Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вважай,щоб всьо було..тойво...удачно...а не так як в Абрама,котрой дуже невдачно женився...дуже...невдачно...вікна в двір...:sad:
    Сестра,все ж...:dntknw:

• Подобається Подобається x 10
  2. Зануда

Зануда така зануда

Якось все не так. Діти хворі. На роботі зміни, а мене нема. Шеф дзвонив - хвилюється за мою рибку (в мене акваріум на столі стоїть). Який в мене все-ж таки хороший шеф (нажаль уже практично колишній). Вийду на роботу після лікарняного і вже піду до нового. Кажуть всі зміни на краще. Буду на це сподіватись.
    Подзвонила Галя-карапуз - повернулись від докторів - діти хворі, тре колоти. Я ще більше розстроїлась.
    Хочу тепла, гарної погоди, зелені (у всіх розуміннях того слова ;)). Хай вже ті всі болячки минуться.

Пи.Си. В домашньому акваріумі сьогодні здохла остання рибка. Треба буде купити два вуалехвоста і не бавитися в зграю маленьких різношерстних рибок.

• Подобається Подобається x 19
  3. nastinka

nastinka відсутня

ить...видали мене)))
    що) я людині провела екскурсію часткову по Львову))))
    отак)

4. nastinka

nastinka відсутня

хай дітки не хворіють!
    шкода((( вони ж такі милі)
    погода скоро буде)
    сонце вже трохи підігріває нашу землю :)

• Подобається Подобається x 13
  5. Summer

Summer Well-Known Member

шось нічого нині не хочеться робити, то певно весна-весна так впливає на мене :)

• Подобається Подобається x 12
  6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Весна..Хоцця кохання,романтики,а нема:sad:..звичний день:школа,діти.Завтра знов іду на семінар(от же ж дістали мене з тими семінарами - вічно мене десь носить...)..а наприкінці березня іду на двотижневі курси якісь..ех..рутина...єдине тішить,що в суботу справлятиму з найближчими друзями день народження:)

• Подобається Подобається x 16
  7. Ірена

Ірена Well-Known Member

:preved:а в моєму акваріумі рибка народилася маленька!!!
    і вибори до обласної ради відмінили:good:

• Подобається Подобається x 16
  8. Только одна?

• Подобається Подобається x 1
  9. Ірена

Ірена Well-Known Member

одна:dntknw:
    маленький мечоносець...

• Подобається Подобається x 6
  10. Значит, других, скорее всего, съели. :sad: Они рождаются по многу.

• Подобається Подобається x 2
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

ага, їх здається треба зразу відділяти, щоб не зїли... моя тітка ставила в акваріум окремий мішечок.. вода проходила, а рибки ні.. там мальки і підростали:)

• Подобається Подобається x 6
  12. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

ледве доповзла додому. втомлена,але настрій хороший. мир на серці.
    в Мінпромі сьгодні просто жах - бігала цілий день. перекладала проекти інвестиційних договрів з Японією щодо машинобудування (міністр в пнеділок туди летить - то ми тепер теж "літаємо", щоб все в останні строки зробити - ні, щоб раніше доручити!!! от вже ж... завтра замість вихідного знову їду на практику), потім поїхала в церкву - Літургія Напередосвячених Дарів та Велике Повечір"я з поклонами, Канон Критського був - гарно...))) потім ще на пару хвилин побачилась з коханим, потім бігом додому - гуляти з собачкою, тепер оце залізла на форум. тіла не відчуваю...

Останнє редагування: 4 бер 2009
    • Подобається Подобається x 14
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Відбулась конференція з шефом.. 2 хороші новини - 1. дають мені модераторство на новому проекті - ігровому порталі :gamer:. 2. Можуть підвищити зарплату за однієї умови. Але, на жаль, ця умова для мене нереальна, хіба що начальство щось придумає..

14. сестричка

сестричка Well-Known Member

Сторінку "Звичного дня"прочитала, і так багато дізналася для себе цікавого.Хм..корисно відвідувати ЛФ, коли Аліас тут.:)
    Вчора набігалася, що аж мозолі понатирала на ногах.Записалася на курси фотографів і для початківців і для профі.Після їх закінчення дають якийсь там документ.Але то таке..зараз не проблема самому виготовити будь-який документ:)
    До Ірки прийшла колишня кураторша допомагати їй робити портфоліо.То я готувала обід..або вечерю..так гарно посиділи, потім провели Т.Ю., а самі ще прогулялися містом..Дописала самостійну....Вночі прокинулась, а за стіною"бу бу бу ...хі хі хі "Закохані не сплять..три години ночі...Жах..:))
    Здається в суботу ми поїдемо на херсонщину:yahoo::yahoo::yahoo:
    Будуть нові фотки, нові враження...

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ти забула дописати, що в 7.50 я його будила:))..і знову бу бу бу ..хі хі хі :mocking:

• Подобається Подобається x 12
  16. Summer

Summer Well-Known Member

робота не вовк , але треба вже хоч щось робити, бо попереду вихідні аж 3 включаючи понеділок:), ех берусь я до роботи....

• Подобається Подобається x 7
  17. Багіра

Багіра Well-Known Member

а в мене щось настрою нема... від 8 березня я практично відмовилася... купа навчання, турбот.. практика... катастрофічно не хватає часу ні на що..(може через те, що я постійно на форумі:))) )
    хочеться часу і сил для себе коханої...

• Подобається Подобається x 8
  18. victorys

victorys позитивчик :)

Правильно!:good: Себе любити треба :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 5
  19. Ірена

Ірена Well-Known Member

а я себе нині увесь день люблю.... і вилізти з хати нема сил... ще й щось підморожує...
    чи то грип?:ninja:

20. Summer

Summer Well-Known Member

зараз якраз грипозна погода, то тепліє, то холодно, ще й нині вітер страшний.....

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)