Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Рибцю,запам’ятай - покупець завжди правий!!!
    І позбувайся отого совкового світогляду...

• Подобається Подобається x 6
  2. Не всегда! Иногда покупатели сами портят качественный товар, а потом требуют у продавцов обмена, типа товар бракованный.

• Подобається Подобається x 1
  3. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Рибонько, може я не ідеальна мама, але що я з"їла нового я знаю добре, і знайти причину дуже не складно, просто аналізуєш меню за останній день, і обсь, щось та вилізе. Але як станете мамою, то добре мене зрозумієте, прийдеться добре фільтрувати меню:)

Ну тоді це якась хвороба, бо адекватна людина так ніколи не зробить.

Рибко, ще таке у Вас часом "демон противоречія" не всилявся? Бо Ваша поведінка нагадує, мою власну на уроках історії і літератури, старших класах, але ми так уроки затягували, коли відповідати готовими не було. Хтось казав чорне, я обов"язково, доводила, що воно біле. Але в даному випадку не урок, і затягування ні до чого недоведе:)

Останнє редагування: 3 лют 2009
    • Подобається Подобається x 14
  4. Vetta

Vetta Well-Known Member

отак..... звичайний день, звичайна маршрутка, в якій їде звичайна Зетка....в голові пливуть думки, і помітила в собі не звичайну звичку дивитись по вікнах будинків...

ото з евродерева, а там гарна тюль, а он з того хтозь візирнув...вище дід мороз ляльковий повзе по драбині до хати.... он там вікна старенькі.... і за кожним з цих вікон є свій світ.... і так от їдучи вже знаєш шо є вікна в яких ні коли не видно світла, в них ні коли не рухається шторка....
    і мимоволі проминає думка.... "пустіть пожити"...за гроші, бо вже знову мусиш йти і шукати житло, знову все мити, обживати, мусиш вкластися в терміни виїзду, знову дит садок лишився в іншому районі, і куди не подзвониш одні рієлтери......

добре шо в звичайних людей бувають не звичайні дітки...для котрих зціпивши зуби робиш все.

• Подобається Подобається x 10
  5. Summer

Summer Well-Known Member

то так, але є такі хамовиті продавці, що з ними зв'язуватись не хочеться...

• Подобається Подобається x 3
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ну що зробиш,якщо в них теж совковий світогляд...:dntknw:
    Але з такими тепер легко дати раду..
    Не те,що з чиновниками...:nea:

• Подобається Подобається x 5
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Зранку в мене є турботи, я беруся до роботи... позбирала всіх до школи і на роботу. Тепер будемо пацькатись на кухні і в хаті, бо на дворі сніг і манюня хвора.

• Подобається Подобається x 12
  8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Витягли мене сьогодні друзі на ковзанку....гарно провели час...гарно покаталися...ніразу не впала...от тільки вийшли з ковзанки то я так послизнулася і впала, що навіть словами не описати...добре що ноги цілі...от тільки синяк на пів ноги...

9. Ага. А потом такая смааачная пощёчина! :padonak:

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

У які агресивні. Та чого зразу битись. А може він файно цілує і як сам напав то нехай сам і відбивається. ;)

• Подобається Подобається x 7
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Бррррр, як холодно!Мене аж трусить.Вже й каву пила, і чай, і вдяглася тепліше, а не допомагає....хоч би не захворіти.Сьогодні сиджу, креслю..чую..как...кап....Блііііін, а то з батареї!Прийшлося телефонувати батькам в Юж-к, щоб зателефонували в ЖЕУ і ті прислали слюсаря.А той якраз був по виклику поверхом нижче.Отже , завьра пообіцяли відключити опалення і воду..будуть щось робити..Як я того не люблю..прибирай потім пів дня..

• Подобається Подобається x 7
  12. Ну да! Идёт себе спокойно женщина по улице, никого не трогает, а тут какой-то мужик лезет целоваться. Я б сразу дала по чайнику! Или лучше так, как у Мавпусика в подписи. :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  13. Mavpysuk

:haha::haha::haha:

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну я б поступила інакше... я б сказала, мужчінка, і савсєм адін ... :good:

15. Да ну! Вы бы не испугались? Я бы рефлекторно по морде заехала. Эх... Давно мужчин не била. Уж года два... :girl_in_dreams:

16. Mavpysuk

Рибко...але я так з ними не поступаю...чесно-чесно...

• Подобається Подобається x 2
  17. Alias

Та хіба ж то мужчіни були?..так..пацани..

• Подобається Подобається x 6
  18. terrible

terrible Well-Known Member

а я сьогодні отримав нарешті окремий кабінет. не знаю навіть, радіти чи ні :dntknw:уявіть собі конуру 5/7 метрів, з вікном на жваву вулицю-і прям на заправку, стол, дві шафи...
    півдня переїжджав. потім спостерігав у вікно за трудовим днем заправки-таки прибутковий бізнес... потім працював...а потім...взагалі-сумнувато якось. так з самого ранку-регіт, нашим дівчатам раз плюнути щось утнути...
    проте, радує персональний інет-але з фіксованим трафіком...200 Мб безкоштовно, а далі-з власної кишені плати...я ж ті 200 метрів за один день використаю:sad:

а ще радий, що товариш подарував книжку, яку довго шукав-"возникновение карфагенской держави" Шифмана... тепер за вуха не відтягнеш:)))

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

кожен мужчина - колишній пацан.

20. Alias

не кожен пацан стає мужчиною, особливо якщо руки розпускає

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)