Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

підсніжники збирати? ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Угу...
    Вже третій рік...підряд...
    Традіція у нас така...:dntknw:

• Подобається Подобається x 7
  3. victorys

victorys позитивчик :)

треба мабуть і собі якусь нову традицію завести...бо тільки осінню на гриби їздим...

4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Гарний недільний день...Ходила до церкви...Священник говорив дуже гарну проповідь....я аж розплакалася....
    Потім вирішила зробити приємне своїм близьким....готую їм обід....

• Подобається Подобається x 12
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ось і пролетіли вихідні...скоро знову на електричку:girl_cray:Просиділа весь час вдома , нікуди і не виходила..трохи малювала, багато говорила по тлф...так і час пролетів.

6. сестричка

сестричка Well-Known Member

Зате я так находилася! Була на тому березі річки, знайшла невеличкий водопад...а підсніжників так і не знайшла:cry:, мало зі скелі не зірвалася:shutup:Іра, тссс, батькам не скажи:)
    Повернулась додому вже затемно, мокра, змерзла,зморена..але задоволена як слон!

7. Romko

А я так і не знайшов...грибів..чи то..підсніжників...:nea:
    зара ше йдем...
    І завтра...і післязавтра...і післяпіслязавтра...і післяпісляпіслязавтра...
    І...

• Подобається Подобається x 9
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Надіюсь, що колись ці шукання"підсніжників чи грибів" закінчиться.

• Подобається Подобається x 11
  9. terrible

terrible Well-Known Member

а я сьогодні "типу хворію"...провів вдома день... :pardon::)

завтра може поїду провідаю щасливу маму Соломії... Аня телефонувала сьогодні, казали, що її пропозиція в силі-а колись ми говорили, і вона обіцяла що покличе мене хрещеним:) єєхххх...як то давно було...ніби... як зараз памятаю...2 курс, лекція, ми сидимо в амфітеатрі на самій верхотурі та... граемо в шахи :blush::blush: (знаєте, такі ото маленькі, дорожні чи що шахи є?) і говоримо... тихенько... золотий таки був час!:)
    і не знали тоді. як то життя повернеться. що я житиму громадянським шлюбом та гробитимусь на основній роботі та підробітку... що Анька стане мамою-одиначкою :sad:
    життя :dntknw:

• Подобається Подобається x 14
  10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А в мене нині незвичний день - готуюся до поїздки в Польщу,вперше їду закордон:)Завтра раненько о 7.20 ранку їду на семінар у Кшишову..Такшо мене тут не буде до суботи.Троха від мене відпочинете:))):)))Не сумуйте і справуйтеся:)Всіх люблю і буду за вами сумувати!!Обіцяю навезти гарних фоток:)
    Всіх люблю і цілюю...Ваша Іспанка
    Всьо,пішла спати....

• Подобається Подобається x 14
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

щасливо повернутися.... тиждень за хроном не ходжу..........

12. Romko

То більше воцту додаш...:scratch_one-s_head:
    Тесть колись так до дриглів...:sorry:
    Царсто йому небесне...:sorry:

• Подобається Подобається x 6
  13. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

ура! я повернулась))) у мене новий комп, все працює класно.
    коханий поїхав у Карпати, на жаль, без мене (у мене не склалось((())) - завалює смс-ками з потягу...

Останнє редагування: 23 лют 2009
    • Подобається Подобається x 13
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Про вихідні. В суботу планувала відвалятись в ліжку за цілий тиждень. І спалось файно, бо чоловіка не було вдома. Але де там - розбудив мене серед білого дня! Подзвонив о 14й, бо в центрі репетиція великого концерту, мовляв - біжи роби фотки. Я спромоглась лишень відповісти - "Я сплю....". І перевернулась на другу сторону. О 17й мене розбудив остаточно, бо треба було збиратись на той концерт. А я би ще й спала і спала! Ну ніц, зібралась та й пішли на зустріч з компанією.
    Концерт затримували другу годину. Вирішили піти до одного додому, бо зимно було. Дивились концерт по ТБ в прямому ефірі :). Старіємо?..
    Я сьогодні в нас по хаті ходив блуд. То я хотіла підігріти сніданок на пательні і чомусь набрала в неї води і так поставила на газ :))). А потім чоловік поставив чайник грітись, але газ забув включити. Через деякий час згадав, що забув запалити газ, то пішов, включив газ і залив холодною водою чай :))). Чудікі.

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

В бейкері :blush: Печу тісточка і бабки. Того тижня маю відпрацювати перепис на ругальки, такі як жидівські.

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я люблю. Ми працюємо вдвох - я і ще один старий поляк. Вічно мене порівнює зі своєю жінкою, яка також називалась Марися, тобто Маруся в польському варіанті, і що вона була така сама тлусцютка (повненька). І сам він з Кросно, то добре знає про Львів.
    Тісто ж ми руками не місимо а лишень машиною. Найбільше мороки з тістечками, такими як рогалики. Бо воно треба попацькатись. А бабки то робимо швидко. А щоб не було муки всюди то треба вміти працювати, бо лишень в капарної господині мука буде по-цілій кухні.
    Єдиний недолік, це те що напарник курить як швець :cry:

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ходжу по форумі, читаю дописи, і за кожним разом, коли згадується Ваша робота, то рука тягнеться за печеньком :))).
    (послала чоловіка в магазин за печеньком, то добре, що догадалась перепитати чи він зрозумів, бо таки не зрозумів - думав, що хочу печінку :))) )

• Подобається Подобається x 13
  18. Чупага

Чупага Well-Known Member

Був в такій пекарні де є прибиральниці та вантажники для ворків з борошном і цукром.
    "Цукерманкi "всi молоди й файни накавусімось і цалу нічку дискотека на кінці зміни паненок в душі можна мить- весело, палити не вольно бо тястечка будуть смердеть!:)

• Подобається Подобається x 4
  19. terrible

terrible Well-Known Member

важкий день...хоч і казав всім, що моє свято на Покрову...але все одно-важкий день:blush:

• Подобається Подобається x 6
  20. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

дивний день. мій Євко добре до Карпат доїхав, я поїхала в університет - дізнатись, куди мене направили на другій базі практики - у який департамент у Мінпромполітики. в університеті ніхто НІЧОГО не знає. жодна людина. довелось самій дізнаватись - дзвонила у відділ кадрів Мінпрому - там якась тітка непривітна - я до неї ввічливо та аргументвано, а вона - хамить :sad:
    доведеться завтра їхати ще якісь заяви писати, потім їх розглянуть, зроблять наказ... а насправді все не так має бути.
    простояла 2 години в черзі на обмін пластикової картки - стипендію тепер нараховують не через "Надра". поїхала на вокзал - здала білет, який призначався мені з Франика до Києва, якби поїхала у Буковель:sad::sad::sad: - тримала до останньої надії...
    ще трохи посиджу в теплі, та й піду із собачкою гуляти.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)