Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

я оце нарешті повернулась до цивілізіції, 2 дня на селі відпочивала, саме так, відпочивала і ніц не робила. так файно коли нема того шуму, вогонь потріскує, уха вариться... правда тепер поясниця болить шо ходити важко, але від чого не знаю. повернулась до львова і знов все на голову звалилось... скільки це ше буде продовжуватись? (це реторичне питання)

• Подобається Подобається x 8
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Думаю, що це саме те, що було Вам потрібно....ВІДПОЧИНОК

• Подобається Подобається x 3
  3. Малесенька

напевно відпочинок, але на даний момент мені більше б підійшов безлюдний острів на енний період часу, але з ЛФ:pardon:

• Подобається Подобається x 7
  4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

і з кавою однозначно:)

• Подобається Подобається x 7
  5. Малесенька

а куда ж без кави:good:

• Подобається Подобається x 6
  6. До мене в гості краще з цукерками. :nyam2:

• Подобається Подобається x 2
  7. Малесенька

Рибко мені до вас в гості трішки далеко, але все можливо:), візьму собі на примітку

• Подобається Подобається x 4
  8. lulu

lulu Well-Known Member

якщо пролежати весь тиждень помираючо-хворою а потім в неділю відскакати дві вистави то ввечері дуже болять ноги спина і дупа:pardon:
    але так є!:sorry::pardon:

• Подобається Подобається x 15
  9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Я вчора парканадцять разів прала і сушила носові хустинки:sad: (добре, що на балконі "Ташкент", висихають за півгодини). Шмаркаємо на пару з чоловіком:sad:. Вуха закладає, лице ватяне:sad:, ніс картоплею (великою), голова квадратна з того всього:))). Мала теж починає попчихувати, а я так не хочу, щоб вона пропустила весняне свято в садочку... Завтра чешемо з малою на обстеження на ТУБконтакт. Проблеми в дорослих, а страждають діти:ireful1:. Хоч би все було нормально.
    Переглянула вчора свої речі. Крєпко задумалася: чи то гардероб оновити, чи то схуднути?:blush::blush::blush:

• Подобається Подобається x 11
  10. Vetta

Vetta Well-Known Member

закінчилась кава - починається ломка..

• Подобається Подобається x 5
  11. terrible

terrible Well-Known Member

ну що вам сказати... зарано я почав задивлюватись на дитячі колясочки :sad: .... але... але... сказали в лікарні, що там проблеми невеличкі... доведеться в лікарню може навіть малечі моїй лягти:sad: це якійсь жах. ніби сон, і хочеться прокинутись і щоб все це залишилось там, у сні... єх... за що то?

12. Наркоманія, аднака... Все, мовчу, мовчу. :shutup:

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Веселенький день- в хаті можна вдуситися,бо душно, на дворі можна вдуситися,бо всякі дурікі листя і сміття палять:ireful1::ireful1:А взагалі непоганий день - сонячно,тепло, на роботі тьху-тьху більш-менш нормально:)от купила собі мандаринок,зараз трошки потішу себе вітамінками:)

• Подобається Подобається x 10
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

З самого ранку болить голова..у максима вже четвертий день болить.Сьогодні визивали лікаря.Ох ці мужчини! Коли хворіють , хоч не підходь..злі, роздратовані, нервові,....безпомічні:)

• Подобається Подобається x 6
  15. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Весь день на дворі-красаааааааааааа:good:.....я нині -дізналася,що вже маю майбутню невістку (5 рочків:))) )-вона мені так і заявила:"Я Вашого Ігорчика вже 4 день вожу на колясці,ношу йому печенька-сочки,малюю йому квіточки,то я так собі виховую майбутнього чоловіка"і пішла до свого татка і каже "Тату-це Ігорчик,візьмем його до хати?:haha:.....;)ага,най беруть:міняють памперси і не сплять по ночах.....ех,веселий був день

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

мене саму жахливо болить голова вже декілька днів...:sad:

• Подобається Подобається x 4
  17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Пізно ввечері заїхав у справах до знайомих (власників 9 котів), вибачився, що не привіз котам гостинців.
    Господиня каже "А в котів - піст!"

18. Max_

Max_ кл. москаль

А какой веры там коты ? )

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Спочатку були мормонами і займалися перманентним інцестом.
    Коли господиня вирішила перехрестити їх у секту скопців, "Старійшина Пуша" втік і коти стали некерованими.

• Подобається Подобається x 12
  20. Vetta

Vetta Well-Known Member

звичайний день, кави нема але вже посварилась в сусідній темі :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)