Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Чудовий сонячний недільний день:good:,приїхав хресний,розповів,що в його дружини та їх майбутьної дитинки все супер (а їм з дружиною по 45 років,це вже буде 3 синочок,мають двох-21 і 11 років)....моя цьопка гуляє з дідусем,а я готуюсь,бо передвечером йдем до куми в гості-її синочку сьогодні 4 рочки,такщо будем святкувати:)

• Подобається Подобається x 9
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

і не кажіть..звідти привозять і такі націнки ставлять, що огого... просто я була здивована і цінами.. а найбільше якістю.. звиула, що в Польщі все штучне і недовговічне, вони ж раніше до нас їздили скуповуватись...
    але всерівно мені здається що в них подешевшало.. не в порівнянні з нами, а просто для них...

• Подобається Подобається x 7
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А на ДН чайок пили?
    Якщо так - значить щоденне вживання чаю зашкодило.
    Якщо ні - не мож так різко кидати чай пити... :mocking:

Хотів відволікти.
    Теж співчуваю. В самого боліли, на стіни дерся.

• Подобається Подобається x 11
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага, і не тільки :ninja:
    Дякую! :)
    Я щоб відволіктись, позичила в брата ручний плей-стайшн, в гонки побавилась. Допомогло :)

• Подобається Подобається x 10
  5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Гарний день...прогулянка по Високому Замку...з найкращою подругою...Зустріла Зорянку...дуже рада що її нарешті зустріла...Весняний вечір..поруч купа друзів...зайва випита пляшка мартіні...але всеодно...все супер.....

• Подобається Подобається x 13
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Цілий день провалялася у ліжку:sad:нарешті відпустило, але голова якась дерев"яна.Цікаво, весь цей час моя кішка від мене не відїодила, лежала поруч і своєму кріселку.
    А Коханий купив білети...:)

• Подобається Подобається x 14
  7. NIK

NIK Well-Known Member

Цілий день працював. І нарешті вирішив зареєструватись у львівському форумі:good: І тепер є повноцінним учасником спілкування :)

• Подобається Подобається x 17
  8. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

захворіла. температура противна, горло,нежить,вуха заклало. кістки ломить.

Марічки (кращої подруги0 однокурсниці стали жертвами маньяка. я так зрозуміла,що він проник на територію інституту... кількох підрізав ножиком. гад(((

затіяла одну хорошу справу. нібито поки що вдається.
    вчусь. модулі. навчання. нудить мене від мого юридичного факультету - і чого мене туди занесло?(((( треба було іти на філологію...

думками вже вся у Львові. нарешті приїду до любого Міста та ще й з коханим. краса!...

• Подобається Подобається x 19
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Понеділок. Перший урок в першому класі - математика.
    За столом підперши голову руками сидить вчителька. Макіяж ледве закриває нездоровий колір обличчя і кола під очами.
    - Діти запишіть умову задачі. Вчора три молоді, красиві і інтелігентні жінки зайшли в кафе і купили 1 пляшку шампанського за 25 гр. Пізніше замовили ще пляшку вина за 30 гр. Питається, на який ІКС їм була потрібна ще та пляшка горілки?

• Подобається Подобається x 17
  10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

....що вона була зайва,я зрозуміла тільки сьогодні...:))).....100 років не пила мартіні,вже й забула,що з нього теж головка може "бо-бо":)...ех,понеділок-день важкий....зате є й позитив-тиск з 80/60 піднявся до 110/80:good:

11. Alias

Щось я не розказувала як у п"ятницю відкривала виставку молодих митців Кіровоградщини. Сестричка виставляля там свої фотороботи.А мені надали перше слово, відкриття виставки, ще й не попередили.А я ж не готувалася ..зовсім! Так перехвилювалась..Ну нічого все обійшлося.Людей було багатенько, потім був фуршет, тільки часу не було залишитись , треба було на електричку:)

• Подобається Подобається x 9
  12. Mavpysuk

а в мене на роботі сьогодні вихідний....так добре, що на вулицю не потрібно виходити...посиджу вдома..прочитаю накінець журнал, який купила ще 2 тижні тому.....і хто сказав що понеділок важкий день:)

• Подобається Подобається x 10
  13. маюнка

успіху їй!!!:)

сьогодні маю модуль, а перед ним і після нього - ще 6 зустрічей. головне,пережити цей день. просто пережити.

львів"яни, скажіть, а яка у вас буде погода в суботу-неділю?

• Подобається Подобається x 11
  14. Alias

Ось хто сказав:))

Дякую. я передам:)
    http://www.gismeteo.ua/towns7/33393.htm
    Маюнко, дивись, не дуже то і гарна погода..

15. Mavpysuk

та я впевнена що Іруська до обіду поміняє враження про понеділок....ранок - це самий важкий період дня....і не важливо чи у понеділок чи у будь-який інший день:)

• Подобається Подобається x 5
  16. Max_

Max_ кл. москаль

Не, я понимаю конечно, львовяне - люди весьма могущественные и влиятельные, но неужели уже настолько влиятельные, что еще и погоду прогарантируют ? ))

• Подобається Подобається x 4
  17. маюнка

навіть не сумнівайтесь;)

кохання зігріє))) і тепло форумлянських сердець)

• Подобається Подобається x 5
  18. Max_

Max_ кл. москаль

аха, пойняв ))

Ну не надо, не надо дразнить остальных форумлян, которые не львовяне ))

• Подобається Подобається x 4
  19. З підсніжниками?

20. Зануда

Зануда така зануда

Перший день на роботі після 2х тижнів на лікарняному. Брр...
    Прийшла і відразу на танки! Новий шеф, нове робоче місце, поки перетащила свої пожитки - три коробки та акваріум із золотою рибкою- вже мріяла, щоб робочий день закінчувався, а він лише починався...
    Поки розіпхала всі свої речі і прилаштувала їх на тому клаптику, що тепер є моїм робочим столом, поки навела затишок вже й час обіду настав. Сумую за своїм великим та затишним кабінетом, за веселими хлопцями із сусіднього кабінету, які веселили мене своїми витівками, за попереднім шефом - такого хорошого керівника в мене вже напевно не буде :sad:
    Але у цього всього є одна величезна позитивна сторона - в мене є робота :) Принаймні - наразі.

• Подобається Подобається x 22
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)