Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Дома теж вже було:))
    На роботу ближче від залізничного
    левандівко, він по суботах працює:)

• Подобається Подобається x 8
  2. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

А я думаю спокійно говорячи з ним по телефону (сказати шо якраз в магазин вийшла, тому такий шум) дойти до його будинку чи квартири і подзвонити в двері, він відкриє і впаде (в хорошому розумінні) в обморок...:haha:

• Подобається Подобається x 8
  3. victorys

victorys позитивчик :)

Я такий сюрприз минулої зими Свому зробила. Я вчилась у одному місті, а він жив у іншому і бачились ми тільки на вихідні.Одного разу вечером подружка їхала до міста де він жив і я вирішила поїхати з нею:) Коли приїхали на місце то була вже десь 21:00 (він знав, що я в такий час завжди збиралась купатись) Отож я підійшла до його будинку і подзвонила(як щовечір), говорили про всяке, як у кого день пройшов ітд...Потім я побажала йому добраніч і ми закінчили розмову. Через 2 хвилини я подзвонила знову і сказала що дуже скучаю, дальша розмова Була така:
    Я: - ти б хотів щоб я зараз була поруч?
    Він: - ну звичайно!
    Я: - дуже?
    Він: - дуже!
    Я: - то відкриваі двері!
    :)))

Забула дописати, що мені ще прийшлось 15 хвилин на морозі стояти, бо він аж ніяк не міг повірити у мій сюрприз (просто о цій годині не їздили вже туди ані поїзди ані автобуси) Ось таке от..;)

Останнє редагування модератором: 27 лют 2009
    • Подобається Подобається x 14
  4. Vetta

Vetta Well-Known Member

Max_

Итак, я все таки во Львове ))
    Погода, правда, маленько мутная, но это все мелочи.

от, переночували нічку,на газі вариться .....за компом сидиться, коліжанка трясеться в поїзді....морозілка вже відключена бо там ніц нема ), попугай як вздрів каву з молоком вискочив з клітки з репетом "я хохол"...як я сказала йому шо я теж хохол...то він мене вжер.

гарного дня )

• Подобається Подобається x 12
  5. Маланка

Маланка Well-Known Member

львівяни готуйтеся, завтра до ВАС Маланка приїздить :dance2::yahoo::girl_claping:

• Подобається Подобається x 9
  6. victorys

щиро заздрю:girl_in_dreams:
    я через 2 тиждні теж збираюсь відвідати рідний Львів і мабуть аж до Свят залишусь (римокатолицьких), вже дочекатись не можу відїзду:i-m_so_happy:
    надіюсь що не буде вже тої слякоті і моє місто привітає мене справжньою весняною погодою:rolleyes:

• Подобається Подобається x 7
  7. Маланка

я думаю львівяни постараються щоб до Вашого приїзду слякоті вже не було. Вони дуже добрі і привітні за це і люблю їх:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 6
  8. victorys

витопчуть всю? ;)

• Подобається Подобається x 2
  9. Маланка

ага, і висушать ясним сонечком:)

• Подобається Подобається x 1
  10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

св. Миколай і Маланка у нас вже були.
    Тепер - за коким календарем? :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 4
  11. Маланка

Маланка вподобала собі ВАШЕ місто і вирішила повторити заїзд:)))

12. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

:) Моєму сонечку вже краще, в понеділок іде до роботи. Але ще кашляє, то забороняє до нього приїжджати, бо турбується щоб я не захворіла. А я так сумую за ним :sad:

13. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Сьогодні напрочуд дуже гарний місяць;)(на небі).

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

і зі мною раз таке зробили... коханий на 8 березня... (в мене просто дім як пещера, дуже рідко хто просто приходить без попередження(хіба з жеку чи сусіди) а тут 8 зранку, вийшла з душу і говорю з милим по мобілці.. дзвінок в двері... я підскочила як обшпарена, рявкнула в трубку - я тобі перезвоню, бо хтось прийшов.. а там ВІН:))) с цвєтамі... а мене аж висадило, бо думала, що щось сталося... а про сюрприз і в голову не приходило...:)

• Подобається Подобається x 10
  15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

У свій час форум допоміг мені багато чим - хорошими порадами, вірними друзями і т.д. і т.п..... хочу Вам всім подякувати за це...особливо Оксанці Coffe, Ромкові, Лілі, Багірі, Іспанці, Зорянці, Ірусьці Аліас та Ірусьці*8, Ясьці Березневій.......та багатьом іншим форумлянам....Ви допомогли мені у важку хвилину...і це я памятатиму завжди....Мені набридло скаржитися як мені погано, що я переживаю....нехочу свій негатив перекидати на інших...тому всім велике дякую...і щасти Вам у всьому...
    Я прощаюся з форумом...хоча це мені і важко......

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

о_Оо_Оо_О:Стоп..ти куди зібралася??

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

е..а як? а то.. як? на все? о_Оо_Оо_О

18. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Мавпусику, нінада так :sorry:
    Пропоную взяти маленький таймаут, а потім ОБОВЯЗКОВО ПОВЕРНУТИСЬ
    А ми тут всі чекатимем :preved::preved::preved: а? ;)

• Подобається Подобається x 17
  19. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

НАТАЛОЧКО,НЕ РОБИ ЦЬОГО,АДЖЕ ТИ ЛИШЕ ВЧОРА СТАЛА МОЇМ ДРУГОМ,МЕНЕ ВЖЕ СОВІСТЬ МУЧИТЬ,МОЖЕ Я ЯКЕ НЕОБЕРЕЖНЕ СЛОВО СКАЗАЛА....ТИ ТАКА ПРИЄМНА,ЩИРА,СОНЯЧНА ЛЮДИНА....НЕ ЗАЛИШАЙ НАС...

Поклала малого спати,сіла за комп"ютер з думкою написати наскільки незнайомі мені в реалі форумляни стали близькими,що ось повернулася Іспанка і аж веселіше стало,настрій піднявся,заходжу на ЛФ,а тут.... Mavpysuk....можете не вірити,але в мене зара сльози на очах,якось так...тяжко

Останнє редагування модератором: 28 лют 2009
    • Подобається Подобається x 12
  20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Навіяло:
    http://www.youtube.com/watch?v=W6sMzQuup4Y

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)