Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ні, не ці.Там портрет,Прянощі і Пейзаж

• Подобається Подобається x 3
  2. Vetta

Vetta Well-Known Member

звичайний день...приємність тільки в тому що ще встигла зробити закордонний паспорт за 240грн... з першого березня то задоволення вже коштує 570грн...

сиджу слухаю просто суперську музику...

• Подобається Подобається x 9
  3. Вона нам їх покаже? ;)

4. Alias

Я скажу їй.Але Портрет, видовище не для слабонервових:))

5. сестричка

сестричка Well-Known Member

Тю, і що там такого?:))
    Доречі одну мою роботу з іншої виставки забрав якийсь музей.Сьогодні поїду узнаю що там і до чого..
    Здається має бути чудовий день, вже зараз не можу всидіти вдома, сонце кличе на вулицю, пташки заспівали.Я пішла!:)Всім форумляноам бажаю гарного дня:)

• Подобається Подобається x 13
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Наконец-то смогу нормально разговаривать.
    Спасибо алтайским филологам!

Когда работники завода рассказывают о нововведении друзьям, те приходят в восторг от идеи. И отзываются о ней почти одинаково. Говорят: «я поражен» или что-то наподобие…

http://www.kp.ru/daily/24262/458653/

• Подобається Подобається x 12
  7. Summer

Summer Well-Known Member

день почався добре, не зважаючи на весняно-зимову заметіль, але почала робити звітніть в податкову, а та їх програма шось полетіла:ireful1:, коли вже все зробила.... шо робити не знаю , сиджу чуть не :cry::cry::cry:, не знаю як перевстановити....

• Подобається Подобається x 5
  8. Alias

Звичайна ніч з розмовою по тлф майже до ранку.Згадували наше знайомство, те як мене неодноразово кидали в ігнор, а я все рівно"як не у вікно. так у двері":))Тільки подумати, вже майже п"ять років тривають наші відносини:)...Зранку було важко підніматись, але нічого , прокинулась, ще й його розбудила(теж по тлф)У мене сьогодні "домашній день" для інститутської газети буду писати статтю, тож керівництво дозволило не приходити на заняття.Виходити нікуди не хочу, погода "мерзкая"..дощ періодично зривається, вітер..Приготувала обід і жду коли сестричка прийде...

• Подобається Подобається x 13
  9. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

А за вікном така собі звична весняна погода... намітає снігом сугроби...

• Подобається Подобається x 11
  10. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

я знову проспала...за вікном зима....жую підгорівші грінки...біжу на роботу...звичний день:)

11. Summer

Summer Well-Known Member

от та погода, зранку під мокрим снігом в податкову - стояла в черзі ...., зустріла знайомих, а де ж як не в податкові зустрінеш колегу? :)
    відходжу тепер, читаю форум, п'ю чайок з вафелькою та трохи працюю;)

• Подобається Подобається x 8
  12. Alias

Я теж сьогодні проспала, а через мене проспав і Маська:))Теж мені, знайшов на кого надіятись!І чого проспала? Всю ніч спала, навіть по тлф не говорила...але так солодко було спати.Зранку снігу навалило..хм..весна називається....
    Ходили з сестричкою на виставку забирати її роботи.П"ять її "шедеврів" відібрали на іншу вже виставку.Хм...молодець, сестра:)А я її недооцінювала..

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І не допускала до компа такий талант! :tongue:

А я все працюю і працюю, відбиваючи від компа маму та брата. Вже приросла до крісла, намагаюсь менше вставати, бо як встану, то займають комп на невизначений термін! Добре хоч футбол почався, ніхто не рухає..
    Чолові працює за ноутом в іншій кімнаті, ласуючи пиріжками і іншими домашніми смаколиками. Каже, що він тут, як на вакаціях :). Втішився, що форумівка буде в Пузатій хаті, він її обожнює! :)

• Подобається Подобається x 10
  14. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

я сьогодні така роздратована!!! як їжак,в якого голки всередину ростуть:ireful1::ireful1::ireful1:

15. Alias

Сказала "А" , тепер скажи і "Б":)

• Подобається Подобається x 2
  16. маюнка

по-перше, бюрократія наших судів вбиває . по-друге, ненавиджу, коли мама починає розпитувати про колишніх, чути і бачити тільки те, що вона хоче, а потім невинним голосом питати : " а куди подівся твій настрій?"

17. Alias

Ооо, то взагалі вбиває.Все треба знати і бути в курсі всіх справ.Мабуть мами всі такі.Ми теж такими будемо?:)

18. маюнка

фууух. дві хвилини відвертої розмови - і наче пару випустила. полегшало.

пс. так, Ірусь, будемо ;)

• Подобається Подобається x 8
  19. Alias

Голочки вже не всередину ?:)
    а я сиджу і вислуховую сестричкіни думки на рахунок її авторства:)))Ото вже дістала!Скандалістка:))

20. маюнка

голочки осипались) линяю. весна...)))

сестричці скажи, хай почитає ЗУ "Про авторське право та суміжні права".

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)