Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я також... все чекаю аби вдихнути на повні груди, вийти на бАлькон і процитувати Франка
    «Надійшла весна прекрасна,
    Многоцвітна, тепла, ясна...»

Я скоро всього Лиса Микиту на память буду знати, бо дітиска присмоктались до того мультика і крутять його по 4 рази на день.:crazy:

• Подобається Подобається x 13
  2. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

А в мене... а в мене... А в мене племінничок народився :yahoo::dancer::yahoo: ще один львівянин :preved:

• Подобається Подобається x 20
  3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Щирі вітання щасливій тітоньці і батькам:give_rose::give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 13
  4. Coffe13

Граємось з Яною в "перукарню" - зав"язала мені на чубку хвіст і каже:"Мама ти будеш Чібуліна, або нє Редиска " (з недавно переглянутого "Чіполіно"):girl_haha:
    Але то ще не кінець - в хід пішла косметика... Я тепер така дама, що мама дарагая :girl_spruce_up::girl_spruce_up::girl_spruce_up: заштукатурена, так що рота відкрити важко... пора ту забавку зупиняти і йти відшуковувати себе під тим всім:wacky-girl:
    Ну і ще інформація на замітку - парфуми, навіть самі приємні, якщо їх порскнути в рота... о, мати моя рідна, і якого милого я погодилась на ту забавку... :wacky-girl:

Останнє редагування: 28 січ 2009
    • Подобається Подобається x 24
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну ви вирішили випробувати як ото в радянські часи люди пили одиколон? :))) :)))

• Подобається Подобається x 9
  6. Coffe13

:pardon:...то мала за мене вирішила :pardon::))):))):)))

• Подобається Подобається x 11
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

дитина краще знає, що мамі треба :haha:

А я он цілий день бавлюсь з дітисками і вже не маю сили. Он на ніч грядущу вирішила спекти дріжджовий пляцок і налисників наробити а заодно і форум почитати. Так заким я читала налисник згорів. :)))

• Подобається Подобається x 15
  8. mavka

mavka Well-Known Member

.... нас засипало снігом .... накрило цілою хмарою, телебачення регулярно переривається оголошеннями, поліція дзвонить попереджуючи, що паркуватись на вулиці не можна, школи-садки закриті були сьогодні, вулиці напів-порожні, - державні служби ледь встигають очистити головні дороги.

десь вже по плечі снігу. :) біла магазинів кучугури 3-4 метри висотою.

і я забуксувала біля спортивного центру - вгрузла в сніг. з тим автоматом, виявляється , треба бавитись - відключити тракшин-контроль, тоді можна виїхати.
    ось - вчусь... поки грузовик собі не купила :) з ланцюгами на колесах.

9. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Проснулася... зайшла на хвильку сюди... і вже мушу бігти...
    відходжу від кесарського... боюся маршруток... спішу до доці в лікарню, більше розкажу потім :)

Позичте гроші будь ласка, хто скільки може. Віддам не за місяць і не за два, а коли зможу. Дякую.

• Подобається Подобається x 17
  10. Summer

Summer Well-Known Member

ВІТАЄМО! :) нехай росте здорова :)

• Подобається Подобається x 7
  11. А как хотите назвать? :)

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

І я нарешті добралася до форуму. Від неділі до вчора їздили по магазинах, базарах...Ех, так довго складали гроші і так швидко їх витратили..Але дуже вже хочу перебратися жити окремо від батьків, правда, вирішили в мами трохи старих меблів конфіскувати, пізніше докупимо собі поступово.
    Мені ще пощастило, що чоловік на роботі довго і не має як їздити зі мною всюди. А то пхається і до абажурів, і до кухні, і до тюлів :ireful1: Правда, я його взяла "ізмором" :))) Так вимучила ходженням по магазинах, вибиранням-перебиранням, цінами і всім решта, що він бідний не витримав і сказав щоб я сама все купляла, що мені подобається :yahoo::yahoo::yahoo: Чого і добивалися ;)

• Подобається Подобається x 14
  13. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

День почався з сварки в податковій. Мені не прийняли звіт -/ я пожалілась гол.бухгалтеру-/та, в свою чергу, комусь вищому в податковій -/та насварила операціоністку - операціоністка почала сваритись зі мною( мол через мене її взули), і все одно звіт не прийняла (бо був рік дописаний ручкою :sad: )
    Мушу тепер знов їхати з тими звітами

• Подобається Подобається x 6
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

От хитрі жінки:))
    А у мене звичайнісінький день..нічого особливого..навіть настрою немає...

• Подобається Подобається x 7
  15. Summer

Summer Well-Known Member

то певно дуже зла була, знаю зазвичай приймають. А великі черги в податковій?

• Подобається Подобається x 3
  16. Summer

Summer Well-Known Member

Alias, а чого не має, куди подівся?

17. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

не дуже (крім Залізничного).

• Подобається Подобається x 1
  18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У Львові:))
    Час наче застиг у цій сірості і тумані.Хочеться залізти під теплу ковдру і спати...спати...аж поки голова не перестане боліти:)

• Подобається Подобається x 4
  19. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

А я вже не маю сили з тих хлопців.... Ну чого вони до мене чіпляються? На роботі вже всі з мене сміються, а я від них відбитися не можу.... І ніби я така як всі... Шоколадки носять, цукерки...., на обід запрошують. Навіть додому не можу нормально, без приход прийти. Як не має, то не має. А як є - тоді всі і зразу!

• Подобається Подобається x 16
  20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А скільки треба? Я хоч і не маю але може можна щось придумати

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)