Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мах, можна скажу, бо вмру як не скажу?:))
    Короче, то Настінка:)

• Подобається Подобається x 5
  2. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Гарно за вікном, гарний настрій, сиджу гарно на роботі і ... гарно нічого не роблю ;). Свято ніби...

• Подобається Подобається x 12
  3. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Траляля, траляля, "Неприятности продолжаются", 2-га серія:sad:. Напухла в малої десна:cry:. Болить:cry:. Мала плаче. На другий день зранку - холод, сніг. Їдемо в поліклініку. "Запихаємося" в маршрутку. Під"їжджаємо до поліклініки. Прошу зупинити. Водій відкриває двері, я виходжу і подаю руку малій, за нами хоче виходити якась студентка... і тут водій не знати якого дива закриває двері і затискає ними моє дзєцко (5 років):ireful1::ireful1:. Я шарпнула двері, визволила малу і сказала водієві пару "теплих" слів:ireful1:. От же ж мавпа!:ireful1: Добре, що ще з місця не рушив і дитина не випала на дорогу. Забилам би!:ireful1:

• Подобається Подобається x 17
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Щось це мені нагадало:)

• Подобається Подобається x 11
  5. Alias

Шкарпетки по всій хаті?:))

6. Un.Known

Саме так )))) І хропіння )))))

• Подобається Подобається x 10
  7. Alias

Трохи поспала, бо в потязі то не спання, та й стан ейфорії спати не давав:).Навіть на парах була, бо не можна групу підводити(я ж натурщиця у них)
    наталка-сестричка вже дісталапо саму зав"язку.не може зайти на ЛФ , пароль забула, вже який тільки не вводила , ніякого не сприймає.У неї майже істерика:).Хоче поділитися новими фотками , а тут тобі такий облом-с.Написала адміну,....адмін мовчить.
    А фотки класні..особливо проліски за якими вона полювала коли вони розцвітуть:)
    Дуже засмутило повідомлення Мавпусика....Дуже надієсь, що то ненадовго в неї.

• Подобається Подобається x 14
  8. victorys

victorys позитивчик :)

Я вже тиждень на ті проліски полюю, але в нас ще в лісі снігу повно і ніде квіточок не видно. Ось сьогодні цілий день сонечко світило, надіюсь стопило трохи снігу, треба буде піти подивитись завтра чи квіточки вже вилізли чи ні :)

• Подобається Подобається x 7
  9. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Нарешті я маю вільну хвилинку, заглянула на ЛФ... Прочитала допис від Мавпусика, аж плакати захотілося.:cry:
    Сьогодні нарешті взялася за лікування свого зуба. Аж дивно, він мене ще не болів, але я зібрала усю свою силу волі і пішла.... як виявилося - не так вже і страшно (якщо поряд є підтримка). Настрій хороший, навіть якщо в кишені лежить останніх 10 гривень. В душі вже весна.

• Подобається Подобається x 12
  10. Маланка

Маланка Well-Known Member

ну що Вам сказати, дорогі львівяни? у вас там дуже холодно, у нас тепліше. Але у Вас там так пахне весною........
    на кожному кроці парочки, і всі дівчата та жінки з квітами. Я спершу думала мо яке свято, а я незнаю? А виявляється то ж 1-ше березня - ВЕСНА. І хоч був мороз та вітер, але всеодно так приємно......:)
    Дуже багато Вас там, і всі посміхаються наче жодної проблеми нема. :):)Приїхала додому з приємними спогадами. Якщо мені ще раз захочеться до Вас надіюсь зустрінете з приємністю. Я ж була чемна і буду...:blush:

• Подобається Подобається x 14
  11. Un.Known

А мене завтра чекає... косметичний ремонт. Хожу вже три дні щербата... як старе горнятко...

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний...чорний день...
    Веду Зоряну до школи...
    Минулого разу...наробила ділов...тепер з ока не спущу...
    Ще й..одна причина...
    е...
    звично...все звично...
    Єдине добре,що біль відпустила..зате добре розумію,що відчуває боксерська груша...

• Подобається Подобається x 18
  13. terrible

terrible Well-Known Member

жінка під час вагітності гарна, як ніколи... ми ніколи не зрозуміємо що то - в повній мірі не зрозуміємо, як те мама розуміє - коли вовтузиться в середині рідненьке, коли відчуваеш як випинаеться ніжка малесенька :)
    сьогодні співробітниця збиралась на узі, питає в мене - як гадаеш, хто буде? я кажу-тю, Ір, та в тебе ж на лбі здоровенними такими літерами написано-ПАЦАН:mocking: вона-:sad:...мені дівчинки хочеться!
    :))) потім телефонує-ти пророк! з тобою страшно в одному кабінеті жити! таки хлопчик:mocking:
    обіцяють десь на середину червня...класно!
    на розпродаж мене затягли сьогодні:))) я таких цін ніколи не бачив... боти які коштували 1 000 тепер по 500... так що взулись вдвох сьогодні, Марішку навіть порадував двома парами чобіток...радісна така:))) зате я собі вибрав...ввечері ходив в магазин обновці-спікірував... слизькі страшне! як взимку пересуватись?

• Подобається Подобається x 15
  14. сестричка

сестричка Well-Known Member

нарешті я на ЛФ:yahoo:Це ж треба було забути пароль...
    Зараз так гарно на вулиці, сонечко сліпуче, пташки вже співають, перед вікном тополя з набряклими бруньками.Весна....
    Ось сидю і шукаю який -небудь ВУЗ(у Львові) де можна вивчитися на фотографа.Ну не хочу я бути юристом..не моє воно..
    А батьки проти..кажуть, що це поки я молода то фотік на шию і по скелях, а як буде сім"я то не до того буде.Можливо вони й праві..Але хочу професійно фотографувати...а Вузу не можу знайти...:sad:

• Подобається Подобається x 13
  15. Багіра

Багіра Well-Known Member

йдіть туди, куди серце кличе.. бо лише в тому, що подобається можна досягнути висот;) тіпа юристом ви зможете більше часу бути вдома?!! ха, насмішили! в мене зараз тільки практика мацюпусінька, то буває є справи, призначені на 6 вечора і до 8-9... а професійна фотографія то необовязково в лісі і горах!
    шукайте по фотографіях!!!

• Подобається Подобається x 9
  16. Alias

так її батько "сватає" на нотаріуса.....а сьогодні вже навіть запропонував відкрити студію..але це потім, коли навчиться гарно фоткати:)
    Гггг, Наталко. а ти цього й не знала!:tongue::tongue:

• Подобається Подобається x 6
  17. Fon

Fon whom how

ну капєц.. дефіцит солі намітився ))
    кому ссилку?
    (незнам чи тут можна викладати)

• Подобається Подобається x 2
  18. Alias

У нас в магазинах вже немає солі.Залишилась тільки імпортна в маленьких коробочках.

19. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Alias,а ти "посватай" сестричці котрогось Максового друга і поїдете двоє у Львів;),а тут без жаги до мистецтва жити просто неможливо!:)

20. Alias

та є тут один..Юрко:0Якщо буде у Львові, то й жити буде де.

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)