Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Дякую за пораду:)Ваші думки до мене якимось телепатичним шляхом потрапили,бо я сі натерла маззю,закуталасі шаліками і полізла спати.Нині як рукою зняло:)

Гггг..ніяк:)))то всьо тіко моїми стараннями:)))

Та я ногами теж добряче чеберяла:)))

Нє, Ви шо..я не жіводьорка..я котиків люблю і на жир їх не спускаю:)))

• Подобається Подобається x 9
  2. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

В мене хлопчик, а в Вас хто!? Може мені й треба...:blush: Але точно не на шубу! Вони такі файнюні звіряточка, то спочатку Ви ше не привикли, а потім звикнете до того шо він в ночі витворяє...:)))
    Клітка велика потрібна для того, шоб шиншилка собі скакала з полички на поличку (вони пригають високо: на стіл, на верх дивану, на підвіконник... і т.д.)
    Говорять (гулькають) як голуби, а деколи возмущаються по-свому.А коли мого шось нервує, то від нього починає пахнути горішками...:)))

• Подобається Подобається x 10
  3. Summer

Summer Well-Known Member

почитала нинішні дописи за шиншилки і настрій піднявся :)
    погода бррр, пішла в сільпо, мокро та слизько. йду по алеї дерев аж раптом як шось впаде на голову, думаю шо таке бо так несподівано, а то великий кавалок снігу з дерева.... :mocking: от я була як Снігурка:)
    А зара буду пити чай з жасмином і рафаело та читати форум :)

4. Summer

Summer Well-Known Member

Робочий день почався, але так тяжко війти в ритм після вихідних..... :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
  5. Vetta

Vetta Well-Known Member

шось депресняк насувається....:hang1:

• Подобається Подобається x 4
  6. Max_

Max_ кл. москаль

Ромко, не варто будь ласка таких порад - а то станемо ворогами !

• Подобається Подобається x 1
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

І ще мій син Тарас. :) Сьогодні йому 17.

• Подобається Подобається x 11
  8. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Якийсь похмурий день...:sad: На дворі хляпа, холодно, якось зразу сумно стає, спати хочеться, голова страшенно болить... Так хочеться сонечка, тоді і настрій буде кращим!;)

• Подобається Подобається x 6
  9. Summer

Summer Well-Known Member

в мене теж цілий день, і кава не допомогла:sad:.... ходила як сонний медведик

• Подобається Подобається x 5
  10. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

з Євком сьогодні не бачилась - отже, день звичайний... на практиці побігала з документами по міністерству, практиканти всі як один "захворіли" і не прийшли... по обіді була в університеті. мені як одній з 10 кращих студенток факультету подарували річну підписку на "Юридичну практику". горло болить дуже, зате весна надворі така гарна!!! вдягла сьогодні нові чобітки,спідницю, кофтинку, пов"язала шалика гарненького - всі обертались навкруг) приємно бути молодою)))

• Подобається Подобається x 14
  11. victorys

victorys позитивчик :)

Встала якось пізніше ніж завжди...Це певне мій організм знає що його чекає 14 годин подорожі і відсипається на запас. Пакуюсь, бо завтра в 5 ранку автобус. Зібрала вже майже всьо шо треба (і шо не треба теж зібрала, бо може пригодитись ;) всеж таки майже на місяць їду до коханого Львова :girl_in_love:)
    ...А думками я вже там...сижу десь з друзями в кнайпі, п'ю свіже холодне львівське...
    Шкода що люди не вміють телепортуватись, раз і ти вже там де хочеш і не мусиш трястись стільки годин в автобусі :wacky-girl:
    Поки писала, згадала що піжаму забула :mocking: , іду запакую...

• Подобається Подобається x 13
  12. сестричка

сестричка Well-Known Member

Катастрофічно не вистачає грошей і часу:)Трохи займаюся Ів Роше і Оріфлеймом, то весь "навар" іде на рамочки, друк фото.....а ще я почала вишивати!..хрестиком.О!У мами скоро ДН то я їй такий подарунок вирішила зробити-вишити невеличку картину.
    З кожним днем на вулиці все краще і краще, в хату навіть не хочеться(я й раніше довго всидіти не могла в квартирі::) ).Коли вже щось почне цвісти? Хочу фотографувати!

• Подобається Подобається x 14
  13. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Щойно повернулась зі Львова-їздили з чоловіком купити малому черевички,мальота пробує тьопати,тому вибирали "пурєдні":шкіра,супінатор,високий підьом,а ще мали купити два подарунки хлопчикам 3 і 4 рочки....після екскурсії по дит.магазинах-базарах,мне в "сільпо" на касі стошнило(вибачайте за прямоту),ледь вибігла на двір.....не витримав мій організм тих цін о_О:ireful1:

Останнє редагування: 12 бер 2009
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

victorys, щасливої дороги!
    Я їхала в снігопад, 400 км казкової картини за вікном - дерева білосніжно прекрасні були! Навіть спати не хотілось. В автобусі було 6 пасажирів, на кордоні лише 5 автівок, ніяких черг, куди всі подівались?.. А потім Львів, такий гарнющо-зимовий!! Казка!
    А потім домашні, питання, вареники, банка помідорів, дзвінки знайомих. Львів! :)
    Брат хотів зекономити і не платив пів року за нет. А вони взяли і заблокували вихід на сайти. Добре хоч аська працювала. Вчора догадалась через аутлук перевірити пошту. 5 годин тягнуло 2000 листів за всі 2,5 роки на джімейлі, а потім дали нет :crazy:
    Знову проблемка з підключенням харда. Забула одну детальку. Облазила пів Львова в пошуках, знайшла, за 200 грн. Подякувала.. Пару днів потерплю, скоро чоловік приїде, то привезе.
    Йду сьогодні в економ-кіно - 7 грн сеанс (піратські фільми на маленькому екрані). Це ж треба :)

• Подобається Подобається x 11
  15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ага, я також шукала черевики дитині -в Антошці біля 500 грн, довго сміялась, щиро, потім хотілось плакати..
    Але до чого то я, життя прекрасне, сонечко частіше вітає в вікні-таки буде весна, і на серці весело, йдемо сьогодні в гості, то готувати нічого дома не треба, а для такого лінюха як я то справді подарунок:)

• Подобається Подобається x 7
  16. victorys

victorys позитивчик :)

Дякую :)
    Мені приблизно 600км казкової картини доведеться побачити :) все би було добре якби не пересадка в Варшаві (чекати на вокзалі понад годину), Бо немає інакших сполучень ні автобусом ні поїздом :sad: але то ніц. Коли я на першому курсі вчилась в Сувалках (тільки не питайте де то, чого так далеко і як мене туди занесло, так сі стало :mocking: ) от тоді дорога до дому тривала 24години з трьома пересадками, при чому пересадка в Варшаві тривала від 23 до 7 ранку :ireful: ...І не було інакшого сполучення! Але як то кажуть: " ми пройдьом огонь і воду і мєдниє труби" :)))

• Подобається Подобається x 9
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:wacko:
    Зі Лодзі до Львова майже 500 км, але перших 100 км не було снігу..

А за вікном починає сніжити.. Ех ні, вже дощить.. :sad:

• Подобається Подобається x 6
  18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А в нас вже теж дощ.На вихідні обіцяють ще й сніг..
    Завтра в мене конференція, а сьогодні вішали картини ...Звичний день...

• Подобається Подобається x 4
  19. Ірена

Ірена Well-Known Member

прогулянка з дитиною, обід коханому і спати... спати... спати...
    звичний день...

20. Маланка

Маланка Well-Known Member

сьогодні цілий день дома. .................і нікого...........трошки дивно......і телефон мовчить.......але якось спокійніше стало і приємніше нізким не спілкуватись окрім котика(який трохи любить сваритись).....сумно....:sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)