Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

я теж не вірю в те що ніби отак можна пошаманити і все пройде. на позитив себе не настроювала. просто якось так все получилось. дядька цього я не знаю, бачила тільки тоді один єдиний раз, так шо звиняйте. а, знаю шо він Іван Іванович і все.

• Подобається Подобається x 5
  2. Зануда

Зануда така зануда

Звичний день. Не заповідалося нічого незвичного, але несподівано для себе самої вечеряла сьогодні в Івано-Франківську в центрі міста біля ратуші :pardon:
    Файне місто, затишне, прогулялись з чоловіком по вуличках, з"їли піцу і назад на Львів. Файно було. Люблю такі нєсподзянкі :good: ;)

Фото нажаль лише з мобільного, тому і якість відповідна, якби знала, що буду на такій "екскурсії" запаслась би фотоапаратом:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 17
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Франківськ - гарне місто, затишне. І люди привітні.
    Особливо мені подобається адреса партнерської фірми - Бандери, 1.

А день сьогодні був веселенький: вранці трохи пошаманив з панеллю приладів, не помітив, як увімкнув габарити.
    А о 8:30 вечора - ага!
    І так запаркований був, що ані штовхнути, ані під"їхати, щоби "прикурити".
    Ще шеф був на роботі, але нещодавно я забув вимкнути фари, він, звичайно, допоміг завестися, але натякнув на склероз.
    Вдруге я йому не дам насміхатися.
    Витягнув з офісу акумулятор від УПСа (12 а-г), припаралелив.
    Основний акумулятор забирає струм на себе.
    Витягнув другий УПСовий, завівся на двох. Капот закрити до кінця не можу, виповз на вулицю (трохи ухил назад).
    Перекинув один УПСовий до штатного, накатиком завівся.
    Проїхав кілька кварталів з капотом, піднятим до третини скла.
    Цирк! Добре, що ментів не було!
    Потім ганяв як дурень Бульваром Лесі Українки - вгору - вниз - вгору- вниз. Зарядив!
    Колегам нічого не скажу! :)

• Подобається Подобається x 7
  4. lulu

lulu Well-Known Member

думала шо то якісь ідійоти пітардами луплять а то наніч килими сі тріпали:haha:

• Подобається Подобається x 10
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якщо доживем до понеділка..то будут і пітардами...:ireful1:
    І рикати будут...під вікнами...:ireful1:

• Подобається Подобається x 9
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Навіщо мені в першій ночі сонячні окуляри за комп'ютером? Не знаю. Але чомусь саме от захотілось їх на себе натягнути. Може і не даремно, бо відкрила цікаву і корисну річ - через них на моніторі на світлому фоні видно кожну пилинку, яких не видно без окулярів :)))

• Подобається Подобається x 11
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

і у нас так само.ще й подумалось, що ще ж не п"ятниця і не НР:))
    Біля банкоматів довжелезні черги, в ощадбанку немає грошей.....не вийде відіслати Мартіні гроші:sad:Значить, після свят.
    Біля будинки так рясно цвіте абрикоса і слива, що хочеться загорнутись в те біло-рожеве пахнюче і пухнасте чудо...
    ....А серце щемить за Львовом.....

8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ірусь...то діло " поправімоє"....Львів (і львіяни теж) чекають на Тебе....
    В мене ось трохи інша ситуація...я у коханому Львові....а серце теж щемить..

9. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Ото я загуляла трохи :girl_cool:.......

• Подобається Подобається x 4
  10. Alias

оце і все, що хотіли сказати?
    А де ж захоплююча розповідь..де . з ким, коли і "по какому поводу"?:)

11. Lika20

Lika20 Well-Known Member

сили нема)))))

12. Alias

якби був Левандівка, він би написав
    "Глянув на аватарку...Ржав":haha:

• Подобається Подобається x 7
  13. А я вже 3 роки далі дачі - нікуди. Хоч би батьки кудись повезли. :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
  14. Alias

Оля, сама вже доросла! Спробуй не триматися за батьків. або щоб вони тебе відпустили:)
    Є друзі?

• Подобається Подобається x 6
  15. Ага. Ти спробуй. Не пустять, і все.

• Подобається Подобається x 3
  16. Alias

Слухай, у мене теж такі:)))

17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Старайтеся переконувати..адже той вік, що зараз у Вас просто прекрасний....ніяких проблем (ну хіба навчання), Обовязків...і т.д....потрібно користуватися молодим безтурботним життям...Рибко...мої батьки теж дуже строго до мене відносилися і відносяться до тепер, але коли мова йшла про те, щоб я кудись поїхала-то вони навпаки мене усюди відправляли...до 18 років вони мені показали половину світу...після 18 другу половину я вирішила обїздити самостійно (з друзями, коханим і т.д)....це море вражень, які залишаться у моїй памяті назавжди...адже побачене власними очима не перекажеш словами...відкриваєш альбом з фото і кожна фотографія- це дорогіцінний спогад...

18. Lika20

Lika20 Well-Known Member

класно вам))

Боже,я ще вчора шось намагалась тут писати............

19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

О,Рибко,слухайтеся мудрих людей! батьки -батьками,а їздити за межі рідного міста треба, пізнавати рідну країну, адже в нас стільки цікавого!от я одна дитина в сім"ї,мої батьки теж спершу не хотіли мене нікуди пускати, але моє бажання кудись поїхати,вирватися, побачити світ, щось нове цікаве,було настільки великим, що вони не могли мене втримати вдома.я з 15 років катаюся по Україні - спершу зі шкільними екскурсіями,потім з друзями.Це так цікаво! такшо вперед!!і то відмазки все, що батьки не пускають - якщо дійсно є бажання кудись поїхати, то можна переконати навіть найстрогіших батьків.
    І антиофтоп - звичний- звичний день:) ходила на роботу, з 4 законних уроків більш-менш повноцінний мала один:))) діти ниньки свєткують))а я собі попила чаю зі співробітницями, наговорилася:) во тепер сидю вдома, лазяю по форуму:)

• Подобається Подобається x 13
  20. Всі батьки такі. :)))

Добре вам. :sad: На жаль, ми таке дозволити собі не можемо.

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)