Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

На екскурсії мене завжди пускали, ніхто проти не був, а от саму..то треба було за це право поборотись.Інколи така опіка аж бісить.:)

• Подобається Подобається x 5
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

Україна теж немаленька. Щоб всю об"їхати і все найцікавіше побачити, треба теж немало часу. та й при наявності невеликих фінансів, бажання і винахідливості в Україні можна просто чудово відпочити. і читайте Мавпусика - вона правду говорить.підписуюся під кожним її словом:)

• Подобається Подобається x 6
  3. Н-да, багацько у мене роботи, бо була (крім Київщини) тільки в Одесі і в Умані.

4. Зануда

Зануда така зануда

Рибко, чесно, дивуюсь вашим батькам. Ви справляєте враження дуже відповідальної людини і в цілій вашій особі немає навіть найменшого натяку на бажання шукати собі "пригоди" - не розумію, чому вони вас не пускають?
    ...Поки писала зрозуміла - :) Сама мама.

• Подобається Подобається x 10
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Погодилась з Занудою і не погодилась. :) Погодилась у тому, що Рибка справляє враження відповідальної, серйозної дівчини.

От на рахунок мамівства... Ми мусимо свій страх переконувати, і почати треба декілька років напереж, ніж дитина захоче мати свою свободу.

Не знаю, чи пишу зрозуміло. Іншими словами - батьки мусять готувати дитину до самостійності, і самі мусять усвідомлювати, що дитина колись їх залишить. Дати їй крила і випустити з гнізда.

Перепрошую за оффтоп. А взагалі це заслуговує окремої теми.

6. Чупага

Чупага Well-Known Member

Коли в старі часи у батьків дітей було багато , одного залишали собі, іншого віддавали у службу може що й заслужи -( село з хлопами:) ) одного Пану Богу в монастир або на Ксенза.
    Єдиного варто залишити собі.

• Подобається Подобається x 3
  7. Un.Known

В мене є друзі-ровесники, чекають дитину. Кажуть:"Аби на старі коліна (на старості) було кому води подати".

Хоча це такоє егоїстично. Ми не можемо "вродити" собі слугу, шантажуючи потім, що залишає стареньких батьків самих. Хіба виховати так, аби захотіла з батьками залишитись.

І взагалі не варта чекати, що діти будуть все робити так, як ми собі уявляємо. :)

8. Чупага

Чупага Well-Known Member

"Хіба виховати так, аби захотіла з батьками залишитись."
    За звичаiм на господарство найстаршего "наслідного принца" залишали.А й треба меть таке господарство що б йому захотілося.

9. Un.Known

Аби залишився заради господарства?

Гм.. я б не хотіла, аби моя дитина залишилась коло мене заради господарства...

10. Чупага

Чупага Well-Known Member

Господарство це завжи було ойчизна і все те заради чого варто було брати і отдовать життя, кляти буружі сенс старих слів спотворили.
    Пані для дитини сама родина не якась там Крим- Рим чи Косая Тузла.

11. Полковник

Полковник миється в бані

Уже 7-й Ваш пост читаю и НИЧЕГО не могу понять.
    Вы на каком наречии излагаетесь?

12. Summer

Summer Well-Known Member

нині всі приготування закінчились: кошик прикрасила, крашанки пофарбовано пасочка підморгує мені ;) Щось вітер сильний, надіюсь, що дощу не буде :)

• Подобається Подобається x 9
  13. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я теж закінчила усі прибирання...пасочку ще у четвер спекла....крашанки не робила...купила готові:) Сиджу і "балдію" в хаті, де все пахне чистотою і свіжим весняним повітрям...оце трішки перепочину і йдемо в Домініканський святити паску:)...Люблю той собор...тим паче буде зайва нагода пройтися весняним, цвітучим Львовом....

• Подобається Подобається x 10
  14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

І ми,з Божою поміччю,під"їдем на півгодинки до церкви,і моя малеча таки посвятить першу пасочку в свому житті...

• Подобається Подобається x 9
  15. Зануда

Зануда така зануда

Я просто зрозуміла, що батьки не стільки бояться, що Рибка щось витворить, скільки, що з нею щось може трапитись.

А щодо вашого допису,Un.Known, то я з вами згідна. Батькам треба розуміти, звикати до думки, що діти не є їхньою власністю і рано чи пізно треба буде їх відпустити.

• Подобається Подобається x 4
  16. Iriska

Iriska Well-Known Member

Звичний день святкових і передсвяткових днів... Мама з татом гризуться з самого ранку... на кухні між ними урізноманітнюється гра "Хто найрозумніший" і практикується "Хто в домі хазяїн"... М-дя... піду побігаю мабуть..., а то вуха в*януть і свят вже ніц не хочеться... Все як завше...

17. Ну а як же. :)

• Подобається Подобається x 2
  18. terrible

terrible Well-Known Member

звичний день... передсвятковий... суета... повернулись додому, тепер тихо і спокійно проводим вечір :)
    єдина новина-тесть сказав, що подарує мені авто... :crazy: мотивував це тим, що я її почав вже трощити...тож мені її і добивати:))) лише одна умова-це буде весільний подарунок. тож... ще не меньш року я буду піхотинцем :)
    ще довго радились куди нам піти завтра. вирішили до моїх батьків:)

19. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

а я оце пів дня слухаю гру на гітарі, нашла хлопчика в якого дуже гарний голос і грає він супер. ото сижу і насолоджуюсь.
    він мене покорив (хоч сам того не знає), їду в Київ, він казав шо коли потепліє то в парку интернаціоналістів грає. в мене істерика, хочу його в живу послухати.

П.С. таке бажання в мене виникало, гм..., багато років тому назад, коли мій покійний друг на гітарі так грав

Last edited by a moderator: Apr 19, 2009
    • Подобається Подобається x 12
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний день...в лісі...звична самота...звична пустка в душі...звична біль в грудях... Звичний день...

• Подобається Подобається x 8
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)