Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

а я вся в роботі пишу , друкую аж дим з клави йде:pardon:, зайшла на форум аж настрій піднявся :good: , а зара їду в статистику , а погодка така гарна , весняна:)

• Подобається Подобається x 9
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

УУУУряяяяя:)а мене не забанили:) файний нині день - всього 3 уроки,діти чемні,колеги в хорошому настрої.от з нетерпінням чекаю вечора,щоб піти на прогулянку з двома чарівними коліжанками:)

• Подобається Подобається x 16
  3. Зануда

Зануда така зануда

Пишу вам, любі форумляни, з бані. Сиджу в теплі, з чеським пивом в одній руці і клавіатурою в другій. І відчуваю, що певно вже треба закінчувати той день і лягати спати, але незнаю чи в бані передбачені спальні місця і чи то не є шкідливо спати в такій задусі?
    Хто має інформацію по моїх сумнівах прошу поділитись.

:))) :haha: :))) :haha: :)))

Упс! Поки я то набирала мене випровадили з бані...Певно то має означати, що пиячити і спати треба вдома, а баня то є серйозна установа. Пойняла. Виходжу. :)

• Подобається Подобається x 18
  4. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

От і до мене доперло шо нині перше квітня виявляється то... Затуркана я зовсім... затуркана...
    Надурили мене нині кіпко раз, але то не так смішно як я маму....
    Ходила нині до лікаря... прийшла, скорчила сурозну фізію... і зізналася в тому шо мама вдруге буде бабцьою.... вона з ужосу почутого забула який нині день і почала перейматися тим шо в мене шов ше не зажив і тим шо я нафіг вмру... і ше купу всього наговорила.... ото я насміялася...
    Яся нині вперше вчепилася міцно в погрімушку і не хотіла віддавати, а так калатала нею поки не заснула... і з руки так і не випустила.... жадіна (може я також хочу бавитися)...
    загалом оволі позитивний день... як співає хтось там у шансоні "запахло весной"

• Подобається Подобається x 16
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Видиш...:scratch_one-s_head:
    Такево слухати...:nea:
    небезпечно...:sorry:

• Подобається Подобається x 8
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

День був тяжкий - робочий. Якось я дуже змучилась на роботі. Після приїзду з роботи зразу забрала малу зі школи і простояла 40 хвилин під дощем на холоді чекаючи на автобус із старшими дітлахами. Була дуже зла що і виляла частково на дітий :sad:
    Потім поїхали до церкви на реколекції а після того як повернулись задзвонила сестра і сказала що татові подзвонили з України і повідомили, що померла бабця Матрона (татова мама). Чомусь мій син дуже тяжко переніс цю звістку. Почав сильно плакати і випитуватись про бабцю. Потім ми з ними помолились за спокій її душі і вклала їх спати.
    А в єто врємя. Мій тато пішов з роботи і приїхав до нас. Я намовила маму поїхати в Україну і татові сказала аби він її дуже просив, щоб з ним їхала. Бо моя мама як мала дитина, дуже прошена. Замовила я батькам білети, через Німеччину, досить недорого і давай збирати маму і вибирати які речі їй треба. Бо їдуть на похорон. Завтра, тобто вже сьогодні маю зробити диск із знимками дітей і зібрати чемодан з лахами, які я думала відсилати пачкою. Бо вони можуть взяти аж 4 чумайдани, а за пачку гроші платити треба. Ось ней і везуть і залишать комусь там у подарунок :))) :))) :)))
    А ще хату треба прибрати бо чоловік з заробітків повертається, а він в нас балаган не любить. Доречі, хто може запитатись що за заробітки? Мій коханий хоче бути мужчиною і взяв собі ще одну роботу. Тепер він працює не 8 годин на день а 15. Добре, що друга робота тимчасова, бо інакше бідаця б загнувся. Ну а я маю тепер виконувати роль послушної жінки, як не як хлоп на мене працює, а нє?

• Подобається Подобається x 18
  7. Vetta

Vetta Well-Known Member

День як день. Нема права пчихнути як попугай зразу покривляється, дітлах вдів сукню зверха плащ і так літає по хаті...

• Подобається Подобається x 10
  8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

День обіцяє бути чудовим...ну в принципі початок мені подобається: на роботу я сьогодні не пішла, виспалася до 10.30, зараз пю каву...на вечір запланована гарна зустріч...життя налагоджується:)

9. Lika20

Lika20 Well-Known Member

А мені зле,вчора писали останній модуль і на дискогопанку попали....:drinks:

10. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

вчора важили кота - за останній місяць +100г - росте наш тигрик:)
    то я так, хвалюся:)

• Подобається Подобається x 11
  11. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Тільки приїхала з академії. Туди добиралась жахливо, як шпрот...:))) Назад - як шпрот в наполовину пустій банці...
    Але день класний, сонечко світить, пташки співають, пахне в повітрі літо-весною...:good:

• Подобається Подобається x 14
  12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Чудовий день.Справжнісінька весна, травичка зеленіє, пташки співають, сонечко посміхється.Ото думаю..у що роздягнутися?так несподівано прийшло тепло..:)

• Подобається Подобається x 12
  13. Чупага

Чупага Well-Known Member

Купив скаковий ровер , стрибатися на ньому не вмію.
    Ось така круцефікса , може ще навчуся.:mocking:

• Подобається Подобається x 7
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Угу...
    а пройде трохи часу..одишка...лишня вага...тиск...:sad:
    Пішки тре ходити...о...:sorry:

• Подобається Подобається x 12
  15. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

і ще забули написати,що тре каву пити:))) і все буде ОК.нє?;)

16. А я підстриглася сьогодні.

17. оригіналка

Фото в студію пліз!:)))

• Подобається Подобається x 4
  18. До завтра потерпите? :)))

• Подобається Подобається x 1
  19. оригіналка

Я то так, а інші вже чекають на несподівану зміну іміджу від Рибки!:))):tongue::))):tongue:

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А я напумпувала колеса... буду згадувати, як їздити на такому, нескаковому... аби не було того всього, про що Ромко пише.:scratch_one-s_head:

Може будемо разом? (вчитися і згадувати) ;)

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)