Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

яке ж то щастя бути мамою. Кожен моє щастячко пізнає щось нове і яз того тішуся... кожну ніч розповідає свої враження від прожитого дня. Розповідає емоційно і голосно...... Незважаючи на те що я намагаюся їй пояснити що я її розумію вона наново розказує про все що побачила... розповідає чомусь криком... пояснюватиму що в мене добрий слух...
    А якщо сурозно... то звичайна втома і бажання спати...

• Подобається Подобається x 10
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

В лісі...дощ...звичний день... Десь там далеко метушаться люди...в них буде свято...а тут...тиша..

• Подобається Подобається x 13
  3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Зночі розморило мене на хворобу:ні встати,ні,тим більше,щось робити,а завтра свято...."нашпігалася" фервексами/колдрексами,думала взятися до роботи-світло пропало....погода-б"яка....і писала б я зараз в "мені сьогодні гірше всіх..",але не буду,бо деякі форумляни таки вміють підняти настрій своїми дописами....(наспівуючи:"Лєвандовка-жизнь моя воровка"...:))) упс!то певно лікарства починають діяти:pardon:)

• Подобається Подобається x 9
  4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Щойно прителемпалася додому....ходила на Південний...купила собі нове пальто...таке класне...чорне...класичне...але щось я дуже замучена...По дорозі додому дзвонила до Багірки і Іспанки....а вони щось не відповідали..ну з Іспанкою ясно - в неї мобільний виконує функцію калькулятора..а от Багірка......незнаю...

• Подобається Подобається x 7
  5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Нє,не тільки -він ще виконує функцію календаря,будильника і записної книжки:))):))):)))

6. terrible

terrible Well-Known Member

день якийсь... прибрали в квартирці... я навіть порадів, що таку маленьку знімаемо:mocking:... а потім... покою немає-в Маринки починається "модульний" тиждень-а це значить... і в мене:crazy: готуемсь тепер потихеньку:);)

• Подобається Подобається x 5
  7. Багіра

Багіра Well-Known Member

і в мене таке ж...(( модульні тижні, курсова..

• Подобається Подобається x 4
  8. Summer

Summer Well-Known Member

цілий день наведення порядків, закінчила і бігом на форум :)

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Мене це післязавтра чекає.
    :cry:

10. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

вчора провела приємний вечір з мавпусиком, як за звичай кава, прогулянка вечірнім Львовом. але потім нам закортіло на панораму вечірнього львова подивитись, от ми і поперлися на вул. Підголоско:rolleyes:
    мене після того до дому не донесло, зустрілась зі своїм братиком, сиділи і дощем любовались, а сьогодні знов дощ, але віе вже не гарний, просто сіра погода.... але в мене від того не сильно настрій псується:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 8
  11. Romko

А ми зараз з малою йдем...не повірите...до лісу...

• Подобається Подобається x 10
  12. terrible

а ми тільки прокинулись недавно... виспались... тепер підем до батьків моїх в гості... а потім не знаю що робити будемо. певно погуляем:)

• Подобається Подобається x 2
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мій Маська все ще хворіє:sad:Але сьогодні поїхав за білетами для нас.Шкода, що зараз потяг ходить тільки по чьотним.та то дрібниці.Головне, що скоро ми будемо разом.

14. Romko

От,би ті...нєчьотниє...взять і отмєніть... Нє? А ми з Зоряною тільки що ґольнули по 150...березового соку...при святі,трохи пообщавсі по телєфону(файна штука той телєфон,я вам скажу),та й такво...

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

та нічого..переживем.ше й не таке було:)

16. terrible

чому такі коротенькі вихідні?:scratch_one-s_head::sad:
    :dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  17. Summer

Summer Well-Known Member

нічого, скоро будуть "великі" вихідні, а саме:
    18, 19, 20 квітня
    травнені - 1,2,3, 4 та 9,10, 11 травня :)

• Подобається Подобається x 3
  18. Малесенька

я сьогодні знову пів дня проспала, це все погода винна. а коли згадаю що завтра на роботу то аж зле робиться. знов ті самі лиця, одноманіття, хоча ні, маю в четвер скрйозну перевірку від неї залежить моя карєра, а мені так всеодно, хочу моря, радості і квітів.....

19. Малесенька

в кого вихідні а в кого робочі:cry:

20. Romko

блінннн...:sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)