Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

:)) :)) Клин клином?

• Подобається Подобається x 7
  2. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

семь бед - один ответ - мороженое:mocking:

• Подобається Подобається x 5
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Гм... В ряснянському лісі вже стемніло,але ще виднося,бо тут сніг... А так нічого,терпимо...

• Подобається Подобається x 12
  4. Зануда

Зануда така зануда

Запрошую на гілку фото Львова :)

5. Summer

Summer Well-Known Member

о то добрий кусок :hi:
    в мене все нині аж з рук валиться ... п'ятниця 13-е і в бабусі день народження нині:)

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зранку по справі їздив в центр...
    Там ходять і їздять багато тотих...гомосапієнсів...дуже багато....
    То мінус...але плюсів більше...
    Здибав Яську Березневу,то сі пообщали...
    Та й постійно шкодив своєму здоровлю мобільником...то теж плюс...
    Потім прибіг до хати зібрав Зорянку..і до лісу...
    там файно...
    О...:sorry:
    Тільки що прийшли...

• Подобається Подобається x 17
  7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Файний такий день - п"ятниця 13:)Останній робочий день - попереду вихідні...На роботі майже не нервувалася,досить гарно пройшов день..Мала репетицію зі своїми хлопцями -квнщиками..Потім зустрілася з Мавпусиком - і почалася найприємніша частина дня:) Пішлисьмо з нею в Синю пляшку..Люди,то щось..Я тепер розумію,чому Натуська з таким натхненням і трепетом про неї говорить - то є казкове місце..красиво,затишно,надзвичайний інтер"єр,а кава з фогником - люди,я в ауті...а медовуха..а солодке..МНЯМ!!посиділи,погомоніли про своє,дівоче..Потім пішли прогулялися чарівним вечірнім Львовом і пішли погрітися чаєчком у Францішку(чарівне маленьке кафе на чотири столики на Краківській)..Ми так собі відпочили і файно провели час!!
    От тіки прийшла додому,читаю форум і відпочиваю...Життя вдалося...:)

• Подобається Подобається x 20
  8. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

щоразу як я у Львові, заглядаю туди,але жодного разу ще не потрапила так,щоб посидіти))) оті вже 4 столики)) але в тому і кайф. треба буде колись забронювати столика

на концерті було суперово.грали джаз-блюз-латино. музики професійні і талановиті. і народу ж прийшло неміряно. думаю, що непогану суму зберуть для тої дитинки))...

смішна ситуація була. я була там з Євком,коханим. і була там дівчинка, його одногрупниця,і моя подруга по Обнові. і вона не знала, що ми разом. привіталась зі мною,бо першу мене побачила. потім з Євком. "на автоматі",а потім різко як повернеться, і в такому шоці))))))то треба було бачити. дивиться - ми за руки тримаємось і питає:" а ви...знайомі???". ми сміємось, вона сміється. така кумедна ситуація)

• Подобається Подобається x 16
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Сьогодні вдалося побайдикувати на роботі.
    Зараз я (жартома) "відпрацьювую" допомогу "Білочці":
    Хлопець, якого Нірванка позиціонувала як "невідомий герой Д. із Житомира" нарешті зібрав домашню студію і пересилає мені фрагменти своїх аудіофайлів для "розбору польотів".

Обдумуючи відповідь, влетів через пошуковик на один російський форум - а там конкретно через пост напис "доступно тільки зареєстрованим користувачам".
    Зареєструвався.
    "Доступно тільки після 3-х дописів"
    Написав в одну гілку. Підхопили.
    Три дописи - прочитав дещо.
    А далі - "Лінк доступний тільки після 10-ти дописів"...
    "Лінк доступний тільки після 30-ти дописів"...

Провокують на флуд, зарази!

"Умом Россию не понять!"

Скинув лінк на той форум "герою Д." і порадив флудити самому.

• Подобається Подобається x 11
  10. Summer

Summer Well-Known Member

як завжди субота і я їду на закупи :) , як приїду напишу відгук :)

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

була нарешті в Польщі... сама більша радість - що викроївся час на закупи:)
    якщо чесно була в шоці... наскільки там дешевше якісні речі.. якби знала раніше, то вже би лазила замість того, щоб чекати і тп... не знаю, чи то в нас так подорожчало, чи в них дешевше, бо вони в Євросоюзі..
    добре, що було в компанії кобіт, і закерувала одна йти по магазинах.. ви би мене виділи, не мож було відорвати:))) кобіти дивилися на мене квадратовими очима і якби не вони я би напевно там лишилася:haha:
    а як їхали назад, то ще мені розказали, що можна там косметику купити в два рахзи дешевше і справжню... по дорозі назад:sad:
    ото істинно жіночий день...:)))

• Подобається Подобається x 11
  12. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Болить голова... Бо вчора ввечері, десь годинка 23... якісь рагулики (я би їх і інакше назвала:cesored::cesored::cesored:) плочали стрілЄти салютом на сусідній вулиці, то в мене так бабахало, шо мала стала, довго плакала, бо перелякалась, та й довго потім не могла заснути... Я так само!...:sad: Тому невиспана., замучена, і зла... злапала б їх і той салют запхала б їм в ...:cesored:...

• Подобається Подобається x 9
  13. Як я вас розумію! У нас теж ці салюти стріляють по 2-3 рази на тиждень. :ireful:

• Подобається Подобається x 3
  14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

То не ЄС! То Україна! Чи може бути крам в нас танший ніж в Польщі, як його звітам вЕзут? Може в Єдному випадку, коли крам "Тіко для країн четвертого світу і України"

• Подобається Подобається x 2
  15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Гарний недільний ранок...спокій на душі, який дали церква і сповідь...гарний настрій, який дарує яскраве весняне сонечко....

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Страшенно болить голова, аж нудить.Нічого не допомагає......:sad:(

17. VasMT

Певно тиск! Співчуваю!

• Подобається Подобається x 1
  18. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Дзвінок в двері...відчиняю...онука на порозі:) Значить день вдався!:)

• Подобається Подобається x 13
  19. VasMT

А я свою вчора ввечорі з донею до невістки з сином "повернув".:girl_devil:
    Такщо в нас з дружиною сьогодня теж вдався! :)))

• Подобається Подобається x 8
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Четвер - похід в кіно і на чайок зі знайомим, було гарно.
    П'ятниця - похід в супермаркет, витріщання на ціни (у вересні наші продукти були вдвічі дешевші за польські, а зараз чуть не навпаки! о_О ), чайок з однокласниками. Було файно.
    Субота - похід за подарунками, ДН одногрупниці, було добре.
    Сьогодні - а сьогодні мені гірше всіх - почало боліти вухо, просто дико боліти! Цілий ранок проревіла, думала скінчаюсь від тої болі.. :suicide: Знеболююче + антибіотик + каплі до вух, заклала ватою, одягла шапку - ніби вже легше. Вухо ніби залите цементом, добре, що майже не болить..
    Єдине тішить - завтра чоловічок приїде :)

• Подобається Подобається x 16
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)