Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Да я верю. :) Спокойная вы. Хотя, может, это форумный стереотип.

• Подобається Подобається x 3
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Та я ангел:girl_angel:...просто коли обламують крила, то приходиться літати на мітлі

• Подобається Подобається x 13
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

Миху, я вас розчарую, я вже другий тиждень не у Львові, а "на отдыхе".. тому то була не я...
    до речі, а як ви могли знати шо то я? ви ж мене не виділи ані раз... невже по фотці з конкурсу ніжок??? :haha:

• Подобається Подобається x 11
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви ж самі своє фото виставляли....

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

де?????о_О

• Подобається Подобається x 5
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

там ше мова про чолку йшла.....

• Подобається Подобається x 4
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

москаль лізе без спросу....

• Подобається Подобається x 2
  8. Чупага

Чупага Well-Known Member

Торгували ми огірками та помідорами ще при СРСР , покупателі все риють то зомнуть ово зламають.
    Мій колега і каже:- Шановний, покi не роюсь у твоїх огірках та помідорах і вас теж попрошу.
    Хлоп почав кричати що вiн з прокуратури .
    Тоді вже я кажу:
    -Зараз дам тобi гірей у леб і станешь інвалід ветеран експрокуратура.

Останнє редагування: 4 лют 2009
  9. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Два дні вже глодає зуб. Подзвонила до лікаря, направив на ренген-а там гранульома :bad:. Розкисла ще більше :cry:. добре, що хоч чоловік на роботу відвіз, а то під ногами так мокро.

• Подобається Подобається x 9
  10. Locke

Locke невиправний реаліст

Гранульома-це ще не саме страшне, якщо не запускати. Вам терміново потрібно до стоматолога (а не на роботу) і зуб буде врятований.

• Подобається Подобається x 10
  11. карапуз

карапуз Well-Known Member

А дівчата жаліються,що на ДП хлопців мало ;) :give_rose:...

• Подобається Подобається x 4
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мого чоловіка вночі зуб розболівся. Зуб до вирвання, але тримає його до останнього.. Пішов шукати цілодобові аптеки, щоб хоч щось купити на зуб. Аптеки всі вже були закриті. В цілодобовому продуктовому з ліків не було нічого на зуби, то продавець порадив чвертку взяти і полокати. Допомогло :)

• Подобається Подобається x 6
  13. Locke

Locke невиправний реаліст

Дійсно таке полоскання часто допомагає, особливо коли після полоскання ковтати вміст чвертки :)))

• Подобається Подобається x 1
  14. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Виставляв нині на роботі співробітник за доцю: такий він довольний, так розказує за доцю, що я від "умиления" прослезилась (згадала про своє). Випила трошки вина - зуб не болить :preved:. Але завтра йду таки до стоматолога. Цікаво що скаже.

• Подобається Подобається x 7
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я про то ше говорив, коли то створювалося.....

16. terrible

terrible Well-Known Member

Ви знаете, я вже звик до курбетів свого начальства... вертаюсь сьогодні перед обідом, зустрічає мене на східцях співробітниця, каже-давай ключі від свого трюма. а в мене "частна собственность" заговорила-шо, ключі!!! нее...МОЙО!!!:haha:
    а виявляеться, що Ірку до мене підселяють. я не проти. веселіше:)

а ще, забув-нас обох підвищили-тепер ми ж сидимо на другому поверсі:)))

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я нині зранку чоловіку влаштувала SPA в хаті: він прийняв собі хвойну ванну, а тоді я йому масажики і кремиком личко смарую, аби зморшки розгладжувались. Воно знаєте, таке страньке побабчене, а хочеться виглядати бо ж кожен день на нього люди дивляться. А потім йому кашки наварила, спатки положила.:mocking::pardon:

А сама вирішила, аби домашні не добрались до торта, тай він якийсь був не дуже (нам його вчора підкинули в честь уродин моєї тети), так он щоб домашні не труїлись вирішила сама все зхрумати. І що думаєте? Домашніх пожаліла а сама кажись отравилась.:dntknw::blush:

• Подобається Подобається x 18
  18. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

І хОзяйка, і турботлива дружина, Ви, Марусю молодець!!!:good:

А я сиділа на 3 парах, 2 з яких були такими занудними, шо я чуть не стрельнулась...:suicide: А потім ше й чекала на ті дурні маршрутки (хто не знає, то на Рогатку з Пасічної тяжко добратись), і за 2 (двіііііііііііі) доооовгі години я була вдома. Жах! Добре, що хоть зранку маршрутками не добираюсь!:)

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Від нас тільки слюсарі-сантехніки пішли.5 годин мучились з тою батареєю, трубою.Вже сусіди приходили сваритися, бо від учора опалення відключено.А ми при чому? Нехай би та труба рвонула і залила з 4 по 1 поверх.І чого старі такі сварливі?Все їм не так.Взяли 40 гр. , включиили опалення і пішли.
    тепер ще годину прибирати будемо.

• Подобається Подобається x 15
  20. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Іруська, головне результат - зате тепер тепло буде)))

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)