Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Де пишеться в умові задачі,що він джентельмен?
    Звичайний..тойво...як він...:russian_ru:
    А вона теж добра...:ireful1:.в борг не дасть..
    нє..:nea:
    треба строго...
    Бізнес є бізнес...
    я отак думаю..би скупити десь по 15..і найти ту...:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 7
  2. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

О, народу весело ... В кого ще які версії?

• Подобається Подобається x 9
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

загалом вын випив - 9 пляшок або 1800грам... і в нього не лишилось зовсым грошей... до речі, та задачка тягнула 10 років тому на олімпіаду з математики рівня 5 класу і то з натяжкою... зараз напевно на перші класи підходить)))
    Кофі, то я правильно вирішила чи шось напутала???

4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Я нині така зла, така зла, шо аж дим вухами йде. Почала в моєму тарандасі горіти лямпочка "check engine" в суботу ввечері. В неділю я поїхала в авто гамазин, де спеціальний прилад зчитав код проблеми, а потім комп видав, що це за проблема. В мене було "проблеми з термостатом". В неділю я записалась на 10 годину в понеділок в майстерню.

Приїхала нині на 10 ранку, кажу в мене appointment на 10, проблеми з термостатом. Мені пояснили, жи треба перевірити двигун, а потім мені скажуть, що далі робити треба. Питаю, скільки чекати треба. Сказали, жи годину. Ну, думаю, дуже добре, лекцію на завтра підготую. Година пройшла, за машину ніхто і не брався. Вирішила я з товаришем, котрий мені бекярд робить, поїхати подивитись на кущі в розсадники. Їздили ми машинкою старою, непогана, але кондиціонер в ній не працює. Вікна розвалила - вітер дує, вікна закрила - дихати немає чим (а по дорозі ше скунса задавленого надибали). Кущів не виявили, відвіз він мене на сервіз назад, була вже 1 дня. Через 45 хвилин щасливий товариш на ресепшин сказав мені, жи в мене проблеми з термостатом і його міняти треба. (мать вашу, подумала я в цей момент, я тобі то 4 години тому казала). Його мені поміняють за 45 хвилин, але треба буде трохи почекати, бо всі майстри зайняті.

Я м сі взлостила так, шо капець. Я записалась до майстра, щоб зекономити час, чітко сказала, яка проблема в мому двигуні, а мені через 4 години повіли, жи я таки їх не здурила і десь перед північчю вони, може, наведуть лад з моїм авто. Ключі я забрала, і сказала, жи міняти термостат буду пізніше (і подумала, що в іншому місці). Оце думаю, мо мені накатати скаргу на поганий сервіс?

• Подобається Подобається x 12
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну бо то не печенька а тістечка (цястечка).

А я нині цілий день дивилась польську телєвізью. Але вони там на свій жонд женуть. Ну чисто як в Україні. Правда вони там трохи чемніші, але дурниці плетуть як і українські політики. Нині он до прикладу, Лєха Валенсу там засудили бо він на когось сказав, що той ідійота і йолуп. Я вам кажу.

Нині був тяжкий день. Цілий день робили тістечка, а з ними найбільше мороки. Але наробили 50 бритванок. 7 годин на ногах, ані не присіла на мінутку. Як прийшла додому, то тато сказав що я з правдивої пекарні, бо вся блюзка була в муці. Я собі просто перебратись не взяла :sad:

6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Брешут :haha:
    В мене таке саме було і виявилось що то не з термостатом була проблема а з сенсором, який зчитує температуру в моторі. Той сенсор міняти 2 хвилини, ну добре, ней 5. А мені міняли майже два дні. А потім всім, як ніби вже було зроблене, через якийсь час знову та лямпка ся засвітила. Я до них, кажу - люди, ви ж обіцєли, гарантію давали!!! (тут іде неперекладаємий італійський діалект)
    А вони мені кажут - ОЙ! То треба просто компутер пере-рестартувати і поїздити по гайвею троха. Воно сі виключит. Сервіс, а нє? А за роботу їм було дадєно не мало не багато $600.

• Подобається Подобається x 8
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Шикарна задачка!!! Треба буде дати малому ней вирішує :haha:

• Подобається Подобається x 6
  8. Patrick

Patrick Well-Known Member

Так воно є ....То що Ви йому сказали що Вашій машині бракує , це одне. Він може взяти це до уваги , але повинен переконатися ( в значенні провірити сам) що авту бракує.
    А найкраще заведіть собі постійного механіка , який буде знати Ваше авто і їздіть до нього постійно , як на зміну масла так і на серьозні речі.Хай Вам хтось його порекомедує.
    В доброго механіка майже не можливо заказати апойтмент "сьогодні -на -сьогодні".І вони не роблять по суботах.
    Спочатку він на Вас заробить , а потім вже буде з Вами чесний.Тоді буде казати - оце треба зробити зараз , а з цим ще можна їздити.
    І деякі дрібні речі буде робити безплатно.Такі механіки - це переважно старші люди в малій майстерні.Де він і власник і сам ремонтує.Ну ще має 3-4 помічників.

До ділера з старим автом їздити не варто.Там дорого і вони не дуже дбають.До ділера добре їздити коли авто нове і на гарантії, коли не треба нічого платити.Тоді віддав їм ключі , взяв їхнє авто і поїхав.А коли вони зроблять , то тоді подзвонять.

9. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Я вчора так реготала над задачкою, що над розвязком навіть не подумала:))):))):))) А в книжці розвязку нема :pardon:

П.С. Ми з Яною теж 9 пляшечок нарахували ;)

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

ех, де мої дитячі роки... а задачка дійсно смішна... але то якщо підходити зі сторони.. мені вже й несмішно, бо майже кожен день розвязую правничі задачки, де буває людська кумедія:)

Маріє, то страшна справа! Обовязково пишіть скаргу, бо в мене таке враження що тота майстерня не в Гамериці, а в Україні:sad:( я майстернями по житті толком не стрічалася, хіба прийшлося як була з сімєю і друзями на відпочинку в Європі...на французьких дорогах нас стріла неполадка(( так як я одна хоч би троха кумекаю на інгліш, то всі неполадки з машиною пробувала розібрати з майстрами і вони мене дуже приємно здивували... бо дійсно хотіли помогти, а коли могли помогти, але то могло бути небезпечним в довгій дорожі - казали, що ми можем то зробити, але не зробим, бо то може загрожувати безпеці життя... і то десь на протязі 3 майстерень на дорозі... але все що могли, то зробили зразу ж! так би мало бути... ех...

11. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Моє любе сонечко захворіло :sad: на грип... Хотіла до нього приїхати після роботи, заборонив, каже що не хоче, щоб і я захворіла, бо мене важко лікувати через алергію на ліки... А я вранці прокинулась і відчула, що щось не так... А оно ось що... То я морально підтримую

• Подобається Подобається x 10
  12. mamatu

mamatu Well-Known Member

А у мене малий другий день температурить :sad: З рук не злазить, спить лиш біля циці, всю ніч стрибає з одної на другу - не висипаюсь :sad:
    Чоловік приніс диск з фільмами (док.) про їжу: "Осторожно еда", "Двойная порция" та інші. Не те, щоб я щось нове побачила, але те, на що не хотла звертати увагу, що здавалось лише здогадками, тепер просто кидається в очі. Починаю переконуватись, що псувала імунітет сина своєю любов"ю до солодощів (які усі на штучному жирі, що порушує обмін речовин та псує печінку гірше за алкоголь та переважно з ГМО). Я визнала, що стала наркоманкою солодкого і тепер хочу "спрыгнуть" заради дитини (бо заради себе сили волі не вистачить). І взагалі, при шаленому псевдовиборі продуктів на ринку, дуже мало є тих, які насправді можна їсти.
    Я би дуже радила усім подивитись фільм "Осторожно еда". Навіть спробую переписати це кіно з диску, щоб можна було дати бажаючим.

13. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

На роботі відключили опалення...криза....не виплачують зарплати.... :sad:
    А ще мене сьогодні цілий день ЩОСЬ болить...в області грудної клітки...певно серце....Інколи взагалі забуваю що воно в мене ще є....

14. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

А я взяла собі нарешті лікарняне, щоб хоч трішки побути з дитиною. На роботі так і зарплати не виплачують, криза... Ще й хочуть перевести всіх на пів ставки. Нарешті здала сесію, ще такої важкої ніколи не було.

15. карапуз

карапуз Well-Known Member

"Постукала" криза і в наші двері.Вона вже давно під ними стояла,а зараз вже нагло товче у двері :cry:.Годувальник у нас в сім"ї лише чоловік,а замовлень на друк немає.Не потрібні людям книжки та журнали,коли на хліб не завжди є .Але найгірше для чоловіка те,що він буде змушений звільнити працівників :sorry:.
    Отаке то,щось я не в ту гілку зайшла,треба іти в "Мені сьогодні гірше всіх...",не хочу ,щоб це був звичний день:dntknw:...
    А чоловік каже :
    -Прорвемся :scratch_one-s_head:.

• Подобається Подобається x 16
  16. victorys

victorys позитивчик :)

Щось сьогодні якісь усі дописи сумні...якийсь кризисний настрій у всіх:dntknw::scratch_one-s_head:
    Не розкисайте! Вуха вверх! Завтра знов встане день :preved:
    ...може вигляне сонечко, піднімить настрій, запахне весною...:yes:

17. Маланка

Маланка Well-Known Member

позичте трішки вашого оптимізму, а то мій уже сі скінчив. а плакатись не хочеться...

18. victorys

victorys позитивчик :)

Просто чим більше думаєш про погане тим більше негативноі енергії скупчується довкола нас (це правда!)
    Згадайте собі якусь приємну подію, заваріть улюблений чай, подивіться якийсь файний фільм і не забудьте завтра встати з правої ноги ;)

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І мені недобре.. Навіть писати нічо не хочеться.. І робити нічо не хочеться.. Башка болить, якийсь нежить, то всьо від походу на ринок. Вчора була така кепська погода - дощило, сніг танув, всьо мокре.. Сьогодні навіть у вікно не дивлюсь, щоб не розстроюватись ще більше..
    Подивилась фотки Агатона з гір, розревілась.. :sad: Так хочу на лижі! Хочу в снігові гори! Вони для мене як Мекка.. Сохну, просто сохну..

• Подобається Подобається x 10
  20. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Правильно каже.
    У мене тато теж без роботи сидить, але постійно знаходить якісь підробки, бо кредит все одно треба сплачувати, та їсти теж чомусь кожного дня хотца :) Але загалом не можу сказати, що наша сім'я відчула кризу. На режим економії ми ще не збираємося переходити.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)