Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Нє,Ірусь,давай зі мною за компанію на Бора-Бора;);)бо в мене теж є величезне бажання подалі втікти звідси,бо все задовбало...

• Подобається Подобається x 9
  2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Як то - вдарила? Її звільнять, сподіваюсь? о_О

• Подобається Подобається x 10
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо батьки тої дитини проявлять достатньо ініціативи..... то так, а як будуть дути в трубочку, то так і буде.

• Подобається Подобається x 1
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хм.. Твоя пропозиція мені більше подобається :) Біжу за купальником!! :flag_of_truce:

• Подобається Подобається x 6
  5. Daisy

Daisy Well-Known Member

А далі буде все добре;), головне не відштовхнути від себе, вислухати, пояснити що не можуть бути всі однаковими і тд, щоб дитина ділилась з батьками.
    Мій в першому класі був, прийшов з школи, ходить і говорить: бабуся, я не думав що та Олька така дурна, яка вона дурна... Це повторюється кілька разів і бабуся питає: ну чого ж ти так про неї? Відповідь: звичайно що дурна, вона мені записку написала, що любить мене:crazy:. Бабуся дитині все гарно пояснила:good: і те що так говорити неможна теж;), то потім приносив записки і просто показував нам (я всі ці записочки тримаю, заховала:blush:)

• Подобається Подобається x 13
  6. Іспанка

Люкс!!:girl_cool::girl_flag_of_truce::

• Подобається Подобається x 8
  7. Ірена

Ірена Well-Known Member

день почався з того, що чоловік заявив, що в цьому с...чі неможливо нічого знайти і нічого залишити в хаті...
    мені це дуже заболіло, бо я цілими днями тільки те й роблю, що намагаюся все порозкладати по місцях... :cry:
    ну, не при"яжу ж я дитину, собаку...

• Подобається Подобається x 14
  8. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

останні тижні 2-3 розсилала свої резюме скрізь і всюди - десь до 30 пропозицій. сьогодні подзвонили ВПЕРШЕ. завтра іду на співбесіду. юридична фірма. а у мене ще навіть "магістра" немає, не кажучи про досвід...:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 14
  9. Іспанка

Маюночко,все буде добре!!Головне вірити в свої сили і впевнено триматися на співбесіді!!!Ну як таку розумничку як ти та й не взяти на роботу?:)Ми будемо завтра за тебе тримати кулачки!!

А в мене нині отакий день [​IMG] [​IMG][​IMG]:hang1::hang1::suicide::suicide:

• Подобається Подобається x 12
  10. Summer

Summer Well-Known Member

Іспанка, виздоровлюй!:) ( бачу смайлик з градусником)
    в мене день нині почався з того, що хоч і сідала на кінцевій в маршрутку так набилася :shout:, що прийшлось вийти раніше на 2 зупинки, йшла по воді, чуть машина не облила, почав падати дощ.... та попри всі негаразди робочий день почався :yes:. А зараз читаю форум, піду заварю чайок і буду читати львів пресу :)

11. Іспанка

Дякую:)я не сильно хора,просто щось всьо болить(ну чисто як в старої баби:))) ).та й ше від роботи я "хора"...хочу літааа...і змін...

• Подобається Подобається x 6
  12. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Тим менше, чим бiльше вiд них бардаку? :mocking:

13. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Пишiть у резюме, що майже маєте досвiд магiстра :)

ЗI: вдалої спiвбесiди

• Подобається Подобається x 4
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маюнко. Як би не склалася завтрашня співбесіда, то немає жодного значення. Якщо вас приймуть - значить так має бути і то є кращий вибір. Якщо вас не приймуть - значить так має бути і це є кращий вибір.

Останнє редагування: 22 січ 2009
    • Подобається Подобається x 11
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

часом не на Шуварі простудилися?

• Подобається Подобається x 2
  16. Іспанка

Нєєєє,я там недовго лазила...в нас на роботі зимноооооо[​IMG]

• Подобається Подобається x 7
  17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Була я сьогодні в суші барі "Сушия" біля Галицького...сподобалося...поїла салатик з вугрем...подзвонила коліжанка і ще попленталися "на бамбетель"...як завжди- по глінтвейну і вершки)))) файний день))))

18. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

А я сьогодні цілий день "гризла граніт науки", бо скоро в мене сесія. Принесла додому дуже багато книг, буду писати курсову, контрольні. Ще просиділа 2 години на семінарі в Казначействі, намерзлася... напевне буду хвора....

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Звичайнісінький буденний день.Порадувало тільке те, що на перегляді по рисунку я одержала найвищу оцінку....серед всієї групи.:)

• Подобається Подобається x 12
  20. Поздравляю!!!

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)