Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оля

Оля Старожилка форуму

А я зі своїм посварилась, він (козел) святкує, а я вдома з малою:sad:((((((, не хотіла йти і псути друзям настрій, а йому як солов'ю......

• Подобається Подобається x 17
  2. Надо же.. Мне завтра 18 лет, а так не верится... :girl_in_dreams: И что это мне даст? Ну, голосовать смогу. А что толку? Всё равно не за кого. :sad:
    А! Я смогу просматривать один из разделов ЛФ без разрешения родителей! :crazy:

• Подобається Подобається x 18
  3. Полковник

Полковник миється в бані

От всей души!
    Искренне Вас ПОЗДРАВЛЯЮ!!!!
    Удачи, Успехов, Любви!

• Подобається Подобається x 14
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

А нащо боятися...:scratch_one-s_head:
    Я в той час зазвичай вдома...

• Подобається Подобається x 17
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Не журись що нема. Он у декого ніби і є а квітів всеодно не дарує, не те що в будні навіть на свята.

А мій тато нині приїхав до мами з букетом троянд. Хоч мені шкода що вона того не оцінила і букет кілька годин провалявся на столі, бо мама робили пранє і їм було не до тєлячих нєжностєй. А тато старався. Шкода мені його що не зуміли пошанувати. Хоча я знаю що вона його любить і без нього їй буде дуже важко, але щоб подякувати йому то не навчена. :scratch_one-s_head:Але то менше з тим.
    День пройшов не найгірше. Малий їздив до хлопчика що вчиться з ним в школі бавитись на WII, це таке чудо, як малий сказав - забавка на телевізорі :)))
    Анна мені допомогла прибирати в хаті, і поки я сиділа в кухні і пила чай з татом, вона мені зробила сюрприз і позамітала в туалеті, в передпокої і в мене в кімнаті. Дуже приємно що в мене вже така велика і гарна помічниця.:good:

• Подобається Подобається x 24
  6. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

ранок... сіро... зимно... мушу висовувати носа на вулицю... поспати б...

• Подобається Подобається x 9
  7. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

А у нас дощщщик :) мряка і майже весна... Пташки зранку чірік-чірік... Ляпота...

• Подобається Подобається x 5
  8. А вот что мне подарили:

• Подобається Подобається x 20
  9. Полковник

Полковник миється в бані

КТО????????????

• Подобається Подобається x 5
  10. Родители! :tongue:

11. terrible

terrible Well-Known Member

я тут пів-тижня ламав голову над святковим вечором, але так нічо і не придумав, зателефонував знайомому-замовив вечерю в нього в кафе... потім подарував половинці каблучку...провели час в кафе... натанюцвалися... нічо оригінального правда:sad:але нічо кращого не придумалось :blush:
    сьогодні сиро... бррр... а нікуди йти не треба:tongue::)))

• Подобається Подобається x 13
  12. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Сьогодні в 1год. ночі вернувся (швидше ніж повинен був) з відрядження чоловік,я собі зижу за компом,а він приносить шампанське і починає відкривати....не встигла я крикнути"Важай,бо встрелить".:girl_mad:...коротше, був великий БАААХ,весь стіл,комп,принтер,стіна,підлога,чоловік і я скупалися в шампанському....ше до тепер провітрюю хату і відмиваю від липкого:ireful1:....А шо, він хтів як краще,а вийшло як завжди:ireful:

• Подобається Подобається x 24
  13. Полковник

Полковник миється в бані

Хм, я думал, что далее будет более увлекательная история.....
    Нда-ссс...

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

а ми вчора мали йти в ресторан на романтичну вечерю... Але так захопилися прибиранням на квартирі і вішанням карнизу і тюлі, що не помітили, як час пробіг і згадали тільки в 11-тій годині. Вирішили, що наступного тижня десь сходимо, а цього тижня вікном будем тішитися :)))

• Подобається Подобається x 15
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Угум...там..про балькон..про шафу..про....статуї...на кухні...:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 12
  16. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

я все дитинство проспала на другому поверсі :)
    всі мені дуже заздрили :)

• Подобається Подобається x 10
  17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вчора наш тато приготував для свого жіноцтва торт!:preved:
    А поки ми з мамою його прикрашали, вони з Наташкою їздили на Пугач..це гора в нас така є над Бугом.
    З милим так файно поспілкувались, насміялись.Все більше і більше впевненості в тому, що саме він ...самий найкращий...просто МІЙ..ЄДИНИЙ...
    Сьогодні знову трохи дощило, трохи за комп посварились з сестричкою рррррр
    Зараз на ананс "від малої" на Зелену приїхала сестра з чоловіком :)

• Подобається Подобається x 14
  18. сестричка

сестричка Well-Known Member

Угу...бо ти дві години ніяк не могла надивитись того відео з Максом...рррррр

• Подобається Подобається x 7
  19. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Яка жахлива погода і який чудовий вечір... :blush:
    :give_heart: :nyam2: :give_rose::kiss3: - це коханий
    :girl_tender::girl_in_love::girl_in_dreams: - це я

• Подобається Подобається x 7
  20. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Висновок - купуйте ще один комп. Ми з братом так і зробили, коли почали воювати за місце біля монітору... Тепер з нами воює мама, то задумалися про покупку ноута

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)