Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

В нас такий сильний вітер що вже другий день хату зносить. Вчора сварилась з чоловіком цілий день, бо знову я була винна в тому що він зробив помилку. А я щей хвора і мені ніц ся не хоче, а треба спрятувати. Як то добре, що хоч руками не треба прати. Машинка один раз вже постіль і рушники випрала, тепер пере дитячі речі. Потім буде другий захід дитячих речей. То просто узясь, які вони шматярники. Треба їм трохи лахів повикидати, а то кожного дня перебираються по два рази на день а на ніч щоразу нову піжаму :)))
    Зате у мене спокій в хаті. Чоловік поїхав на роботу, мама в Україну - благодать. І все якось встигається зробити і діти хати не перевертають, частково. ОН правда як би то мені пошвидше виздоровіти а то горло болить, насмарк страшенний, температура і очі сльозяться.

• Подобається Подобається x 13
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Хороший день...нагулялася сьогодні досхочу...їздила в Рясне, де пройшло дитинство....прогулялася лісом...насолоджувалася тишею....

• Подобається Подобається x 9
  3. О, десяте горнятко з'явилося! :radist:

• Подобається Подобається x 4
  4. Vetta

Vetta Well-Known Member

Думаєте, є люди, які не люблять Лексуси!?

єєє)) нє ну якшо би знеба в пав Лексус то так.... але якби впав мерс... то пардон гг внє конкуреції )

• Подобається Подобається x 3
  5. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Якшо б з неба впав мерс... то б він точно когось придавив...:)))

• Подобається Подобається x 5
  6. Mavpysuk

Була сьогодні у "Сільпо"....довго сміялася коли побачила, які там продаються набори: у гарній сіточці запаковано-пляшка горілки, пляшка пива і шоколад "Оленка":)))

• Подобається Подобається x 11
  7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

напевне антикризові?;)

• Подобається Подобається x 4
  8. Зануда

Зануда така зануда

Ну що вам сказати?:good: Ваші бажання явно співпадають з вашими можливостями. ;) :preved:
    P. S. А колір який?

А мені така автівочка подобається - Nissan Murano

Ну і наофтопилааааааааааа...
    Нарешті ніби можна відпочити. Стільки всього зроблено, але немало ще й залишилось, але то вже напротязі тижня потрошки буду доробляти. Побували у тата в лікарні, привезли йому внучок, посиділи з ним, трошка його повеселили. Так і минув день.

Останнє редагування: 4 кві 2009
    • Подобається Подобається x 8
  9. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

І мені вона подобається, та впринципі мені всі нісани довподоби!;)

10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Попрацювавши весь день "на славу":),я вирішила ввечері розслабитись, і коли всі домашні дивились "95 квартал", переглянула фільм "Привид",той старенький(1900р)з Патріком Суейзі, Демі Мур та Вупі Голдберг.Наприкінці фільму зревілася на ніц:cry::cry::cry:,але зате набралася позитивних емоцій:),тай повернулась на улюблений форум,щоб файненько завершити цей звичний день:good:

• Подобається Подобається x 7
  11. Daisy

Daisy Well-Known Member

Є такі- це я :pardon:

• Подобається Подобається x 6
  12. Daisy

Daisy Well-Known Member

Це мабуть в повітрі щось:haha: я така сама, тільки без температури але захрипла:sad:
    Виздоровлюй:give_rose:

13. Mavpysuk

А в мене сьогодні вийшов якийсь "День родини"...побачила родичів, яких не бачила 7 років...і всі такі добрі...всіх все цікавить...Контрольна фраза: "А ти заміж чому ще не вийшла???"...я чемно відповіла..так чемно, що аж рідний тато скоса на мене глянув...потім охання і ахання як же я виросла, як змінилася (ну за 7 років я вважаю свій ріст природнім явищем :)) )....потім сльозне прощання (так ніби хтось кудись їде назавжди)....

• Подобається Подобається x 10
  14. terrible

terrible Well-Known Member

чудовий день - сонечко, тепло, справжня весна... виспались сьогодні, пройшлись магазинами. потім Марішка пішла до батьків на гостини, а я гуляв містом, чекав, купу знайомих поперезустрічав:))):good:
    потім дочекавсь, знов в магазин - прикупили корму для рибок (в нас віднедавна гупії завелись звідкісь, роздумую-чи не самі собою :scratch_one-s_head: )... стояв довгенько перед апельсинами, роздумував - чи багато в них нітратів та чи не нашкодять вони Марішці... знаете...декілька останніх днів взагалі валідольні... погано спиться, що не робиш-все одно думки до того повертаються... о_Овсе, мовчу!!! :ireful1: єєххх... прохопилось...
    потім прогулялись... тепер ось вдома... знов звичний вечір... :) комп, книжка, телевізор (можливо)... і думки... думки... і сигарети :)
    і так проходить життя

15. А я прихворіла трохи. :sad: Але то нічого. :) Почитаю ЛФ, і стане краще.

• Подобається Подобається x 5
  16. Lika20

Lika20 Well-Known Member

В мене нічого цікавого, купала вазонки.

• Подобається Подобається x 2
  17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

День як день...самий звичайнісінький

18. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Сьогодні день почався з торта з свічками, подарунків ....файно почався... та й минувся не гірше. Файна неділя.

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Дякую, он потрохи вихрапуюсь.

Погода у нас сьогодні на славу. Сонечко світить вітер і надалі сильний, але це не псує весняного настрою. Ходили зранку до церкви і гарно дивились виступ дітей про Страсті а також набрали багато базьок. Я своїх всіх побила але видно мало, бо он знову хату перевертають. Найменше знайшло татову зубну щітку і полощить її в туалеті.о_О:pardon:
    А я що... я нічо... добре що тато поїхали на роботу і повернуться аж в четвер.;):tongue:

• Подобається Подобається x 12
  20. Mavpysuk

А я сьогодні зробила остаточний висновок про те, де у Львові найкраща кава....у Світі Кави однозначно:)

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)