Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. А було дві? о_О

• Подобається Подобається x 5
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Більше...:preved:
    "Почємучка" теж ніби змилась...:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 8
  3. :give_rose:

• Подобається Подобається x 7
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Спакувалась, пробіглась по магазинах.. Автобус за годину.. Йду робити канапки.. (так не хочеться чоловіка лишати, але намагаюсь думати про Львів, вареники і квашені помідори - трохи легше робиться :))) )

• Подобається Подобається x 17
  5. victorys

victorys позитивчик :)

ой нагадали про помідорчики квашені, аж слинка потекла, тепер сижу і облизуюсь :nyam2:
    А так доречі - Щасливої Дороги! :girl_bye:

• Подобається Подобається x 12
  6. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Дощ... бррр... і холодно, все у борульках, дроти скрізь льодом покрилися, води по коліно майже... Промокла, спідничку собі не купила :sad: але купили з братом у подарунок мамці новий телефон :) але сюрприза не вийшло, вона застукала нас як ми його ховали :sad: то сьогодні подарували, вона така рада :)

• Подобається Подобається x 15
  7. Summer

Summer Well-Known Member

день мій нині закупний МЕТРО, Арсен, поїздка в сніг до бабусі. Їхали ніц не бачили, такий сніжище падав! Я просто в шоці о_О требабуло купити сіль, а в Арсені не має її.... шо сталось куди сіль зчезла? :dntknw: як в перестройку.....:sad:
    а вчора день був взагалі насищений подіями. Пішли ми після роботи з коліжанкою в Арсен на кн.Ольги міняти фантики Активіа від йогуртів на соковижималку та сумку холодильник. Коліжанка прийшла раніше в 15,30 а сама акція в 17.00 і каже, щоб вже приїхати, бо там черга, я не повірила... Приїхала, людоньки там тааака черга о_Оо_О як колись..., всі хотіли отримати подарунки. Ми стояли 6-і, звичайно призи привезли через годину, черга на весь Арсен, люди сварились, бились... Я вже хотіла йти, та вже привезли призи, забрала я ту сумку холодильник, коліжанка соковижималку та ще цілу годину відходили в кав'ярні :girl_curtsey:. Все більше я на такі провокації не піддаюсь, та і на активіа вже алергія після тої супер акції....

• Подобається Подобається x 14
  8. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

проходила в піжамі до 3 дня...

• Подобається Подобається x 9
  9. Багіра

Багіра Well-Known Member

я так і не дозбирала тоті фантіки:) не мала сили вже стільки ту активію їсти... правда дуже хотіла сумку холодильник, але видно не судилося... а хіба то тіко сьодні мож було міняти? чи сьогодні останній день?

• Подобається Подобається x 3
  10. Summer

Summer Well-Known Member

неа, завтра ще і 15.03 і після того ше 2 дні.Сумка класна, якраз на йогурти ;) або морозиво чи канапки.

• Подобається Подобається x 5
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Так и не написала.............

12. mavka

mavka Well-Known Member

очевидно, на жовте світло ще можна було проскочити вам обом, але в останній момент Ви передумали.... краса якась на пішоходному переході стояла, видать.... :)

• Подобається Подобається x 1
  13. Ірена

Ірена Well-Known Member

подарував мен ічоловік дві сукні... гарні, фірми Solar... (щоправда, то він спитав, що я нового бачила, я й показала)... і ось зранку мені здалося., що то він шкодує про витрачені гроші і вже непорозуміння...
    ну чого так...:cry: чого жінки і чоловіки такі різні?

• Подобається Подобається x 13
  14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

а в мене день почався:ireful1:..малий прокинувся,взяли його до себе,а він не довго думаючи перевернув півлітрове горнятко з компотом-ягодами(яке наш татко собі на ніч брав до ліжка) на постіль(вчора міняну на нову):ireful1:.....поки я то всьо відтирала-сушила-міняла,татко підніс його на руках до хатнього термометра,який в ту ж секунду успішно пікірував на землю:ireful1:....взяла малого на кухню на диван-півдивана-стіни-підлоги зразу ж стали обцюняними,ну але воно-дітьо,шо з нього візьмеш:pardon:,а чоловік ще його хвалить і просить ще щось таке "подарувати" мамусі на свято:ireful1:

• Подобається Подобається x 10
  15. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Ранок почався з сюрпризів. Телефон розривався від різних SMS-сок, друзі вітали мене з 8-м березня.... Вдалося сьогодні трішки більше часу "повалятися" в ліжку, як телефонний дзвінок:"Зірочка, ану вигляни у вікно!" Кохана людина вирішила мене здивувати з самого ранку, і їй це вдалося.... Квіти з самого ранку, дуже приємно. День просто дивовижний. Дитина цілу ніч молилася, щоб на ранок було багато-багато снігу.... ось і результат, на вулицю вийти не можливо. Хоч хтось з цього снігопаду дуже радіє....:)

• Подобається Подобається x 11
  16. А в нас усе сіре, день похмурий. :sad:

17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:blush::blush::blush::blush:Дякую за готовність привітати у будь-який момент,але не варто на мене тратити гроші:)
    Ех,який вчора вечір був...посвяткувала у тісному колі друзів день народження.святкували в МВФ при свічках,бо в них дві години світла не було.була повна романтика:)потім з коліжанками(а точніше з Мавпусиком і Соньчиком:) ) поїхали на дискотеку і Пікассо..натанцювалися,наговорилися...приїхала додому о десь біля 3..сьогодні півдня провалялася в ліжку.розбудив мене дзвінок однієї дуже хорошої людини,з якою дві години протринділа по телефону.правда одне зле - я захворіла:sad:сидю пчихаю,горло болить,з носа тече...

• Подобається Подобається x 14
  18. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Маланка

Звідки Ви: славне місто Станіслав

Рівнянин
    м.Рівне
    А що казати нам на крайній півночі!:)

• Подобається Подобається x 4
  19. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Про це писав ще О.Толстой в трилогії "Хождєніє по муках" в третій частині "Хмуроє утро". Тільки не пам'ятаю там події описуються до чи після революції...:)

20. Зануда

Зануда така зануда

А то в мене, знаєте, "хвороба" така :) марки і моделі авто. А ще люблю себе перевіряти і по силуетах розпізнавати автівки на вулиці, коли вгадаю, то тішусь, як дитя :)))

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)