Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Відповідь: Звичний день

Сьогодні холодно...Зима вже дихає в спину ....Хочеться згорнутись клубочком під теплою ковдрою, виключити верхнє світло і тихенько дрімати,або з горнятком запашної кави слухати спокійну музику...

• Подобається Подобається x 8
  2. bora

bora Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  3. Капітан

Капітан Well-Known Member

Не люблю осень-зиму. Единственная польза от этой поры года - сладкие мандаринки. Мандаринки я тоже не очень люблю, но у них есть огромное преимущество перед апельсинами - ведь они так легко чистятся и их намного удобнее скармливать детенышу :)

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тепер знаю, чого мені зараз так хочеться - мандаринок!! :) Треба буде купити.. Я теж не дуже їх люблю, хіба що солодкі, але такі рідко попадаються.. Зато після них руки приємно пахнуть :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Alias

А мені мандарини нагадують Новий рік
    Сьогдні у нас 0 градусів...холодно, пасмурно...ще й захворіла:sad:

6. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

О, а я мандаринки страшенно люблю. Пам"ятаю, як в дитинстві, десь у другому класі тато мене забирав зі школи до себе на роботу, бо дуже завантажений був і не встиг нічого їстівного купити, тільки 2 кг мандаринок. От я тоді сиділа собі у затишному кабінеті і ласувала цими соковитими фруктами.
    От і зараз в мене в кімнаті ціла таця з мандаринками лежить, які періодично зникають :).

А взагалі-то народ зараз настав чудовий час для глінтвейну. Найкраще робити його із напівсолодкого недорогого вина, з корицею і гвоздикою (обов"язково!) та ще іншими до смаку прянощами :).

7. vasili

vasili Well-Known Member

а оно в голову бьет? я жженку люблю готовить иногда но после нее голова кружиться, в темпе вальса...

8. Черешенька

Та нічого не б"є! Ти нормально поїж перед тим, а не на голодний шлунок. Тим більше, кому-кому, а тобі, Василю, не повірю, що так швидко діє на організм і каламутить голову. Раз на мені то не відбивається (навіть після пляшки вина), то на тобі, як чоловікові, тим паче ;). Хіба ні :)?

P.S. А чого ти зі мною на російській заговорив? Прошу в крайньому разі на англійську чи німецьку переходити :). То тільки тебе стосується, іншим - зважаючи на певні обставини - дозволяється :) (отака маленька дискримінація виходить, сподіваюся, в суд за обмеження прав не подаватимеш ;)).

• Подобається Подобається x 2
  9. vasili

vasili Well-Known Member

Правдиво, мене вино взагалі не бере, стаж маю...

Знаєш Черешенько, чогось стукнуло, пояснити не можу...

10. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

Глінтвейн?

Додано через 8 хвилин
    Я це відчула в один звичний день, коли після довгого одноманітного заняття хворим малюком, відкрила журнал з гарними яскравими фоторагфіями. Прикіпіла до нього як папуаска до шкляних бус, не могла відірвати очей. Моя сім"я на мене дивувалась, тільки мій 1,5 річний синочок мене зрозумів. Йому також набридло то лікування та сидіння вдома. Так ми і витріщалися з однаковими вигуками над кожною сторінкою.
    Саме з того часу я дуже полюбила роздивлятись фотографії...

• Подобається Подобається x 3
  11. vasili

vasili Well-Known Member

Спогади, минулої неділі їхав до одного галицького міста там відчув комізм ситуаціїї...

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хочеться спати.. Очі злипаються.. Вже майже закінчила із завданням, яке потрібно було зробити за нічку.. Залишилось ще кілька сторінок букв і цифр.. Не питайте про що мова, бо я сама не знаю, копіюю все на автоматі, підлаштовуючи під своє завдання.. Ще зовсім трішечки, а так нехочеться.. Борюся з лінню і з бажанням спати.. А ще одногрупнику сторіночку розрахунків треба зробити.. Йой.. Як мені набридло "вчитися"!

Сподіваюсь, що завтрашній день компенсує мої муки.. Сподіваюсь, що зустріну одногрупників - це єдине, що є хорошого у вузі :)

13. Alias

А в мене сьогодні був єкзамен з ПРАВА, тепер три години в електричці і я дома.До кінця тижня буду насолоджуватись домашнім затишком, маминими стравами , відсипатись .Ось тільки сестричка приїде в п"ятницю тоді й почнеться "боротьба за місце під сонцем"(комп"ютер):)).

• Подобається Подобається x 6
  14. Liliya

Liliya Well-Known Member

День розпочався приємним ранком. Морозне повітря здавалось настільки свіжим, що навіть не вірилось що іду по вулицям великого міста.
    Дивний день, бо відчуваю внутрішній спокій, якусь приємну “отрешенность” від навколишнього світу, що ніяк не можуть бути притаманні вирію оточуючих подій.
    Може затишшя перед бурею? А може самозахист організму від наразі трішечки жорстокого зовнішнього світу?

• Подобається Подобається x 5
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Таки поспала сьогодні :) 4 годинки правда, але і то добре! Будильника не почула.. Якби одногрупник не подзвонив, то проспала б здачу охорони праці, на яку прибігла із невеличким запізненням, що було вже неважливо абсолютно, адже викладачка перенесла дату зустрічі на завтра..

Ми сьогодні дізнались, що до 26 листопада потрібно зробити магістерську.. А більшість навіть не бралась за неї (я не виняток).. Отже, починаються шалені студентські будні.. Останні :)

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

То ще купа часу! Ми починали за тиждень, а хто раніше - той ЗАУЧКА:radist:

• Подобається Подобається x 1
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ми, мабуть, теж так зробимо, бо зараз по шкірі бігають мурашки, всі питаються в один одного хто що зробив, нема на кого рівнятись (чомусь так є, що поки хтось не почує "а він вже здає", нічого сам робити не буде).. Дипломна лихоманка якась.. А я спокійна. Кілька нічок і все буде зроблено! :) От тільки ще придумати, що зробити...

18. Liliya

Liliya Well-Known Member

А я за такими сумую...

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я з нетерпінням чекаю закінчення того всього.. Сумую лише за одногрупниками, які в мене є дуже хорошими і цікавими..

Додано через 3 години 56 хвилин
    Переглядувала форум.. Вкотре натрапила на тему "Крик хворої дитини".. Раніше не заходила, бо думала, що ця тема про хвороби дітей наших форумчан і всяке таке.. Ще й тема така велика.. Та і дітей в мене нема, тому для мене це не актуально..

А от сьогодні щось мене потягнуло до неї.. Я не полінувалась перечитати всі дописи.. Сльози на очі навертаються.. Слів бракує.. І злість дусить за нашу країну, в якій отак є, що діткам навіть медикаменти не виділяють безкоштовно..

Сумно.. :sad:

• Подобається Подобається x 3
  20. Черешенька

Нірванко, така несправедливість є в цілому світі. Мабуть, ще через гріхопадіння людина сама заробила собі таке покарання. І для того, щоб існував баланс у житті, є бідні й багаті (які повинні дбати про ближнього), є хворі й здорові, є знедолені і щасливі... І не ми вирішуємо долю у таких питаннях, ми можемо просто залишатися людьми у кожній ситуації і віддавати те найкраще, що маємо, що самі отримали в подарунок.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)