Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

перегляд здала на 5!:yahoo::yahoo::yahoo:і рисунок і живопис.Ці портрети мені так важко вдаються...тепер ще доробити макет і в понеділок здати.
    привітала мамусю коханого з ДН,....думала не переслухаю її:)).Максим їй на кухню новий телек купив.день класний, сонячний, теплий.невже весна?

• Подобається Подобається x 23
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

За останні дві доби була вдома годин 10(і то тіки ночувала)..Ще ніколи підготовка до виступу не була такою довгою і виснажливою..але результат того вартий..завтра(тобто вже нині) гра..адреналін ще від п"ятниці посилено викидаєцця в кров..ех,тре йти поспати,щоб на ранок гарно виглядати..

Останнє редагування: 29 бер 2009
    • Подобається Подобається x 13
  3. Lika20

Lika20 Well-Known Member

З сьогоднішнього дня почала крос бігати:girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 16
  4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Нині дві сестри посварились хто буде тата з літака зустрічати. Старша сестра сказала що вона добра і вона буде, бо вона тата не нагружала ніякими передачами на родіну. А молодша сестра погана, як завжди, нам не впервой, бо вона тата загрузила передачами.
    А погода в нас дуже гарна. Одна дівчина нині прийшла до школи в коротеньких шортиках і теплому светері. Молодьож :)))

• Подобається Подобається x 14
  5. NIK

NIK Well-Known Member

В нас погода тоже чудова:good: А ось у Донецьку зараз тане сніг (тільки поспілкувався з колегою). Вчора маму звозив у Хмельницький на ринок. Таки да там речі коштують у 2-3 рази дешевше ніж у Києві.

• Подобається Подобається x 8
  6. NIK

NIK Well-Known Member

до РЕЧІ вже всі первели годинники на 1 ГОДИНУ НАПЕРЕД? чИ ВСІ ДУМАЮТЬ ЩО ЗАРАЗ ЩЕ ТІЛЬКИ 7 ГОДИНА?;)

• Подобається Подобається x 9
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Перша думка, що виникла:"Добре, що на компі автоматично переводяться..." :mocking: :blush:

8. NIK

NIK Well-Known Member

Звичайно якщо Ви не вимкнули зазначену функцію :mocking:

• Подобається Подобається x 5
  9. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А я сьогодні робила екскурсію свому татові по кавярнях Львова....бо каже татко, що його доця зовсім не розказує про цікаві нові кавярні...а ті що я йому раніше показала-вже набридли....Все почалося з "Бамбетлів", пізніше "Гасова лямпа", а потім все це діло запили ароматною кавою вже у добре відомій і мені і таткові "Синій пляшці"...Потім вирішили піти пішком додому...падав легенький дощик...і коханий Львів запах весною:)

• Подобається Подобається x 17
  10. Alias

Як гарно..наче сама там пройшлася.....

• Подобається Подобається x 6
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нині до тещі в гості прийшла їдна коліжанка...
    Перше питання її було
    - Чому ти нині не був на службі Божій?:ireful1:
    На що я скромно потупивши вочі додолини смиренно відповів
    - Знаєте...гріхи не пускають...:sorry:я колись був в комсомолі...:sorry:
    Во время оно вона була парторгом цеху...
    По великоднях зазвичай стояла коло церкви,в єдній кишені тримаючи кавалок паперу зі списком порушників...трудової дисципліни..які сміли прийти в церкву...
    А в другій кільце ковбаски,щоб нахаляву посвятити...
    Але зара вона перша...активістка..спортс...соррі повело...:blush:
    Корочє..побожна женсчіна...:girl_angel:

• Подобається Подобається x 18
  12. сестричка

сестричка Well-Known Member

:yahoo::yahoo::yahoo:
    А мені сьогодні телефонували з "Кримської правди".Оперативно працюють, молодці.Тільки в п"ятницю відправила електронного листа головному редактору , а сьогодні вже журналістка та, що писала ту статтю і "вкрала" моє фото, подзвонила, вибачилась і спитала куди мені гонорар переслати:mocking:
    Тепер жалкую, що таку невелику суму зазначила, треба було хоч гр 600 просити, а я так скромненько на 300 затрималась.
    ну нічого, треба було ж чогось починати...та й звідки мені було знати справжню ціну

• Подобається Подобається x 16
  13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Не в ціні справа а в тому що відстояли свою роботу і свої права. Це набагато важливіше!!! Нехай знають!

А я нині маю відсилати пачку в Україну і пекти пляцки на свята. Чи з печення щось вийде то невідомо, бо я останнім часом щось збираюсь, збираюсь а ніяк не зроблю, але он пачку чоловік просив вислати. Сказав, як не сьогодні то вже ніколи. :))) :)))

14. Alias

З тебе , сестричко, кава і тортик:)
    А ми сьогодні збирались до декана зі скаргою на нашу нову кураторшу.По-перше занижує оцінки тим, хто відповідає російською, по-друге в журналі ставить одні оцінки, а через деякий час виправляє їх на гірші.та й взагалі, після відкритої пари, самі викладачі. які були присутні сміялися і дивувались, який дурень її взяв викладатиКультурологію.Вона навіть говорити нормально не може, не те що дати якісь знання.....Але не пішли..перенесли на завтра.
    Сходили з Наталкою на виставку фоторобіт,її там аж 5 шт.прогулялись містом, пофоткали..зараз будемо готувати вечерю:)

• Подобається Подобається x 11
  15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А в мене звичний день... діти.

І незвичний, бо буду шити моїй Ликері перше її плаття від мами, і перше моє для неї. :)

16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Всетаки життя це кольорова штука...з різноманітними барвами...чорними, сірими, білими...а інколи різнокольоровими..От пару годин тому писала у гілці "мені гірше всіх"...бо так і насправді було...потім кілька телоефонних дзвінків і хороші друзі (форумляночки) тут як тут прийшли на допомогу з моїм поганим настроєм:)...Запашна львівська кава в одній з найкращих кавярень Львова..:nyam2:.і чорні барви швидко почали розвіюватися...все було б взагалі супер, якби по моїх улюблених закладах не ходила одна людина...але це не можливо....бо для тієї людини це теж улюблений заклад:pardon:

• Подобається Подобається x 8
  17. Jazz Bass

Jazz Bass Well-Known Member

Шо це ти,друже Ромко,засмуряв?

18. Jazz Bass

Jazz Bass Well-Known Member

А що це ми тутички в жіночому оточенні з Бен Ладеном робимо??

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

Секс і Місто... я плакала від сміху.. а ти Сонечко;)
    П.С. сорі, просто емоції беруть верх...

• Подобається Подобається x 5
  20. Я ж казала, що це наркотик! :crazy:

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)