Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Дай Боже, але чого це їм буде коштувати ...:wacko:

2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні на відмінно здала ще один екзамен....завтра останній...і все...кінець мукам...Але через той екзамен (він був не за розкладом) відклалася зустріч з одною хорошою людиною...
    Десь біля 17 години подзвонила Іспанка і ми прогулялися рідним містом...поїли піццу...попили Львівського Преміум...насміялися (як завжди) і по домам....

• Подобається Подобається x 19
  3. Я сегодня поехала в центральный банк получать стипендию. А даже там денег нет. :sad:

• Подобається Подобається x 5
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Зранку такий сніжок йшов класний, шкода, зразу ж і танув.Сходила на базар з мамою, нашкребла трохи грошей, відіслала, одну купюру автомат "зажував" -не пройшла.Сестричка пішла з однокласниками на волейбол , а я чекаю коли прийде, щоб з ними піти навідати нашу класну.

• Подобається Подобається x 9
  5. Игорь

Игорь Well-Known Member

Насладился вашим украинским. Понимаю хорошо, но пока не буду на украинском, хотя и стихи писал. Например:

" Кожна любов неповторима
    У цiлому свiтi вона эдина
    В усьому часу вона эдина
    Немов у мати рiдна дитина"

Це я написав. ( "э" - русское "е" )

• Подобається Подобається x 8
  6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Звичний вихідний день:).
    Відіспалася.
    Потім [​IMG] [​IMG]. [​IMG][​IMG]
    Розібрали і винесли нарешті ялинку[​IMG]
    Тепер от лазяю по ЛФ [​IMG]

• Подобається Подобається x 20
  7. О! Празднички затянулись, однако. :)))

• Подобається Подобається x 4
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А моя ще стоїть.. Якось шкода розбирати..

Була в кіно - ніч польської комедії. Половину жартів в фільмах не зрозуміла, але все одно сподобалось :) Відіспалась і от сіла за комп на хвильку, бо ще треба прибирати.. та і сидіти не дуже зручно після ночі в кінотеатрі..

• Подобається Подобається x 13
  9. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні закінчення сесії..УРА!!!!!!!!! але останній іспит приніс одне розчарування...За пять років навчання мені вперше зіпсувала заліковку трійка...Якщо чесно то трохи засмутилася...Тим паче що це не заслужено, а за те що підказувала і допомагала іншим....

• Подобається Подобається x 18
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я нині видів Багіру..... чуть в слупа не заїхав......

• Подобається Подобається x 19
  11. Locke

Locke невиправний реаліст

Для чого такий поспіх? Ще ж не перше травня :crazy:

• Подобається Подобається x 8
  12. Daisy

Daisy Well-Known Member

але таки не признались, а могли б дівчину підвезти;). Ну, ви Миху:dntknw:

• Подобається Подобається x 11
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

я не був впевнений на всі 100...нажаль....

• Подобається Подобається x 6
  14. Daisy

Daisy Well-Known Member

але в слупа чуть не заїхали:haha:. Не кажіт шо сі застидали :tongue:

• Подобається Подобається x 6
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ой, Миху, не лукавте:)) Це Ви злякалися ;)
    Прийшлося б тоді втратити імідж "Містер ІКС".
    А на "всякий случай" треба з собою картотеку форумлянок возити....щоб потім не гадати:)

• Подобається Подобається x 10
  16. Max_

Max_ кл. москаль

Что делать, ни одно доброе дело не остается безнаказанным (с) :)

• Подобається Подобається x 1
  17. Summer

Summer Well-Known Member

Mavpysuk, не переживайте, буває, знаю таке... Та все таки вітаю з закінченням сесії! ;)

• Подобається Подобається x 5
  18. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

не даю собі розкиснути... хочу плакати, але знаю що мій стан то стан мого молока і не плачу... але так хочеться виревітися і викричатися в подушку... кричала би до хрипоти... а потім знову в люди, намагатися посміхатися...
    ще трішки і шукатиму психіатра... таке враження що чужі люди, люди які інколи навіть мають бажання залишитись інкогніто, роблять для мене більше і бажають мені більшого добра ніж рідний мій батько (він на лікування Йанни не дав і гривні, бо "Йому хату потрібно купити")... це так обідно і боляче... а ще цей румонт і порохи... порохи... порохи.... і катастрофічна відсутність сили і часу.... і ще ці всі звинувачення... звинувачення в тому, що "я навіть дитину доносити не могла, і з мене її вийняли як з останньої ..." (цитата батька Йоанки)...
    мені скоро мабуть буде потрібен психіатр... після тої операції за відсутності наркозу я стала нервовою, бо пережила страшну, таку що не можу описати словами біль...
    і це мій звичний день.... так звичний... бо кожного дня найрідніші люди доводять до сліз і роблять боляче. Хочу забрати свою дитину і чухнути кудись де їх нема.... Вони не розуміють, що мені не можна нервуватися... їм просто не дано того зрозуміти, на жаль

Останнє редагування: 2 лют 2009
    • Подобається Подобається x 24
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

я дуже соромязливий:blush:

20. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Щось дере мені в горлі. Стала зранку пів шостої, і не могла викашлятись, тепер знову на роботі, аж заплакалась :cry:. І що то зі мною :dntknw:?

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)