Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

ну просто як моя мама:))точно так сказала...
    Розумію....ну хоч мене не буде...

• Подобається Подобається x 7
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А я сегодня с утра объявил, шо буду работать и уткнулся в комп. Жена готовила кушать, потом стирала. . Когда я начал смотреть футбол, она коварная спросила, что я хоочу на ужин.. Шоб отделаться, я сказал , хоочу кремзлеки, И получил по полной программе. Почистил картоплю и потер, лук почистил и порезал, чеснок выдавил, и тогда она оказала мме милость, отправила за пивом, а сама пожарила

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

то ще хто коварний:)))

• Подобається Подобається x 4
  4. Тим22

А что , я не имеею право футбол в свой законный выходной посмотреть?о_О

• Подобається Подобається x 5
  5. Mariya

Mariya Well-Known Member

Тонкий натяк на то, що пора кухонний комбайн до хати купувати :)))

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

а в дружини э законні вихідні без
    ? :)

7. Тим22

Отвечаю оптом. Комбайн есть, но кремзлики только вручную, так вкуснее.
    А у дружини какой выходной, если она глава фирмы

• Подобається Подобається x 2
  8. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну глава фірми то поняття розтяжиме, можна і пахати цілий тиждень, а можна і прохлаждатися... то залежить від фірми:) але
    то ви правильно, я не феміністка, але то мужчини мають робити хоч зрідка:)

П.С. розказує мені знайомий чому добре бути чоловіком.. день чоловіка - помився, поїв готове, вдів випране, поїхав на роботу... там посидів - порозкинув мозгами,(в кого натреновані - то неважко), попрацював, прийшов в чисту хату, приніс жінці якісь квіти, цукерки, духи, ювелір (залежно як ефективно на роботі розкидував мозгами і скільки за тото платять)... йому дрібниця, а жінці приємно.. і смачно нагодує і в ліжку не забуде:))) , зранку встав помився, поїв готове...
    а потім таке риторичне питання до мене: ну хіба не благо бути чоловіком?

9. А то що таке?

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Таке,як тертюхи....

• Подобається Подобається x 3
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Оль, то деруни:)

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

А я в суботу нову тюль вішала і впала з вікна...з карнизом в руках...Завтра піду ще новий карниз купляти :)))

13. Summer

Summer Well-Known Member

йой, добре шо тільки карниз ...нічого є повід купити новий !

• Подобається Подобається x 3
  14. olya_d

olya_d Well-Known Member

та карниз теж був новий, але нічого, буде ще новіший :)

• Подобається Подобається x 1
  15. Тим22

А вы на каком этаже живете, может не надо больше рисковать

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

На першому, так що не дуже страшно, та й впала в кімнату, а не надвір

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Відчитуюсь за 3 тижні прогулу ЛФ. Працювала. Працювала багато. Перебавилась в купу іграшок (по роботі), від пазлів голова пухла, але було цікаво. Добре, що чоловік з розумінням поставився до моїх термінових завдань по роботі і займався господаркою. Тільки от після нього довелось все прибирати, але то таке :).
    Поміж тим бігала на фотоярмарок. Скільки ж там було цікавинок! І фотовиставки, і майстер-класи, і презентації.. Найцікавішими були стенди з моделями, а також семінар по анімації. А ще презентації фотографів, особливо фото-проект "Чорне море (Україна)" - дуже цікаво було побачити Україну очима поляка і почути що він про нас думає. За деякі думки навіть хотіла посперечатись, але зрозуміла, що він прийшов до висновків, які ми боїмось зробити про себе. Це засмутило :sad:.
    А в суботу побувала в мандрівці до старого закинутого аеропорту, на злітній смузі якого кілька любителів мотоциклів зібрались покататись, ну а я собі знимкувала. По дорозі туди проїжджали через копальню - це просто неймовірно красиве місце! На жаль, не змогла фоткнути, але знайшла в неті знимку, щоб показати що то там таке:

І таких кранів-конвеєрів там було багацько, а ще всякі труби, машини.. Краса! :)

А зараз біжу проводжати чоловіка в столицю "на заробітки" на 3 дні. Так не люблю сама тут бути, страшно. Ну але доведеться.. :sad:

• Подобається Подобається x 15
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я нині висунувся з лісу на базар...і сі встрашив... Хомосапієнси,з виваленими очима гонять,змітаючи з прилавків все їстівне. І щосекунди питають одне одного: - Чи ти готовий до с-в-й-є-т? Я скоренько купив сигарети і втік назад,до лісу. Перечекаєм...може...

• Подобається Подобається x 12
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені обіцяли дати підвищення. Тому я так активно і працювала. А знаєте як то підвищення виходить? Щомісяця їздити за грошима в столицю, отримувати їх в гривнях, бігати шукати кантори міняти на злоті, а по сумі буде виходити менше, ніж в мене є зараз прямо на рахунок.. :ireful: Написала їм все, що думаю. Обіцяли якось то по іншому зробити підвищення. Цікаво що наступного разу запропонують, комбінатори, блін :ireful:

• Подобається Подобається x 13
  20. Зануда

Зануда така зануда

:haha: Прочитала допис нірванки і підпис :pardon: Цитуючи класика : "Ржав" (L) :crazy:

;) :give_rose:

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)