Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

В такому випадку нам треба 4 компа:))
    мама теж любить в інеті посидіти. а мала бавиться іграми...ну інколи тато з документами посидить..

• Подобається Подобається x 8
  2. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

На Валентина батьки чоловікові зробили святкову вечерю і нас запросили. Чоловік впирався, не хотів іти, типу, спати нагло захтів, але свекруха його якось впросила. Але толку?, бо ніц з того не вийшло :sorry:. (зато мій мобільний не забув провірити, поки я вино пила. Ох :cry:, ну чого ж така недовіра до мене)

• Подобається Подобається x 10
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

На день Валентина, та й наступного дня прогулювався по центру і неодноразово бачив неприглядну картину, що аж серце краялося. Іде собі пара - він і вона. Вона вдягнена, наче з обкладинки журналу, при зачісці, макіяжі, вся така щаслива, пригорнулася до нього. А він (я б скоріше сказав "воно") - чистої води рагуль в спортивних штанях заляпаних болотом, брудних черевиках, в роті цигарка, пускає дівчині дим в обличчя. А вона виглядає такою щасливою біля нього....
    Любі дівчатка! Поважайте себе!!! Хіба можна в таке "чудо" закохатися? Можливо і можна, кохання сліпе, але що з такого кохання може в кінці кінців доброго вийти?

• Подобається Подобається x 16
  4. Зануда

Зануда така зануда

А я не розумію чого ви плачете? Я б влаштувала легкий скандальчик для розрядки атмосфери і тим самим розставила все на свої місця. Та трошка навчіться давати відсіч, а то ваш чоловік так "полюбить" вас у ролі жертви, що ви самі ж і понесете заяву на розлучення. Я думаю хлопові потрібен легкий шок. Вам там дівчата добре радили (на іншій гілці) - найкращий захист, то є напад. ПРинаймні у вашій ситуації.
    Тримайтесь і не розкисайте! ;)

5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Звичний день: дім-робота-дім...на роботі якісь скандали на рівному місці...всі ніби зговорилися мене дістати....ну і їм то вдалося...треба якось розрядитися....позбутися того негативу...залишилось придумати як.....

6. Зануда

Зануда така зануда

Йдіть покатайтесь на санках;) Дуже помічне!

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

робота, робота, робота, а так хочеться просто піти в поле назбирати квіточок, сплести віночок......

• Подобається Подобається x 22
  8. victorys

victorys позитивчик :)

Пригадались мені слова однієї польської пісні: "wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni" що в перекладі означає : "вистарчить крихта надії, позитивні думки усе змінять", тому тепер як маю гірший день стараюсь знайти у ньому щось позитивне(як хоча б те, що на 5 хвилин вийшло сонечко :) ) і Вам раджу :give_rose:

• Подобається Подобається x 11
  9. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Так, а ну не опускати свого носика! Більше позитивних думок. Робота є робота, на скандали не звертай уваги, вони завжди були і будуть. Не треба через це сумувати. Завтра буде новий день, нові враження. Все буде добре, не сумуй!:)

10. terrible

terrible Well-Known Member

Боже... а мені хочеться просто вибратись на рибалку, сісти в холодочку над ставочком, закинути вудку, запалити смачну цигарку і просто сидіти дивитсь на воду і намагатись не думати.... просто морально розвантажитись:) і щоб ніде нікого поряд:sad:

але... то буде... колись. а зараз... весело у Вас тут... а я сьогодні мікроволновку спалив:cry: ледве живим вирвавсь... ще й зараз бурчить на мене... ніби то я спеціально зламав. просто вона своє віджила... пічка мікрохвильова :good::)

• Подобається Подобається x 14
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мо’ температура?о_О
    Вважай...зара тота...нова грипа ходит...:sorry:

• Подобається Подобається x 9
  12. Уррра! :yahoo:
    Мне починили комп! Теперь он не будет вырубаться, когда ему захочется!

• Подобається Подобається x 5
  13. Alias

Понеділок....ніякий день.....навіть на ЛФ тихо , мляво...А може це настрій в мене такий..Не можу надивитися на ваші "засніжені" фото.Так хочеться набрати повні жмені снігу, такого пухкого, свіжого, білого..Або стати під ялинку і щоб хтось взяв і струсанув її добряче....

• Подобається Подобається x 14
  14. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

... лапочка :pardon:... ;)

• Подобається Подобається x 13
  15. Daisy

Daisy Well-Known Member

Мавпусику, прислухайтесь до цієї поради, покатайтесь на санках, це так класно:good:
    На вихідні їздили в гори. Яка краса, так як наші Карпати, і церква українська є, і вулиця називається Україна, і часто на будинках можна побачити укр. прапори:). Накатались з гори на камерах надувних( вони в спеціальному чехлі з ручками), вчора син з дівчиною приїхали, то ще з ними покатались і на сновмобілях теж (незнаю як укр. буде). Дуже гарно віддихнули хоч і замучені;)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

українкою?

17. Daisy

Daisy Well-Known Member

Ні, не з українкою, але вчиться говорити, іноді виходить смішно, а ще син може навчити дурниць, а вона потім розказує що вивчила:haha:

• Подобається Подобається x 11
  18. Ірена

Ірена Well-Known Member

приїхала з братового весілля.
    гарно, хвилююче... чогось сплакалася...
    дай їм Бог...

• Подобається Подобається x 18
  19. Чупага

Чупага Well-Known Member

Ото на Валентина було йду собі у центру містечка , хлопець мені з аута посміхається. Посміхнувся йому, він менi комплімента-Прекрасно виглядайте, прикид у вас класний.
    Не любив ніколи цих хлопчиків але туточка приємно стало ..
    І швидко пішов з місця роздачі компліментів, не звично воно так.

20. Alias

А шо за прикид був?Щось неформальне,нє?
    Дивно ...хлопець компліменти чоловіку ...нетрадиційник, чи шо?

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)