Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. vasili

vasili Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

а Ви спробуйте також так висловлюватись, якщо вам се подобається!
    Думаю Черешенька - Мелоді, не будуть проти! :)

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Це натяк на мої кострубаті дописи?

3. vasili

vasili Well-Known Member

Alias ваші дописи я не критикую, ви не на того напали, Черешенька - Мелоді, висловлюють думки, як се належить і ви це таже підтвердили, тому Я запропонував, вам приєднатись до цієї гармонійної компанії, та радувати форумських, естетичним забарвленням оригінального погляду на деякі звичайні речі повсякденного жіттє...
    ЗІ : особливо то вплине на ваш кармо-рахунок...:)

• Подобається Подобається x 1
  4. Alias

за кармою не гонюся, не заради неї я тут.

А от писати так як
    у мене навряд чи вийде :sad:(, але буду старатись:)

• Подобається Подобається x 2
  5. vasili

vasili Well-Known Member

Бажаю успіхів у цій вдячній справі!

6. шахрай

шахрай Well-Known Member

Філософський склад мислення у шановного пана Васілі.
    Діоген прямо...

7. vasili

vasili Well-Known Member

А у вас?

8. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Любий Василю, та ми всі висловлюємо думки, як належить (крім випадків, коли вони переходять у грубощі). Справа в тому, що в кожного свій стиль, своє світобачення, автентичне мислення, почування. І не можна під копірку всім мислити чи висловлюватись...

Alias, залишайтеся такою, як Ви є, самобутньою і веселковою, прикладу з мене не беріть (я Вас дуже прошу!), бо Ви, і ми, і я цікаві лише у гармонійно-творчому поєднанні індивідумів і особистостей, у колоритності та несхожості.

Про день тепер. Був дуже гарний. З дослідженням "Кармен" і великої пристрасті, яка спопеляє.
    Завтра має бути ще гарніше. Хоча й тужливе, водночас. День прощання з людиною-емоцією, людиною-вибуховістю і чудовою подругою. В німецькому фольклорі є така пісня "Sag beim Abschied leise servus" (скажи на прощання тихенько сервус), яку я завжди інтерпретую по-своєму: скажи, прощаючись, тихо "привіт" і тоді мить розлуки здається не такою гіркою і нещасною...

• Подобається Подобається x 8
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Останніми днями осінь так і дарувала посмішки.. Жовтогарячі барви так і наповнювали серце теплом.. Я мрійливо будувала плани на майбутнє, пророкуючи собі успіх у справах, якими хочу зайнятись..

Ніщо не нагадувало про смуток.. І ось він торкнувся мене..

Все почалось хвилин 30 тому, коли почала шукати свої фотки.. Пояснюю, мало місця в мене на компутері, тому фотки зберігаю на дисках.. Щойно передивилась кожен з них.. Не знаю яким чином це трапилось, але на кожному виявились одні і ті ж фотки!! (я копіювала фотки в лінуксі, може щось наплутала..) Величезна кількість фоток пропала.. :sad: Стільки квітів там було.. :sad: А ціла фотосесія білих троянд, які в мене стояли 3 тижні і не в'яли! :sad:

Знаю, що життя лише починається.. Знаю, що ще не одну квіточку сфоткаю.. Знаю, що це все мабуть виглядає несерйозно.. Але почуваюсь так, наче втратила частинку себе.. :sad: Ще й остаточно втратила довіру до техніки.. Так сумно.. :sad:

П.С. Мабуть в цій темі потрібно писати про хороші емоції.. Але зараз 1:23.. Аська спить (тобто її жителі).. Сама вдома.. Нема кому поплакатись :sad:

• Подобається Подобається x 6
  10. Черешенька

Нірванко, не переживай :)!!!
    Натякни чоловікові, нехай подарує тобі осінній барвистий букет...

Я фотографії, до речі, роблю досить нечасто, найосновніші моменти стараюся зберігати в голові, бо те, що закарбовується у пам"яті, не витерти уже ніяк і ніколи :).

• Подобається Подобається x 5
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ще кілька годин попереживаю.. Через 5 год має чоловік приїхати, буде мене втішати..

А я з горя піду і сама собі куплю букет! :) (о, Ти заставила мене посміхнутись! :) дякую! до речі, то нічого, що я на "Ти"? :shy:)

А я люблю фоткати квіти.. У вазі вони живуть тиждень, а на фотках - .. одним словом, довго..

Чому я шукала фотки.. Хотіла подарувати Олі (в якої сьогодні ДН) кілька троянд, тобто фоток.. А в мене на компутері були лише 2.. 2 негарно дарувати, от я і шукала ще хоча б одну.. :sad: Ех..

12. syavych

syavych копач

[​IMG] :rolleyes:

• Подобається Подобається x 4
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не сприймайте як образу.. Але чомусь спершу, коли я глянула на цей малюнок, подумала, що це пельмені :shy:

• Подобається Подобається x 3
  14. Капітан

Капітан Well-Known Member

Ну да, это и есть пельмени, только специальный сорт - для женщин ;)

15. syavych

syavych копач

А й дійсно, таки похожі, ракурс для фото не найкращий, але інших білих не було :sad:

16. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

Сьогодні в мене чудовий день. Вчора здала цей клятий 9-ти місячний баланс. Три місяці нормального життя - до наступного, річного балансу. День такий чудовий, сонячний, теплесенький. У душі повний спокій...

17. Черешенька

У мене звичні дні закіничлися минулого літа? року? тижня? десятиліття?..
    А натомість прийшли клопотливі будні, які занадто швидко міняють свої маски і обличчя, гамірні моменти долі, які чередуються з секундами тиші, і непомітне автоматичне перегортання сторінок днів календаря.

Йдучи пізно ввечері заспаними вуличками, уявляючи клубки густого імлистого туману над собою десь попереду і вдихаючи запах осінньої свіжості ночі, з"явилося щось, ніби витяг з майбутнього перед очима. І певний образ, надзвичайно чіткий і зрозумілий, і контур міста, яке настільки глибоко оселилося у серці, і обрій, віднайдений нарешті після довгих пошуків, мрій та сподівань.
    Процес крокування туди ще триває, але горизонт видніється уже на видноколі...

(Думаю, що такий от опус вийшов в мене сьогодні від каламутного настрою :)).

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Купила собі букет кольорових пахнючих польових квітів :) Але не від горя, а від радості! Вчора була такий гарний сонячний день! Справжня осінь! :)

Після атракціонів парку Культури і прогулянкою в Стрийському проходили мимо квітів на базарі.. Чоловік не встиг мені нічого відповісти на моє "Давай купимо мені квітів?!", і ми згубились поміж кольорів і ароматів! :) Мені було важко зробити вибір на користь одного з численних букет і я довірила цю справу чоловікові. І як це чоловікам вдається так швидко примати рішення? :o

Додано через 1 хвилину
    Не сумуйте! Квіти не буваю некрасивими ;) Дякую!

19. Liliya

Liliya Well-Known Member

То, здається, життям називається... І не глядячи ні на що – прекрасним.

Сьогоднішній ранок – тому доказ. Останні теплі дні, випадкова ранкова приємна зустріч, швидкий діалог у дусі “Як? Що? Де? Коли?”, взаємні побажання всього найкращого...
    Розбіглися у різні сторони, а у пам’яті сліди несподіваної зустрічі - тільки приємні емоції...

• Подобається Подобається x 3
  20. Alias

Завтра у мене перегляд-залік по скульптурі.А сьогодні зайшли в майстерню і мало не попадали...майже всі роботи нашої групи було розтрощено ! Моя, і ще шт.5 вціліли.Здогадуємся хто те зробив, але доказів немає.Викладач же сказав, що ми це зробили самі, бо не гготові до заліку[​IMG].Ми працювали цілий місяць над тою головою Венери!Залишалось трохи підкоректувати і все.Тепер сказав, що в кого робота ціла, то знизить на один бал оцінку, а в кого розбита - підвищить.Ну де справедливість?[​IMG]Ось так почався день...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)