Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Робота то таке... вчора теж сиділа ввечері працювала, вранці раніше встала... не встигаю номер зробити :sad:

• Подобається Подобається x 10
  2. Маланка

Маланка Well-Known Member

то добре що робота є :) я от віднедавна її шукаю, от і сьогодні ще дві співбесіди. тре знов себе хвалити, показувати свої кращі якості, применшувати бажану зп. надіюсь, що хоч одна пройде вдало і я все таки знов буду суспільно корисною громадянкою:)

• Подобається Подобається x 13
  3. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Стає вже звичним. Чоловік не говорить, з-ти не дають (і не пахне навіть),пропадає нюх (від промивання носа сіллю), а погодка - що хочеться під перину і гарячого терпкого чаю.

• Подобається Подобається x 15
  4. terrible

terrible Well-Known Member

сьогодні взагалі спокійно... сиджу собі на компі граюсь та курити бігаю:good:
    зате вчора! моя половинка була ведучою святкового концерту до Дня Закоханих... перенервувала, забрав її всю бліду, ввечері гиркала на мене- :sad: виміщала накоплений негатив... я запасся терпінням та не зважав... а потім ще й півночі нянчився-до 3-ї ночі заснути не могла:cry:. от що нерви роблять! і чого так перейматись? ну що там страшного-сцена? вже давно пройдений етап, нічо там страшного немає, як на мене. але ж то лише для мене:scratch_one-s_head:
    от не пущу більше на сцену!;)

• Подобається Подобається x 22
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

От всім би таких терплячих...

• Подобається Подобається x 9
  6. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Не кажіть, шо правда, то правда!!!:good:

• Подобається Подобається x 5
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нині,зовсім несподівано,серед зими випав сніг...Корки страшні..
    А ми вирішили повезти малу в психоневрологічеий диспансер...
    Їхали з Рясного до 30-ки 3-ма маршрутками і 1-м таксі...
    Потім Зоряна з мамою поїхали додому,а я пішов сам....гм..бадатисі...
    Правда,по дорозі злив негатив на єдного представника гомо(в маршрутці) котрий штовхнув Зоряну,нецензурно виражавсі...і на додаток смердів,як цап...
    Ото я сильно..гм...вилив негатив..і далі був спокійний...
    А потім пообщавсі по телєфону...і зовсім заспокоївся...
    Вотакво було...:cowboy:

8. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

заігла на форум несанкціоновано з бібліотечного компу. скучила за всіма. коли буду на форумі - не знаю, проблеми з компом маю серйозні. крім того, завантажена практикою і пошуком літератури для написання диплому (ну і звісно, ще час для любові ніхто не відміняв:) ).
    за минулих півтижня була 2 рази в опері - на "Князі Ігорі" та на Віртуозах Москви зі Співаковим, а позавчора ходили з коханим в будинок камерної та органної музики.

люблю вас усіх, мої хороші. вдалої форумівки!

• Подобається Подобається x 23
  9. Маланка

йшда з співбесіди через дамбу, там діти на санчатах... не втрималась...попросилась...
    з"їхала кілька раз, один раз в кущ....мабуть буде синяк...
    наче вдитинство попала, так добре і приємно було. і сніг такий падав. насміялась досхочу:)))

10. molikan25

molikan25 Member

От вам класно, а в нас тутечки в Берлiнi снiгу взагали нема... правда вже цiлий день сонце свiтить. ;)

• Подобається Подобається x 11
  11. Маланка

та ми самі як ті сонечка)) небо в хмарах, але ж на душі сонце))))

• Подобається Подобається x 9
  12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Дві доби лив дощ, і от нарешті виглянуло сонечко, аж на душі стало радісніше.
    а сонечко зі Львова шле смс одну за одною..мабуть дуже скучив:)
    Вчора ходила на виставу "Соло для двох", грало 4 актора...так собі...аби не студенти яким квитки майже насильно впихнули, то зал був би напівпорожній.Але це краще, ніж сидіти вдома в чотирьох стінах

• Подобається Подобається x 19
  13. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а в мене щоразу: в кущ, в сугроб, в дерево, в когось...:))

14. mamatu

mamatu Well-Known Member

А мені добре: я малого на собі з гірки катаю й сама "кайфую". А сьогодні стали бабу з малим ліпити: сніг просто ідеальний, але я без рукавичок лиш дві кульки скатала, а далі вже рук не чула, та й додому побігли. Малий так нагулявся, що тепер спить, як богатир, а я на все "забила" та по ЛФ вирішила полазати, з вами поспілкуватись хоч віртуально.

• Подобається Подобається x 20
  15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в нас вчора був страшенний вітер так що аж зірвало гойдалку... страшнючий вітер. Дуже журюсь своїм татом, бо мама його дзьобає а він так зле виглядає... серце крається. Кричав цілий день на мене муж, нізащо, із за того що він сховав мамину любиму вилку а як я запиталась де він її поклав, при чому спокійно запиталась без крику ані обвинувачень... на мене полилась така купа бруду що я аж була хвора. В грудях і надалі болить від тих нервів. День поганий. Дитина то все слухала. Жалію про багато.

• Подобається Подобається x 18
  16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

день як день...на вулицю через вікно гарно дивитися....зима...дерева такі гарнющі....по вулиці люди з квітами ходять...свято ж велике...св.Валентина...
    в сусідки сьогодні весілля...але я вирішила не йти...останніх пів року мене такі міроприємства почали дратувати...я собі одягнулася потепліше(бо в хаті щось прохолодно), під боком велике горня чорної кави...улюблена іграшка-великий мягкий ведмідь....і ноут.....

• Подобається Подобається x 17
  17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Натусік, я тобі бажаю наступний день Валентина зустріти в обіймах СПРАВЖНЬОГО КОХАННЯ.
    А я посварилася....:sad:..та помирилася вже, не можу довго "дутися".Ні, ну а чого він? Не виходило у нього щось з прогою по розбивці відео, так він на мені свій настрій вирішив вилити.Коли у мене поганий настрій чи ще щось там, то я ніколи не роблю так, щоб того відчували рідні мені люди.

18. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Звичний день... Думала не прийдеться святкувати сьогоднішній день. Та не вийшло. Для когось я вже стала навіть коханою. Аж дивно, я стільки часу про таке мріяла, та чомусь зовсім не радісно мені.

• Подобається Подобається x 10
  19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Звичний день..сидю в хаті і нікуди не висуваю носа..краще на ЛФ сидіти,аніж на закохані парочки з квітами в руках дивитися і знати,що ніхто тобі таких не подарує..
    Сумно....

20. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Ой, проблєму маєте, ше свого знайдете, і ше вам стільки надарують, ух!:) Доречі, знаючи, скільки квіти коштують, ліпше б налічкою дарували, нЄ!?:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)