Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Так гарно в таку погоду , з таким настроєм перечитати дописи Михв і Ромка.насміялася від душі.От приколісти!:))Аж настрій покращався.
    Так погано спала..Макса щось сердечко прихватило.я вже завдси хотіла йому швидку викликати:))все обійшлося. слава Богу.Раненько передзвонила, дала ЦУ, потім на форумі зарядилася позитивом.
    Ой, згадала:) Мені Ромко снився.....в маршрутці:))

• Подобається Подобається x 10
  2. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Так це щось з області фантастики...:mocking::)))

• Подобається Подобається x 5
  3. Это каштаны! :ireful1:

Что могу сказать? Таких придурков ещё, слава Богу, не встречала.

4. Alias

А якщо в сусіднє село треба, то може й на маршрутці, не пішки ж йти?:)

5. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Перечитала останні 2-3 сторіночки... Мабуть на киїівський форум заходили не лише дівчата. Мих з Ромком теж туди навідались :haha::haha::haha:
    Насміялась, аж пчихати перестала.
    П.С.Тільки не виганяйте мене на карантинну гілку :sorry: я прикриватимусь носовичком і на монітор не кашлятиму :sorry:

• Подобається Подобається x 11
  6. Alias

Та нам шо? Ти з монітором договарюйся:)

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє..
    В сусіднє село я їду ґонорово...автобусом...Невпланом...той...Могилев-Подільськ,називаєцця...
    Або ше якось...

• Подобається Подобається x 7
  8. Ну и денёк! Получали мы сегодня учебники - простояла в очереди три с половиной часа! :suicide:

• Подобається Подобається x 2
  9. Alias

А що, їх тільки сьогодні давали, а завтра вже не можна їх одержати?

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я десь хвилин 15 чекала... серед навчального року мало народу приходять за книжками, а от на початку годинами...

ще сьогодні вибирала місце проходження юридичної практики... Вибрала Комітет підприємців (громадську організацію), але ще сумніваюся... може краще піти в притулок чи дітей вчити в школу... але з одної сторони туди можна піти добровільно, а не по навчальній програмі, а в комітеті може чогось напрактикуюся, а то я зелена зовсім в практичних питаннях... а з іншої сторони на добровільну допомогу завжди мало часу лишається, то може все-таки варто в притулок... ото напевно всі вихідні буду думати...

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

ех:))) завтра вже не буде...

12. Mariya

Mariya Well-Known Member

:no::no::no:
    навіть і не думайте...Тепер в школах не діти, а :diablo::girl_cray::girl_cool::girl_devil::shout:

• Подобається Подобається x 8
  13. Не-а, всё по графику.
    А раньше были дети лучше?

Кстати, народ, я вас оставлю. Мне будут комп чинить: там конденсаторы вздулись, и он теперь постоянно вырубается - сил нет! :suicide:

• Подобається Подобається x 3
  14. Locke

Locke невиправний реаліст

Безумовно, для проходження практики краще піти в Комітет підприємців. А коли наберетеся трохи практики - тоді можна і в школу.

• Подобається Подобається x 2
  15. Багіра

Багіра Well-Known Member

дякую за поради... ми просто з подругою ніяк оприділитися не можем.. хочем вже разом піти, але розходимося в думках... в школу чи гімназію йти легше, бо роботи менше.. відчитав лекцію і додомцю... а дітей ми не боїмося... хто на юридичному вчився, той нічого не боїться(с) :))) тим більше наші викладачі вже нам показали як вести себе з молоддю))))

• Подобається Подобається x 3
  16. Locke

Locke невиправний реаліст

Ну, я б так не насмілився казати. :mocking: Самі ж кажете"...а то я зелена зовсім в практичних питаннях..." Коли зіткнетеся поближче з практикою, може боятися і не будете, а от дивуватися - точно ніколи не перестанете.
    Сам часто кажу - ніби вже багато різного бачив, ніби важко мене здивувати. І тоді доля відразу підкидає мені матеріал для здивування. о_О Особливо в галузі правоохоронних органів і судочинства :wacko: Феміда сліпа і глуха - проте з великими кишенями і любить щоби її засівали. :sad:

• Подобається Подобається x 8
  17. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Не так, то просто в школі. Приготуйтеся до залицянь, закручених питань, часом дуже прискіпливих вчителів. Знаємс, проходили.
    Доречі, з дітьми простіше, коли Ви головна, а їх вчителя просто нема, тоді вони розуміють, що Ви "цар і Бог", ініхто третій не буде втручатися.
    А діти тепер зовсім не страшні, якщо до них з любов"ю підходити, і звісно знайти свій ключик:)

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

о так! я теж дивувалася, коли пару разів з тим стикнулася... і бувало, що як не реально, то візуально щелепа до підлоги падала :))) хоча те , що я бачила явно не "предєл"
    Ну ладно :"Хто пішов по правничому шляху, той в цирку не сміється :)))
    ну там ще були місця і в гімназіях, тому діти не обовязково такі вже розвязані.. раз на раз не попадає...

• Подобається Подобається x 6
  19. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

якось після того як виревишся так спокійно стає... медики знають навіть обгрунтування тому.
    коли сльози стають звичністю, повітря стає соленішим на дотик і подразнює легені мрій при кожному подиху болем.

• Подобається Подобається x 10
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вирішила сьогодні не лягати спати, сиджу фотошоплю.. Нудно трохи, от зайшла на форум, а тут так тихо.. Де-не-де поодинокі дописи, як перекотиполе..
    Залишилось ще 2 чистих горнятка, це для кави :). Мабуть, вистачить до того часу, як чоловічок встане. Зараз не хочеться брудні мити, щоб його не розбудити.. Пішов спати в іншу кімнату, бо моя клава так голосно клацає, що він спати не може :shy:. Каже, що треба буде мені макінтошівську подарувати, вона не клацає. Але хіба бувають з укр. буквами?.. Мабуть, що ні..
    Іду я далі фотошопити.. Треба приготувати мінімальне портфоліо, бо трапляється робота, а показувати людям нема що. Не хочеться позоритись з тим, що маю, але і почати з чогось треба..
    Доброго ранку і гарного дня! :)

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)