Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та він сам попросив! Бо вкотре загубив якісь документи і треба було їх знайти. Я вже давно пропонувала йому послуги секретарки.. Люблю це діло.. :shy:
    Я ще хотіла повирізати з рекламок логотипи фірм, від яких приходять рахунки, і понаклеювати в тій папці з документами, щоб простіше було щось знайти.. Але чоловікові ця ідея не сподобалась :pardon:

• Подобається Подобається x 7
  2. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

діставання майбйтнього колишнього чоловіка стають для мене нормою і звичністю.
    він не розуміє елементарних речей.
    якщо він почекає місяць-два то отримає своє розлучення без зайвих проблєм та клопотів... але він не хоче чекати, йомі більш до вподоби судитися зі мною... Ця м*яко кажучи скотинка хоче затягнути процес нашого розлучення як мінімум на рік. Цікаво яке задоволення він від цього отримуватиме?
    Сьогодні намагався тріпати мені нерви. Не вдалося. Дякувати Богу, в мене є почуття гумору і я йому такого наговорила, що він там певно йожиків нарожав (я його не залякувала, просто коректно пояснила перспективи, що його чекають).
    Може то поміняти свідоцтво про народження малої і вписати його батьком? Так, шоб він перестав піритися. Може дійсно матеріалізувати його дитячі страхи? Чого він буде мене даремно мене діставати?
    Щоправда, вписувати його батьком не збираюся, але на нервах за його ставлення і поведінку пограю.
    Най ліпше мене зара не чіпає.

• Подобається Подобається x 13
  3. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Я все пишу зі запізненням, про своє сьогодні, бо мала в гостях маму, бо чомусь, як хтось в мене є, я все часу маю менше ніж зазвичай, хоч мама ніби й помагає..
    Отож, вирішили, ми в неділю, оскільки гарна погода поїхати в гості, і доцю під пахву, тай поїхали в Великий Любінь, правда потім дуже пошкудували, бо замаленька ще Христя маршрутками їздити. Тепер ми вже мудрі і будем сидіти дома.
    А ще я пропустила вже 3 гру, своєї команди в "Що? ДЕ? Коли?", з таким сидінням дома втрачу кваліфікацію:). Але я розумію, що моя мацьопа не висидить 4 години в шумному "Пікасо".

• Подобається Подобається x 9
  4. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Ну що сказати... Накупила днями купу трав'яних зборів, замість хімічних пигулок... На роботі всі з мене сміються, кажуть, що я як наркоманка з травками ношуся, бо по годинах заварюю та п'ю, але ж допомагає і здається краще ніж пигулки. Головне тепер щоб алергія не вискочила на щось. Віва народній медицині! Лікарі в топку!

• Подобається Подобається x 12
  5. Маланка

Маланка Well-Known Member

травки то добре, це ж не хімія. тіко тре самому влітку збирати. одним пострілом два зайці. і здоров"я зберегти і природою насолодитись)))

• Подобається Подобається x 5
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Угу...тії-во...протигельментні...
    Всі гельменти здишут..і організм очистицця..о..

7. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Ні... я в тому не розуміюсь, то краще куплю вже готові збори

• Подобається Подобається x 2
  8. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Зранку їдете!? Попробуйте зранку!!!:)))

• Подобається Подобається x 4
  9. Romko

З Рясного в центр я добираюсь пішки хвилин 40...
    Зранку...
    Рогатка для мене вупше центр...:dntknw:
    І дуже мені подобаєцця картина,як я проходжу мимо корків,де в маршрутках в позі зю,як кільки втрамбовані тоті..мої сусіди...з такими довооооооольними писками(я впхався в маршрутку!)

• Подобається Подобається x 10
  10. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

А ше зверніть увагу на те, що не кожна маршрутка зупиниться через переповненість (бо в нас такі їздять шо спереду на лобовому склі можна деякі частини тіла побачити притиснуті...). Деколи чекаєш, чекаєш, а її клатої нема і нема... А потім як приїде.. поооовна.... Але то не завжди так, деколи і трошки вільні бувають, рідко правда...:pardon:

11. Romko

але зато,як класно,коли приходиш вниз і біля ц.Анни з маршрутки вивалюєцця сусід(двері в двері) з котрим разом виходили з хати,такий задоволений,помнятий,без ґудзіків - доїхав!:preved:

Останнє редагування: 10 лют 2009
    • Подобається Подобається x 11
  12. Ірена

Ірена Well-Known Member

щось в мені змінилося...
    стала спокійніша....
    так добре...
    так добре, коли душа стає грубшою....
    спокійніше. легше.

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

завтра перший семінар після довгого і відривного відпочинку... так важко вчити... таке враження, що я після декрету прийшла на роботу:))) навіть слова правовідносини і вид провадження в суді для мене якісь дивні і незрозумілі... розгрібаю... дітьо...

• Подобається Подобається x 8
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дуже гарний аватар! Не можу відвести від нього очей! :good:

• Подобається Подобається x 6
  15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Як в дитячому садку?
    Прикольно... :)

16. сестричка

сестричка Well-Known Member

Хочеться весни...сонечка...хочеться кольорового життя...а все якесь сіре.
    І закохатись немає в кого:)
    Дні такі звичайнісінькі....

• Подобається Подобається x 14
  17. Ірена

Ірена Well-Known Member

то не моя знахідка...
    можна сказати - подарували:blush:

• Подобається Подобається x 8
  18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Давай я тобі вікно розмалюю весною...:)

• Подобається Подобається x 14
  19. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Жах-жах-жах... Зайшла до Київського форуму :sad: Ледь не плачу - форум столиці, а стільки на ньому ненависті до всього українського :sad: Звідки воно то все у них???

20. Locke

Locke невиправний реаліст

Їду сьогодні в тролейбусі №5 в сторону автовокзалу на вул. Стрийській і чую фрагмент розмови між двома чоловіками, які сидять позаду:
    - А де то ти кажеш Іван живе?
    - Та на вулиці ...(нерозбірливо)..., біля твої роботи.
    - Щось я не знаю такої вулиці.
    - Та як, там колись була закусочна, а тепер гастроном.
    - Ага! То там біля пункту прийому склотари?
    - Так-так, там колись за Союзу стояла бочка з пивом.
    - Тепер вже знаю...

Я оглянувся назад і побачив двох людиноподібних істот з фіолетовими обличчями (якщо це взагалі можна назвати обличчям). Що ж. У кожного свої орієнтири.
    _

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)