Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Відповідь: Звичний день

Так, ти права.. І такі моменти дають натхнення для того, щоб рухатись вперед, досягти того, чого прагнеш... Тобто заробляти достатньо грошей, щоб можна було ними ділитись з тими, кому вони потрібні, щоб вижити..

2. Liliya

Liliya Well-Known Member

Мала вчора гарний день... Та вихідні рідко бувають поганими.
    Застала подругу з червоним носиком та мокрими очима у царстві подушок. Банальна ситуація: все набридло-не хочу нічого-нікого – на душі гидко – хлопець дістав і десь втік – ще й захворіла. Дивлюсь на неї і так мені її шкода, таке беззахисне 25 –річне дитя. Прийшлось піддаватись її капризам, аби задоволена була. І так приємно було піклуватися за небайдужою мені людиною. Добре робила їй, а себе відчувала щасливою... Під вечір настрій її значно покращився – улюблений фільм, свіженький номер “Натали”, принесений мною, сигарети (тільки ради неї бігала до кіоску) кава та тортик зробили своє діло.
    Додому я поверталась під першим щедрим снігопадом у стані, десь давно блукавшої, ейфорії.

Тож якби мала власний щоденник, то точно в цей день зробила десь такий запис “Сегодня познала радость заботы о близком”...

• Подобається Подобається x 6
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

День почався гарно. Виспалась :) Ванна, сніданок, кава, штори відслонила.. А там - сніг!!! :) Трошки і топиться, але сніг!!! :) Дочекалась :)

• Подобається Подобається x 3
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А в мене вихідні видались ніякі.В суботу з ночі періщив дощ цілісінький день.Настрій був "сонним"Але заставила себе вийти з квартири щоб зробити знімки.Прийшла додому мокра але задоволена.На ранок прокинулась, а за вікном....все замело снігом !Було так незвично..ще деякі дерева в зеленому листі ..і в снігу.Хоч погода і не "льотна" та все ж пішла знову фотографувати.Фотки вийшли гарні, я задоволена.а снігу мені намело навіть під дубльонку:)

5. Liliya

Liliya Well-Known Member

Звільнилася з цієї набридлої ненависної роботи!
    Да здравствует новые работа, люди, события! Да здравствует новая жизнь!
    :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• Подобається Подобається x 7
  6. Liliya

Liliya Well-Known Member

Дивна реакція на добрі зміни :)

• Подобається Подобається x 1
  7. vasili

vasili Well-Known Member

а я бы попросил Лиля, при присутствующих спросить обоснования у Шахрая, ведь согласись, хоть маленький комент бы оставил...:n:
    ЗЫ: такая неоднозначная реакция, ужас...:borat:

• Подобається Подобається x 2
  8. Meg

Meg Well-Known Member

Звичайний день...Бо він звичайно почався і звичайно закінчиться...шкода,шо сніг з дерев падає...Ще би трохи потішилося око...

9. Alias

та я щось теж не зрозуміла, чого Шахраю мій допис не сподобався :sad:

10. Meg

Meg Well-Known Member

йому шось нічиї дописи не подобаються...напевне,вимахується...Він же не обгрунтовує,чому...

• Подобається Подобається x 1
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не тільки дописи, але і фотки.. Хоч би пояснив що не так!

Додано через 54 секунди
    А твій допис не Шахраю, а Сані не сподобався..

12. Meg

Meg Well-Known Member

Блін,і фоти теж!До речі,я на Миха зла!Як Ліді Темній карму то додає за її фотки,а мені знімав...Я розумію,шо в мене не той рівень,але ж вони в мене такі ж понурі були....

13. Alias

Ой,вибачаюсь.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А за фотки, на мою думку, взагалі не гарно знімати карму. Тобто висловлювати негатив. Особливо за фотки, на яких зображені форумчани. Це ніби в обличчя сказати - фу, яка ти негарна!! :n:

• Подобається Подобається x 5
  15. шахрай

шахрай Well-Known Member

Так,я такий.

І такий.

І такий теж.

Вот такой я,ребята,хлопці та дівчата.
    Не маю бажання ніперед ким з Вас звітувати,чого мені те чи інше не подобається...

16. Alias

А жалко, кожному було б цікаво взнати, чому не сподобався допис

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

а він всім так ставе....

18. Alias

А чого, із вредності,да?

19. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

В нього просто звичний день...

• Подобається Подобається x 5
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Залишилось 2 ночі для того, щоб зробити диплом.. Так страшно.. Маю план, теорію, напівробочу програму, ідею дослідження і пустих 80 сторінок, які треба цим всім заповнити.. Мандраж..

І поза цим сонечко світить, маршрутки їздять, потрібно їсти, трохи спати, відволікатись і радіти життю, бо скоро це все закінчиться! :radist: :radist: :radist:

Життя прекрасне!! :dance: І чорний шоколад з цілими лісовими горіхами - ням ням!! :y: :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)