Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

I za Shuvarom..I za Muxom..Meni tut sky4no bo mene najmolodwy v kompaniju ne beryt',ta j ta pol'ska i nemec'ka mene za 2 dni v*e tak distala(ny ne vmiju ja numu govoryty...(((( ot...idu ja spaty.....

• Подобається Подобається x 9
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А хто ж там зараз на семінарі?о_О
    Та й після доброго пива всі всіх добре розуміють...
    От тобі і порозумєнє Еуропейске..?

Останнє редагування: 26 лют 2009
    • Подобається Подобається x 8
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

порозумєнє ?:)))
    ех..хочу і я в Польщу...на якись семінар чи офіційну зустріч... всі усміхнені і такі вже радесенькі.. а потім водка-конегтінг піпл і ше більше радесенькі:)

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

А потім?;)

• Подобається Подобається x 6
  5. Багіра

Багіра Well-Known Member

не знаю що далі... бо брала в тому участь ще малою (правда водки не пила:))) )
    або в таборі, де дорослі наглядаючі раділи,
    або вже трохи старшою, але всерівно хз дорослою компанією, де мене відправляли спати або погуляти:)

6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я вас підтримую. Сьогодні проспала цілий день. Як відвезла малу до школи і приїхала додому в 9:30. Подивилась повтор улюбленої передачі і як заснула в 10:30 так ледве і збудилась в 14:00. Що поробиш, на дворі ще зима а місі люблять зимою спати.

В мене є одна добра знайома адвокатеса у Львові, то її також податкова дуже не любить :))) Не хочуть з нею в суд ходити, бояться напевне. :))) :)))

Я ваше побажання передам племіннику чоловіка, ну бо не можна гарним жінкам відмовляти. Нехай хлопці влаштують вам феєрверк. ;):mocking:

Як ви навіть таке можете питати? За шуваром сі скучає в першу чергу а вже потім за рідними тама близькими. :scratch_one-s_head:

Останнє редагування модератором: 26 лют 2009
    • Подобається Подобається x 10
  7. Romko

Нє,Марусю,в даному випадку це просто випадковість...:dntknw:
    Йшла мимо...засмерділо..і одной лєвой...ну не хлопам ж то робити,нє?
    Вони там всі насяльніки...
    МНС - не тільки пожарники - це порятунок людей...у важких ситуаціях...

• Подобається Подобається x 7
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мама рідна!А я думала, що Іспанка вже повернулася.Ще й подумалось, чогось зарано , мала дл суботи бути.
    А тут як смс латиницею...Шо то значить приросла до Свого Краю....до Шувару:)

• Подобається Подобається x 6
  9. Romko

Шувар - то базар,де продают хрін і бараболю.
    Ше й дорожче,як в мене,в Рясному.:sorry:
    О.

• Подобається Подобається x 3
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Навчив їжака голки показувати..........
    Аліас не запитувала, а стверджувала.....
    Хіба вона не знає шо таке Шувар?

• Подобається Подобається x 5
  11. Alias

Знаю, ще й добре.Ми там картоплю купували, капусту, яблука...а от хрін не купували:)..свій був

• Подобається Подобається x 5
  12. Romko

А в Рясному всьо єдно таньше.
    О.;)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє!
    а нижньому Шуварі найдешевше! Там продають прямо з фур, а на рясному то вже перепроданці.

• Подобається Подобається x 1
  14. Alias

Аааа, то значить ми були на нижньому Шуварі:0

• Подобається Подобається x 2
  15. Romko

Нє...В Рясному баби з всього Яворівского напрямку...Бо далі їхати дорожче..
    А перекупщиків я гордо обминаю...
    І кажу їм ФЕ!:ireful1:
    Виглядом...:sorry:

• Подобається Подобається x 4
  16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Фурами? о_О
    Бідний Южноукраінск...
    Один хрін...:empathy:

17. Alias

Та ні, мішками:))
    В Южноукраїнську вистачає своїх фур.А от гриби опеньки мариновані ми купуємо у себе , але привозять їх з Стрию.Трилітрлова банка за 40 гр.Зовсім даром!

18. Locke

Locke невиправний реаліст

Звичайний день. На роботі кілька днів працював, як бджілка, навіть не було часу заходити на ЛФ – раптово навалилася ціла купа роботи, і вчора, нарешті, ледве з цим всім управився. А може краще сказати – працював, як осел? Бо працюємо котрий місяць на пів ставки (по зарплаті), а реально – цілий робочий день, а то і більше. Зарплату затримують на 2 місяці, і невідомо чи заплатять. Кажуть власники фірми: «Криза, блін, криза… Добре що хоч маєте роботу, а гроші це не основне. Не хлібом єдиним живе людина…». Чи то знущаються, чи то «прикалуються»? Хоча, як помічаю, самі себе зовсім не обмежують в земних радощах, наче ніякої кризи для них не існує.
    І ось, коли після важкого тижня з’явилася хвилька часу – полазив по Інтернету, почитав новини, подивився телевізор. А там все, як завжди. Здається, я нічого не пропустив. Звичайний день… Президент, прем’єр, опозиція, коаліція і прочая …(видалено цензурою)… і далі продовжують обливати одне одного, м’яко кажучи лайном. Банки «мєдлєнно но увєрєнно» котяться на дно. Профспілки закликають до страйків, хтось пророкує надзвичайний стан, попи закликають «бути смиренними, аки агнци», політики – до нового майдану, опозиція – до позачергових виборів, радикали – до масової непокори і створення озброєних формувань для «захисту демократії». Долар стрімко росте, безробіття теж росте. Ощадбанк позивається в суді до 72-х річної бабки за шахрайство, а саме нанесення особливо великої матеріальної шкоди фінансовій системі нашої Батьківщини, бо їй вдалося отримати не 1000 грн з знецінених вкладів Ощадбанку, а цілих дві!!! Так ось через кого в нас така фінансова катастрофа! Одним словом – дурдом! Просто якась божевільня у всій країні....

Але я вперше сприйняв це все досить спокійно. Бо проаналізував своє життя і прийшов до висновку, що на мові юристів звучить: «Я не маю невиконаних зобов’язань по відношенню до держави». Свій військовий обов’язок я виконав. Ще юнаком в вісімдесяті роки практично підпільно боровся, як міг, за здобуття незалежності. Відпрацював 25 років (обов’язковий стаж для чоловіків). Завжди сплачував податки, ходив на вибори. З іншого боку – держава не забезпечила мене тим, що гарантовано Конституцією. Житло – купував сам. Коли в кінці дев’яностих важко захворіла донька – наша медицина навіть не збиралася їй допомогти – прийшлося продати практично все, влізти в страшенні борги і робити операцію за кордоном. Коли півтора роки тому постраждало моє здоров’я і було знищене майно внаслідок дій злочинця – мені ніхто нічого не компенсував, злочинець відкупився і став свідком в кримінальній справі, справа навіть не дійшла до суду, не допомогли звернення ні до Луценка, ні до генерального прокурора. Лікувався кілька місяців в лікарні теж за свої гроші, починаючи від шприців і ватки і закінчуючи дорогими ліками. Так що, раз державу не хвилює моя доля, то чого мене повинна хвилювати її доля. Мене тільки хвилює доля людей – рідних, близьких, знайомих і незнайомих. І ще найбільше хвилює, що те, що зараз відбувається, поступово стає "звичайним днем".

• Подобається Подобається x 10
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хтось мусить країну з кризи витягувати, нє?

20. Locke

Locke невиправний реаліст

Безумовно! Хто її туди затягнув - мусить і витягувати.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)