Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:haha:
    Так я ж вас люблю, форумчан, а не роботу і тих комбінаторів :)))
    Форум дійсно як панацея. Злість на роботу як рукою зняло. А я ще тільки половину форуму прочитала :)

• Подобається Подобається x 12
  2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Нарешті "доповзла" до форуму і змогла все перечитати,а то якась клята вірусяка мене від суботи тримала в своїх лапищах так,що й "жити не хотілось",але вже ніби легше,дасть Бог-до свят зовсім відпустить...

• Подобається Подобається x 8
  3. terrible

terrible Well-Known Member

веселенький день... тільки прийшов на роботу, нікого не чіпаю сиджу... дзвонить телефон-номер Марішкі... збираеться до лікаря-і давай мене агітувати теж в лікарню поїхати, профілактика, бо я 100 років не навідувався до лікарів... а в мене ж і те... і те... потім мама моя взяла трубку-знов... згодився... півтори години бродіння, черги... я навіть збирався втекти-але мене перейняв блокпост у вигляді мами... флюорогрАфія (як виявилось, я її робив востанне в 2007)...зрештою, оналізи показали, що я буду жити:)
    і всі задоволені:) і я теж... щасливий, що таки втік звідти...
    ненавиджу лікарні... :ireful1:

• Подобається Подобається x 10
  4. Iriska

Iriska Well-Known Member

Гм... пішла нині на співбесіду... Тренінг-менеджер... ля-ля-ля... фа-фа... Приходжу... Тяньши... Дві співбесіди і анкета, а ще три-денний семінар, з рекомендованою літературою і мус мати при собі 10-20грн на тоті книжки... Ну його в баню... з тими китайцями... Біжу я на стадіон... може пару кг скину, і то корисніше...

5. Маланка

Маланка Well-Known Member

Ви така не одна я попалась китайцям на гачок, правда тіко на місяць. Не моє то.....
    Хоча кажуть вони швидко розвиваються, але вільний графік і швидкий кар'єрний ріст насторожує

• Подобається Подобається x 4
  6. Iriska

Iriska Well-Known Member

Не попалась... я не пішла на той їх семінар... Вже була начута... так що згаяла тільки 45хв свого часу, але оскільки "офіс" біля школи малого, то з толком... одразу забрала його додому...

• Подобається Подобається x 2
  7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Звичний день...і отак звично проходить моє життя...а так хочеться чогось незвичного...сама незнаю чого...просто іншого ніж є зараз:)

• Подобається Подобається x 8
  8. lulu

lulu Well-Known Member

прибирання. день третій (!!!!).

• Подобається Подобається x 3
  9. Iriska

Iriska Well-Known Member

Кліпатура... день другий... Нині тільки побігаю... прес качати не буду і підтягуватись теж...

10. lulu

lulu Well-Known Member

а скільки то ви часу бігаєте що кріпатура???
    то по-трохи тра
    правда в мене кріпатура перманентний стан хоч і намагаюсь не робити великих павз між заняттями-всеодно:dntknw:

воду вимкнули-доприбиралась о_О

11. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

І в мене....спеціально приперлася з роботи додому щоб щось поприбирати...так на тобі...воду виключили:sad:

• Подобається Подобається x 2
  12. Iriska

Iriska Well-Known Member

Біг то таке... Дорвалась до брусьїв і турніка... А ще през покачала з підкачкою спини... тобто на брусьях... Ноги ще пів біди, а от поясниця і прес... ги-ги... кайфують... Бігаю десь 5 кіл по стадіону, потім година підкачки...

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Іриска. молодець!А я все ніяк не можу себе заставити хоч трохи зайнятися спортом.
    А день теж звичайний....Трохи прибралися, в хаті холоднеча, на вулиці то дощ, то сонце, то вітрисько такий, що аж кватирку відкриває.

14. Iriska

Iriska Well-Known Member

Пасибі... Одна порада... не заставляй, а візьми і зроби... Я теж довго йшла до того, поки в один день, просто одягнула стортивний костюм і пішла... Тепер, з нетерпінням чекаю 8-ї вечора, бо зранку не займаюсь... От... залишилось 3-ри години і я біжу... Звично вже...

• Подобається Подобається x 5
  15. Чупага

Чупага Well-Known Member

У менi такiй спорт- дві важкі шаблі-палашкі з ними таньцую наразе соло. Бо якщо якийсь пес тихо підійде то з одного двох можна зробити і не помітити такі хулери гостренькi. :)

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я руки почала качати. Гирі вдома не знайшла, то качаю свічкою :))) Ну і прес качаю, і ранкова розминка..

Мене сьогодні так втішити :radist:. Хотіла купити ровер, щоб їздити по місту. Але чоловік сказав, що тут не можна їздити по тротуарах, за це - штраф. Так як по дорозі їздити я категорично боюсь, то передумала з ровером.. А сьогодні знайомий мене потішив - сказав, що практично їждження по тротуарах не штрафують, хіба що попередження дають, а так як я виглядаю на дитину, то мене взагалі рухати не будуть :))). Ще й обіцяє допомогти з пошуком мого нового двоколісного друга :)

17. terrible

terrible Well-Known Member

а в мене сьогодні якийсь стан незрозумілий... нічо робити не хочеться... взагалі нічого-ось вже годину тиняюсь квартирою, місця знайти не можу...:dntknw:дивина...

• Подобається Подобається x 6
  18. Summer

Summer Well-Known Member

в мене вчора виключили на цілісінький день, певно в них така програма-завдання економії води до свят по районам.....

19. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

у мене дивні дні з вівторка почались:pardon:
    починаю з початку:
    вівторок. сижу у клієнта, підходить до мене якийсь старший мужчина і заводить розмову. на перший погляд, звична розмова двох незнайомих людей, а потім видає коротку інфо про мене, мої болячки і особисте життяо_О в мене очі на лоба полізли. виявляється він якийсь там цілитель, лікує енергеникою і хоче мені допомогти. (уявіть мій стан) щось на ді мною там шаманив, потім молився, сказав що до року часу заміж вийду, за людину яку я знаю:scratch_one-s_head: (я туди НІКОЛИ не збиралась, навіть думати про це не хочу), дав якусь річ, сказав положити під подушку і так з нею спати. о_О:dntknw: прихожу до іншого клієнта, розказую йому про це все, його реакція мене ше більше здивувала. каже встань, я встала і він почав на ді мною молитись. я в шоці. але як слухняна дівчинка положила "цю" річ під подушку і так сплю.
    середа:
    просипаюсь з хорошим настроєм. це вже добре, цілий день в мене чудовий настрій, це дивно, але добре. пробігала по роботі, змучилась капец як сильно. вечером заїхала до коліжанки, вона мене покрасила. відвозити її до дому, проїзжаю 300метрів і в мене ламається машина. злітає тормозна колотка заднього колеса:sad: до другої ночі мучаюсь з машиною, не могла необхідного ключа знайти. зранесенька на роботу требе вставати.
    сьогодні:
    як не дивно, але на роботу не просипаю, знову настрій хороший. сьогодні була перевірка, мене похвалили:good: прийшла до дому і в мене купа енергії. Дивина та й годі, я не впізнаю себе

20. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

ось воно вирішення усього.... пошаматини, помолитися і всьо стає гуд....
    і я хочу до такого дядька (знаю шо воно ніц не дає, але для приколу шоб налаштувати себе на позитив бо наді мною пошаманили хочу)...
    робочий звичайний день.... малювала троха... гуляла з малою... знову малювала... намалювала афішу... з завтра домальовую футболки... і це так класно коли є шо і для чого малювати :)
    воть собстно результат нинішньої роботи... покритикуйте хто знає і вміє... бо я тому нє спєц ( до речі форумляни запрошуються на концерт)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)