Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Іруська вітаю....:give_rose::give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 11
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ой, дякую, Олю:blush:, Мавпусику:)

• Подобається Подобається x 9
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вітаю! :) Хоча зараз дивлюсь на оцінки, як на дрібниці, але знаю як це приємно отримувати те, що заслуговуєш :)

В мене все було катастрофічно ще від вчора. Якесь напруження вдома.. І тут прийшов знайомий відсвяткувати перемогу білочки, за яку він дуже вболівав. Приніс вина і ми собі пиємо-попиваємо, так тепло і добре стало :)

• Подобається Подобається x 17
  4. Alias

Звичайно приємно, особливо коли на протязі семестру не дуже й переймаєшся тим навчанням. а потім за ніч або дві робиш те, що не робила протягом всього часу:))
    Ір, я не можу втриматись..натрапила на таку класну білочку..Ось..дивись, це тобі:)типу білочка теж львів"янка, каву полюбляє

• Подобається Подобається x 19
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дуже дякую! :preved: Така прикольна :)

• Подобається Подобається x 7
  6. mamatu

mamatu Well-Known Member

Alias, у тебе такий авік класний! Копія тебе! (нічо, що я на "ти"?)

7. mamatu

mamatu Well-Known Member

Я так давненько не заходила на ЛФ!:sad:
    Все немає часу, а якщо сідаю за інет, то переважно, щоб розкручувати форум Маргаринчика (вона створила суперову ролку Фентезі, вже декілька учасників є, але малувато - мушу підтримувати).
    За вами скучаю... ось зайшла, почитала: так приємно, наче побачились.

• Подобається Подобається x 6
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Їздив..залагодив..зустрівся...поспілкувався з ФААААЙНОЮ людиною...випили кави...з нею(тою людиною)...
    і поїхав додому...
    І всьо..:dntknw:

• Подобається Подобається x 12
  9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Мамату,як файно,що Ви знову тут!!!!І ми за Вами страшенно скучили!!Маргаринчику привіт:)

От же ж комусь пощастилоооо:good::good:

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мені в першу чергу...:good:

11. mamatu

mamatu Well-Known Member

Як приємноооооооооооооооо!!!!!!!!!! :yahoo::redface:

• Подобається Подобається x 10
  12. Оля

Оля Старожилка форуму

Лікарня..... Топольна..... Операція чоловіка..... нерви, сльози........Жахливий день!

• Подобається Подобається x 15
  13. Alias

Дякую, я цю аву й вибрала, бо на мене схожа:)
    Звичайнго, можна на "ти":)
    Тримайтесь.

14. Vetta

Vetta Well-Known Member

ех...зима закінчується )) день як день...і от думка в мене...Дівчата а ми деколи буваємо такі дивні,мужні...може не зовсім мене зрозумієте )) то ми і не завжди буваєм зрозумілими )) то чоловіків доведемо до сказу, то до шалу...потім поплачемо і біжимо гори перевертати )) .

• Подобається Подобається x 7
  15. Summer

Summer Well-Known Member

сонечко, на вулиці весною запахло :) ніц не хочу робити, бо п'ятниця. От трошки попрацюю та і поїду бабусю навідаю :)

• Подобається Подобається x 10
  16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А я проспала першу пару....і досить таки важливу...Зате є один "плюс" - я нарешті виспалася:)

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

збираюсь до стоматолога... :sad:

• Подобається Подобається x 5
  18. Alias

Ой, :)) я з тебе не можу..

от кому не позаздриш...ьррр..як я їх боюся...

• Подобається Подобається x 8
  19. Багіра

Багіра Well-Known Member

моя лікарка файна... молоденька, дуже ніжно все робить... правда то всьо з уколами, то я ще поки півлиця не чую(

• Подобається Подобається x 5
  20. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

вони ніби і прийняти хочуть, але я не хочу. не сподобались вони мені. їм же не юрист потрібен, а клерк, кур"єр. всі задоволення: суди (складання процесуальних документів, представництво інтересів), експертиза договорів, подай-принеси, поїдь туди-зроби те, розгреби документи, приведи нового клієнта, ненормований робочий графік (можуть сказати приїхати в 7 ранку, і не дозвлити піти о 10 вечора) - за 300 доларів.

нє, не моє. не піду я до них.

після співбесіди їздила в університет - бюрократія совецька - що в кого не запитай - відсилають ще до когось.так толком нічого і не з"ясувала.

дожились: ганяю за викладачами, щоб вони студентам дали індивідуальні завдання для написання з факультативної дисципліни,і то вже прошу їх дати другий місяць!!!:ireful1::girl_mad::confused:

приїхала додому -а тут сухо, тепло, собачка зустрічає, бабця супчику накалампуцала, добре так:)

з мамою по електронці вирішували справи з її роботи - чергова прогалина у праві спливла... ееееех, понесло ж мене на цей юридичний факультет:haha:

дивлюсь, пані Весна на Захід швидше навідується. у нас - темно, мрячка, слизько і мокро, все сіре і хлюпає:sad:

Останнє редагування: 23 січ 2009
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)