Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в мене поки день вдалий. Зранку завезла маля до садочку і поїхала шукати олівці з тематикою Паски по сусідніх магазинах, і ніде не могла знайти. Аж зайшла чисто випадково в магазин де все по доляру і там забрала останні 4 пачки :)))
    А потім подзвонив чоловік і сказав що у нього в телефоні батерка сіла. УРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!! СВАААБОООООООООООДДДДДДАААААААА!!! Ані мами до виховання, ані телефонних дзвінків що 5 хвилин. А щей Свято сьогодні.:preved:

• Подобається Подобається x 20
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

День нині -мама дарагая...:8::8:Зранку - на роботу (по дорозі зустріла Тараса - Гривула),ціліський день в тотій гімназії з діточками.Після роботи пішла си шопінгувати - купила вокуляри від сонця.Поїхала в сервісний центр Нокії свій телефончик забрала рідненький з ремонту,який 2 тижні тому гавкнув.Біля Макдональдса зустріла Квіточку:)Потім пішла в Новий ЦУМ,знайшла си нарешті кросівки(тішусі ними як слонь,во зара в них сидю:))) :))) ).ото тіко припхаласі додому, зара буду щось їсти - пити і по форуму лазяти..Змучена як пес,ноги відвалюються..але день вдався:)

• Подобається Подобається x 16
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Хоч і причини не було. :dntknw:
    То вам. :give_rose::give_rose:
    І я маю окуляри від сонця, а сонця нема. :cry: І замість того, аби вдягати окуляри, буду нині кутатися в коц і пити гарячий чай. :cry:
    Ех, пощастило ж мені. До Львова приїхала - сніг, до Оттави - теж сніг. А поки мене не було, тут світило сонечко й снігом не пахло. о_О
    То так випадково збіглося чи зумисний трюк? :)))

До речі, вітаю з 10 тисячкою. :give_rose:

(йой! шляк би трафив те обмеження на 8 смайлів!)

• Подобається Подобається x 11
  4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Тусь, ти як будеш спати лягати не забуть їх зняти :)))

• Подобається Подобається x 13
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А мій милий хворий, то і в мене немає настрою.:sad:
    От тільки весна так швидко біжить..до літа.Під вікном бєрьоза вже листячко випустила.

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Рубайте березу! Бо прийде москаль, і скаже, шо тут його родіна... :)

Наспівуючи:
    Во поле берёза стояла,
    Во поле кудрявая стояла.
    Люли люли, стояла,
    Люли люли, стояла.

Некому берёзу заломати,
    Некому кудряву заломати.
    Люли люли, заломати.
    Люли люли, заломати.

Я ж пойду погуляю,
    Белую берёзу заломаю.
    Люли люли, заломаю,
    Люли люли, заломаю.

• Подобається Подобається x 9
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Нєа, не буду:)))Я чекаю коли вона виросте, а тоді буду з неї сік збирати:tongue:

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Наспівуючи:

"Я в весеннем лесу
    ПИЛ !" (крапка).

• Подобається Подобається x 8
  9. terrible

terrible Well-Known Member

а я ми сьогодні класно провели акцію рекламну... маленький успіх нашого відділу :good: і з цього приводу трішки відсвяткували відділом... а потім... потім в мене на грунті всіх особистих і робочих переживань зірвало дах. пив коньяк з начальницею... потім до хлопців на перший поверх зпустивсь-з ними ще зметикуали коньяк... едине виправдання-я більше не міг на все дивитись тверезими очима...
    але... вдома маля мене зрозуміло... все тихо...але мені самому пакосно на душі :sad: тим більше - це слабкість! яку не можна собі прощати.

• Подобається Подобається x 12
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє...я.як вип’ю.роблюся агресивний..тому й не п’ю...:nea:

11. terrible

ні, мені аби лише ото не присікувались:)

але все одно-легше мені не стало...

• Подобається Подобається x 6
  12. ...і компенсуєте кавою з цигарками...

• Подобається Подобається x 8
  13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А мені нині також не найкраще, але знайшла для себе католицьке радіо AveMaria.
    Потроху прибираю в хаті і слухаю. А решта що там мені дзьобають що я погана господиня і жінка, то мене не цікавить. І помочі нема від кого просити. Але цікаво, чи то я маю просити про поміч чи люди самі мають запропонувати бо знають що я сама з дітисками? Цікаво.

14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Весняно-літній день....на роботу виділася як на параду - в білий костюм...поверталася додому...впав дощ...а я без парасолі звичайно....як прийшла додому то страшно було дивитися на вже не білі штани і зачіску (як в мокрої курки)....а зранку я таку прекрасну фрезуру мала....ну нічого...то ненайгірше.....

15. terrible

цікавий день... стоїм, палим біля чорного ганку, тут підходить якесь гарнесеньке таке дівча і питає мене... ну я, кажу... а ця гарнюня і повідомлє: вона стажуватись прийшла і направили її до мене... я її відвів до кабінету, а сам-до начальниці... як виявилось, я педагог за освітою-от і маю готувати заміну Іринці... :sad: більшого щастя не мав! ну, навчу я як передивитсь за пару днів серіал "Доктор Живаго"... чи як грати в "Бліцкніг" та не пійматись :mocking: ... зкинути з плеч не вдалось, тому бігом ввів в курс, перенаправив до Іри-хай готує собі заміну і дезертирував... по справам:)))
    завтра вже буду створювати план-конспект уроку... лекції, семінари, практичні роботи... ;) вишколю так, що фахівець вийде ще кращим за мене.
    а маля моє сьогодні з подружкою поїхала до Киева, на якусь виставку-з кошеням подружки :mocking: ось за півгодинки піду зустрічати з маршрутки... Марішку з подружкою та кошенятко-орденоносця :)))

• Подобається Подобається x 14
  16. Summer

Summer Well-Known Member

сьогодні зранку скоренько поїхала в пенс фонд, а потім прибирання, миття вікон і т.д.... трохи наробились, але задоволені, що зробили все шо запланували:)

• Подобається Подобається x 3
  17. Summer

Summer Well-Known Member

нині йду на бух. семінар, погода гарна, думаю там довго не затримаюсь :)
    Всім гарного дня :)

• Подобається Подобається x 4
  18. Зануда

Зануда така зануда

Головне не перебрати...з тою...як її...інформацією ;)

:haha: :))) :haha: :))) :crazy:

• Подобається Подобається x 5
  19. Max_

Max_ кл. москаль

а ДЕ ТУРБОТА ПРО ЕКОЛОГIЮ ?
    "Дерева сохнуть, ріки міліють ... Скоро не буде де москаля повісити чи втопити!" (С)

• Подобається Подобається x 7
  20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Файний той робочий тиждень був:) хоч мала багато біганини,але зате дуже багато запланованого встигла зробити.вчора день закінчився дуже гарно - гулялисьмо з Багіркою та Мавпусиком(я для себе відкрила чарівні закутки рідного міста:) ). сьогодні фактично халявний день на роботі - мої малявки пішли в театр ,тому я вже о першій дня була вдома:)от зараз сиджу,відпочиваю,продумую культурну програму на вечір:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)