботу пхатися..от такі от в мене сьвєта...

• Подобається Подобається x 5
  13. Багіра

Багіра Well-Known Member

шем такого не виділа...о_О

14. Alias

Лвів"яни, от ви мені скажіть, чому у вас паски святять ще з суботи? У нас тільки в неділю на світанку.

15. Малесенька

я ше коли була маленькою і на свята до баба на село їздили, то там цілий обряд був. спочатку хлопці палили скати (резину від вантажної техніки), таким чином вони виганяли злого духа зі села, потім починалась нічна служба божа і в ночі святили паску, до сходу сонця в церкві співали пісні. зранку ще одна служба, а вже потім сніданок.

вроді все правильно написала, бо дуже давно то все було

16. Alias

Ну от і в нас спочатку всеношна, а потім вже з першим промінням сонця починають святити.Ми зазвичай йшли в церкву десь в три години ночі. а поверталися приблизно в сім.

17. Малесенька

я навіть не знаю чому все так помінялось, може в отців спитати? хто має знайомого отця?

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я ще й не таке виділа.. В день всіх померлих, коли люди по гробах ходять, поляки біля цвинтарів продавали солодку вату, повітряні кульки, паралонові вушка - ну як на свята! о_О
    Ті ж поляки тільки в суботу святять.. :scratch_one-s_head:

19. І у нас в суботу з вечора святять.

20. Alias

Але хто меня скаже, чому?
    Я навіть з батьками посварилась через це питання.Вони говорять, що це не правильно

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)