Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я весь час тільки й думаю про ТУ людину, знаю , що йому ща важче ніж мені...але ...але ми розберемось , тому що не можемо жити один без одного.

• Подобається Подобається x 4
  2. Mirmax

Mirmax Member

Тоді бажаю скорше розібратись,щоб все було гаразд;)

• Подобається Подобається x 2
  3. Alias

Дякую, вже майже розібрались:)

• Подобається Подобається x 4
  4. Alias

Сьогодні я знову вдома.підвернула ногу,:cry: п"яна медсестра в інституті дала довідку про звільнення від фіз-ри(і кому вона треба та фізра?).До другої години ночі був "розбір польотів", потім не могла довго заснути .Добре, що сусідка звечора принесла мені роботу - для дитячого садка намалювати карттинки до якоїсь там вистави.Бідні діти..там щось про НЛО..ви бачили тигромишу або зайцекота?:crazy:тепер діти побачать :haha:Ну і ще там багато чого такого.Серед ночі пішла вкинула їй ті всі малюнки в поштову скриньку, щоб мене не будила рано....сьогодні будуть цукерки:yahoo:поки що платять тільки так:)

• Подобається Подобається x 14
  5. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А чого не зробили фото і нам не показали???
    Нам також цікаво як то виглядає?;)

• Подобається Подобається x 6
  6. Alias

та не подумала, що то буде комусь цікаво.:)вже у садочку дітки мабуть дивляться

7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Дні у мене нецікаві буденні. СЬогодні чоловік мене потягнув в Нью-Йорк, де мені просто попсув настрій. Після кількох годин вже мала того досить і сіла на автобус і поїхала додому.
    Маю велику мрію, на ціле літо з дітисками поїхали в Україну.
    Сестра вирішила свою дитину 18-ти літню видати заміж і мене вженили пекти коровай, але в них там культурно виражаясь і мягко ґоворя срачка, то сказала аби коровай був готовий за кілька тижнів, хоч вісілє через рік. Вар*яти.
    Домашні бавляться в перетягування канату, то маман з долини кличе - Маруся, то чоловік з гори - Маруся, негайно іди сюди. І так кожен день.
    А я вирішила що хочу іти вчитись в кулінарний тєхнікум :haha::haha::haha::blush:

8. Alias

Марусю,та Вам у кулінарний технікум хіба що викладачем йти працювати:)Ви ж їх більше навчите, ніж вони Вас.

• Подобається Подобається x 9
  9. Summer

Summer Well-Known Member

а як з п'ятниці простудилась так і шморгаю носом :cry: як на тромбоні :mocking: вже не знаю коли то пройде....як риба ходжу. Але треба працювати !:)

• Подобається Подобається x 7
  10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А нас через ту :ireful1: погоду від учора нема світла(щось там на дротах замкнуло),ось зараз ноут розрядиться,буду повністю відрізана від світу:sad:

11. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

памятаю: їздили ми раніше з мамою на дачу грядки полоти. а в нас через стежку сусід-шутнік жив (повбивала б).
    казав, щоб я так голосно не чхала - бо в нього бачте реакція: кинути весь реманент і бігти на паровоз, звуки якого я видаю...

• Подобається Подобається x 7
  12. Alias

Тільки що....телефонний дзвінок..."не волнуйтесь, это из милиции!"
    У мене істеричний сміх..НЕ ВОЛНУЙТЕСЬ:))из МИЛИЦИИ!:suicide:
    Заспокоїли..блін!:girl_mad:

13. Mirmax

Mirmax Member

Ти що в розшуку? і чого хотіли?

• Подобається Подобається x 5
  14. Alias

та мене якщо й будуть шукати. то не з міліції:)))
    Вони номером помилилися

Ой, людонькииии!!!У нас така весна зимова!Така краса..сніг валить як скажений, вже все біле-біле...Зимою такої краси не було..Ех..весна....

• Подобається Подобається x 8
  15. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

прокинулась, погуляла зі Златкою, прийшла додому. чую - на балконі щось шумно так - заходжу - а там голуб залетів і у вікна б"ється. я до нього, - а він навіть не тікає. пішов до мене в руки, не пручався - я його і випустила летіти далі.

зібралась - поїхала у Вишгород - на розвідку в суд - бо , бачте, платіжні реквізити для держмита, інормаційно-технічного забезпечення, - це така вже аж дуууууууууже конфіденційна інформація, що її не надають по телефону в канцелярії суду і не вивішують повністю на сайті судової влади:ireful1:. в маршрутці познайомилась з якимось дядечком - чоловік років 35-40 - лишив мені свій телефон, таке щось...:scratch_one-s_head:
    приїхала. місто затишне, нічого цікавого там немає - зате чисто і охайно. одразу відчуваєш, що там не панує отой скажений темп столиці. переписала реквізити - думала одразу все здати - а там - в ощадбанку перерва, на пошті немає паперових папок, а в інших - не приймають і т.д. коротше, знову все відклалось.:bad:

по дорозі додому стала голубів з рук годувати (птаство сьогодні мене любить:) )зустріла кращу подругу хрещеної, прийшла додома і - о чудо!!!- мала часу відпочити. а зараз оце збираюсь на концерт з братовою майже дружиною. ідемо на Меладзе... правда, п"ятниця і піст. еееееееех. отакий оце день...:crazy:

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  17. Lika20

Lika20 Well-Known Member

....та й погода така:sad:

18. Alias

А у нгас погода весняна..і настрій приблизно такий..весняний:)

• Подобається Подобається x 3
  19. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

мене сьогодні перший раз на камеру сфоткали. тобто мою машинку, відать не правильно припаркувалась (на бардюрі), та це і логічно, адже біля привокзального ринку зі сторони вулиці Федьковича вічно нема місця для парковки:crazy::diablo: а ті ..... шоб гірше не сказати, ходять і чатують з візирами, забилам би:ireful: я нікому там не мішала, ані пішоходам, ані іншому транспорту. злість просто розпирає. ото сижу і думаю штраф по максимому вліплять чи трішки пошкодують?

• Подобається Подобається x 13
  20. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Завтра святкуватимемо ДН малого,не просили нікого крім хресних,я вже від раненька на кухні,намагаюсь зробити з нічого щось,ще й оригінальне...а,якщо чесно,нічого не хочеться...лягла б і лежала,дивлячись в стелю...втома...

• Подобається Подобається x 17
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)