Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

хороша пянка - це коли випили всю горівку, здали фляшки і за виручені кошти купили ше пляшку. А дуже файна пянка, це коли друга похідна не дорівнює нулю...

• Подобається Подобається x 10
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Львів..Львів..Львів...Львів...

• Подобається Подобається x 11
  3. victorys

victorys позитивчик :)

тут напевне всі зговорились...точно зговорились! Не піддамся:aggressive: не заражусь поганим настроєм! Якби могла то би роздала вам по кусочку свого доброго настрою:) чесно-чесно:good: щоб Маланці не хотілось плакати, щоб Nirvanku голова перестала боліти, щоб скінчилась тота дурнувата криза через яку вам всім так погано і взагалі щоб було добре :)
    мені що сьогодні краще всіх чи що?о_О

• Подобається Подобається x 12
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я аптіміст...
    Я во Михові нині пояснював....:sorry:

5. victorys

то поможіть мені настрій форумлянам підняти, бо щось сьогодні ностальгія якась ходить...

• Подобається Подобається x 8
  6. Romko

Пісіміст каже - гірше бути не може..:sorry:
    Аптіміст - буде-буде!:preved:

• Подобається Подобається x 16
  7. victorys

помогли однако...

• Подобається Подобається x 7
  8. Romko

криза- кризою...а..

Останнє редагування модератором: 25 лют 2009
    • Подобається Подобається x 15
  9. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ви виділи Миха ?! о_О

• Подобається Подобається x 6
  10. Багіра

Багіра Well-Known Member

я стараюсь дивитися на речі опосередковано... все йде від причини... якщо в людини все гаразд - вона щаслива... якщо щось не так - нещасна...
    тому стараюсь сама собі придумувати причину хорошу і радію.. то дуже тяжко, особливо якщо щось турбує, але пересилити себе можна завжди! радію з того, що є... ніхто не знає скільки ще кому життя відписано, то краще вже радіти по життю ніж перейматися чимось тимчасовим і відносним...

11. Romko

Ага..нині в асі...:)
    Шось там робив...:dntknw:

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Всьо, вирішила, нема чого киснути, їду до Львова :). Ну їхати до Львова я ще раніше вирішила, але тепер вирішила остаточно, що приїду швидше, ніж планувала. І на зло кризису поїду на лижі. Якщо хтось планує в гори в районі 2-8 березня і можна спасти на хвіст, зголосіться! [​IMG] (я маленька, багато місця не потребую, поміщаюсь в бардачок :))) ) А може хтось хоче на деньок туди й назад, можна й потягом? [​IMG] З 10-го березня буде потепління, то ж треба їхати.. [​IMG]

• Подобається Подобається x 14
  13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Але в мене сьогодні день був. Я собі зранку запланувала відіспатись від вчорашнього, бо чекала на чоловіка з роботи аби поболтать, то пішли спати в першій а мала в 5-тій вже встала і не хотіла більше спати. А мені так було тяжко... страшне.
    Далі встали в сьомій аби позбиратись до школи. Поки розвезла всіх по школах, а тоді щей зайшла в шкільну парафію і записалась волонтером до варення зуп на час посту (це так вариться величезний баняк зупи, а тоді його ся продає во благо церкви людям які собі самі їсти не можуть або не хочуть зварити) Он, то все ніби йшло непогано. Заїхала до сестри, сказала їй аби вона дурницями не забивала голову і не витрачала лишні гроші на коровай, який я їй можу спокійно зробити а також знайшла оголошення в ґазеті, що мій незбувшийся кавалір тепер має свій бізнес фотографій на весілля. Ну і я після того вирішила поїхати додому аби відпочити. Але по-приїзді додому виявилось, що двері від гаражу заклинили а всі решта двері закриті на амен. А в мене ні ключа, ні телефона - НІЦ!!! Взлостилась! Залишила слід своїх капців на дверях гаражу але до хати таки не добралась. Просиділа годину в машині, потім повернулась до сестри і поїхала до мами на роботу за ключом, добре що вона мала зі собою.
    Відпочити мені так ся і не вдало, але зате проболтала по-телефону з незбувшимся каваліром годину. Говорили про те що тепер не так, як в ті часи як ми познайомились і болтали про ніщо до 4 години над раньом.

• Подобається Подобається x 20
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ранок в місті: поодинокі прибиральники, світло сонечка стає сильнішим від світла ліхтарів і вони поволі гаснуть, тлумляться сміттєвози, а вулиці все густіше і густіше заповнюються машинами і пішоходами.. Пташки співають, відкриваються магазини, починається рух..
    Ранок в інтернеті: поодинокі юзери онлайн, контакт-ліст аськи починає наповнюватись зеленими квіточками, на форумі ж дедалі більше зелених квадратиків біля ніків.. На пошту починає приходити внутрішня фірмова переписка, на форумах і блогах все нові й нові повідомлення, починається рух..

(ще не лягала, хочу чим швидше всі заборгованості відфотошопити і повіддавати людям, щоб чим швидше поїхати до Львова :) )

Гарного дня!

15. Alias

Солодких снів!:)
    А я от сиділа куки видаляла, по Мартині інструкції.нехай тільки знову запросить псевдо рррррр!

• Подобається Подобається x 4
  16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую, але я не лягатиму :) (принаймні так планую). Буде чудова нагода внормувати день і лягти нормально, щоб встати нормально.. Щойно запалила собі свічку з запахом яблука і кориці, ммм.. :)

Я теж так видалила куки, як Мартіні сказав, з того часу не вирубувало :)

П.С. В мене Твоя аватарка асоціюється з стилізацією моєї знайомої на фотосесії в стилі нареченої з мультика "Труп нареченої", така є синя :) :

• Подобається Подобається x 5
  17. Alias

Я люблю цей мультик, у мене й кофтинка є з малюнками з того мульту і шапка, а ще рюкзак:)

• Подобається Подобається x 5
  18. olya_d

olya_d Well-Known Member

А в нас води нема :sad:
    І ще сьогодні виспалася до пів десятої - благодать. Малого в садочок не вела, спали разом. Як то добре виспатися!

• Подобається Подобається x 7
  19. mamatu

mamatu Well-Known Member

Я теж завжди намагаюсь відкидати погані думки та знаходити навіть у звичайному дні щось хороше. Але так тяжко мислити позитивно, коли реалії невтішні.
    Ось у мене синок хворий. Я постійно думаю: "Ти здоровий, ти здоровий", уявляю його здорового... А коли бачу, що змін немає, стає страшно, що можу втратити дитину через самообман. Не витримала - викликала лікаря. Ось прийде вона, понавиписує знову усілякої гидоти і буду знову я вагатись: труїти ними дитину чи ні.

Читаю, як дівчата тут "хандрять", себе згадую, як по дрібницям сумую і розумію, яке то все пусте. Бо немає гіршого горя для жінки, ніж коли її дитина хворіє. Може це і дано мені таке випробовування, щоб я на інші проблеми дивилась під іншим кутом.

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А в мене незвичайний радісний день :)

Після декількох тижнів занять Мартин нарешті починає говорити реченнями!

УРРРРААА!!

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)