Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Звичний ранок..... Як добре просто відпочити, виспатися, а не працювати, працювати і ще раз працювати.... Без зарплати, навіть без слова дякую.... Криза.
    Та всім, хто затягнув нашу країну у цю кризу, наплювати на неї, на тих людей.... Вони ж не переймаються тим, що завтра їхні діти не матимуть, що поїсти, не матимуть, що одягнути.... От буквально вчора, я їздила вибирати свій майбутній вуз, щоб вже нарешті довчитися і забути, як страшний сон. Так плата за навчання сягає від 10-ти до 15-ти тис. грн. на рік. А де їх взяти, такі гроші.... А рівень освіти ж не змінюється, роботою ніхто не забезпечує. І після цього стає страшно, що для моєї дитини не відомо чи буде хоч якась перспектива у цій країні.

• Подобається Подобається x 15
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Просто "чудовий" день....Зранку прокинулася з "чудовим" настроєм.....поїхала на "чудову" роботу....коли чекала на зупинці маршрутку то один "ЧУДОВИЙ" водій автобуса обхляпав всіх людей на зупинці болотом з калюжі....в яку він заїхав на всій швидкості...і що тут скажеш..."Чудовий" день....

• Подобається Подобається x 14
  3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

ТАААААК, Mavpysukу,"Спакойствие,только спакойствие"(с);) день тільки недавно розпочався,ану швиденько налаштовуйтесь на позитив:)-ДО ВЕСНИ Ж ТІЛЬКИ 2 ДНІ:give_rose:

• Подобається Подобається x 10
  4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А в мене ще "краще"! Вчора вночі моя свекруха потрапила в реанімацію з інфарктом:cry:. Бабцю з села у вівторок планують привезти до Львова в лікарню, бо вже два місяці не можуть поставити діагноз: до обіду ніби нормально, а після обіду і до вечора така температура, аж всю трусить:cry:. Хвалити Бога, мама відійшла після розрізання ясен і видалення звідти гною (перед тим "суперлікар" попався: зуб видалив, а гній... залишив:ireful1:), друга бабця відійшла від півторамісячного болю в шиї, мала очухується від циститу:crazy:, аж тут чоловік цієї ночі отруївся:cry:. І кредит. У доларах:crazy:. Вічнозелених. Швидкоростучих:cry:. Ну прямо як Пугачова співала: "Надо же, надо же, надо ж такому случится...":ireful1:

• Подобається Подобається x 15
  5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ясю....тримайтеся...всі будуть здорові...долар впаде...виплатите кредит..все налагодиться...і у вас дійсно буде КРАЩЕ ВСІХ...чого вам і щиро бажаю....

• Подобається Подобається x 16
  6. Melisa

Melisa Active Member

Ваші слова та й Богові у вушко.

• Подобається Подобається x 10
  7. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Дякую!:give_rose::give_rose::give_rose: Тримаюся, всіх "тримаю"... Деколи буває "важко нести":))). Але що поробиш, се ля ві:dntknw:

• Подобається Подобається x 12
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ага...
    Хляпи буде-е-е... :)))

• Подобається Подобається x 1
  9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ех...levandivkо, levandivkо...якийсь Ви ну зовсім неромантичний ;)

• Подобається Подобається x 3
  10. Max_

Max_ кл. москаль

Якщо все добре, завтре маю бути у Львовi.
    Тел. в приватi у Alias )

• Подобається Подобається x 8
  11. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Я вам по доброму заздрю...:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 5
  12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відкриваю свою скриньку на ґмилі, а там...
    Звістка від Іспанки з Польщі та вітання й привіти усім нашим форумлянам! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
    От, передаю вам вітання! Про нас не забувають, пам'ятають і люблять, і ще за нами дуже сумують! :yahoo: :yahoo: :yahoo:

• Подобається Подобається x 13
  13. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

І ми сумуємо... за равликом... з усмішкою:)

• Подобається Подобається x 8
  14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Купила квитки. :)

А також мацьопі рожеві тьопаки для Йоанки. (Цссс...)

• Подобається Подобається x 12
  15. Mariya

Mariya Well-Known Member

Вийшла в бекярд, дала цінні вказівки моїм робітникам, виглянула пару хвили по тому - а вони так старанно працюють, жи аж гай шумить. От така я експлуататорка.

А ше в мене тепер є персональна гойдалка би мою задницю гойдати.

• Подобається Подобається x 9
  16. mavka

mavka Well-Known Member

:) ще б у Вас було більше часу гойдатись... я от теж гамак бачу - з вікна кухні, а гойдалася в ньому минулого року рівно нуль разів :).

• Подобається Подобається x 7
  17. Mariya

Mariya Well-Known Member

Так воно ж у вас холодно. В гамаку під час снігопаду гойдатись негоже. ;)

18. mavka

mavka Well-Known Member

то ж я б уже хоч взимку в ньому погойдалася, так часу все одно німа ! :)
    а у Вашій гойдалці можна полеженьки з книжкою влаштувати під дашком ? чи тільки посиденьки ?

19. Patrick

Patrick Well-Known Member

А в мене тепер немає , а ні бекярду , а ні гойдалки (її і не було).
    Але зато маю теплий підземний гараж , спортзал , басей (в якому був 1 раз)
    Продали ми нашу хату і живем в кондомініумі....І ще маю вю на місто. І не мушу косити траву і відкидати сніг....хоча я це любив робити.

20. mavka

mavka Well-Known Member

воно з багатьох боків зручніше, особливо, коли є балкони й гарний вид на місто. правда, коня нема де тримати..... :))
    (так розумію, що Індія ще чекає на дослідження..)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)