Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

день в мене почався з податкової, де я стояла в черзі три години, то жах, черга зовсім не "рухалась".... тепер смакую чайок з шоколадкою :)

• Подобається Подобається x 5
  2. сестричка

сестричка Well-Known Member

До нас сьогодні тато приїде..погано без чоловічих рук.От каналізація забилася, з електрикою проблеми...А ще завтра піде в інститут , хоче почути, що про нас так викладачі говорять:))

• Подобається Подобається x 9
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Якось у нашому офісі директор забив каналізацію (висипавши порошковий засіб для очищення). Сказав - поки приїдуть сантехніки, я даватиму гроші на похід у муніціпальний туалет. :)

• Подобається Подобається x 3
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Сестричко, це якраз про тебе:)) :))

• Подобається Подобається x 8
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

вимикач не тут...:dntknw:

6. Поищите...

• Подобається Подобається x 1
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора був явно не мій день. Вибрались на ковзанку. Як побачила ту ковзанку.. :wacko: По-перше, її давно не рівняли, може і взагалі в них таке не практикують, але та ковзанка виглядала як переоране поле! Люди не катались, а ходили, падали.. На щастя, мене пронесло - не мали при собі документів, щоб залишити в заставу за ковзани.. Тому я і не покаталась. Але як вже говорю про ту ковзанку, то ще додам, що там гардеробу не було як такого. Речі можна було залишити в місці для роздягання. А звідти їх поцупити міг кожен перехожий.. Короче, розчаруванню не було меж!
    Сьогодні найгірший понеділок в році, згідно чиїхось там досліджень. Мене пронесло, а чоловікові трохи дісталось - виключили телевізію за борг, про який ніхто і не знав, прийшло ще кілька рахунків, на які потрібно було віддати всі гроші, а також провалився один проект.. Каже - треба тікати на Україну від тих рахунків.
    З того всього я вирішила сьогодні не йти за документами, краще вже завтра спробую.. Понеділок - це невдалий день.

• Подобається Подобається x 13
  8. Ой, а у меня девятое! :good: Только сейчас заметила. :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  9. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А від чого залежить поява тих горняток????

10. Alias

Від дописів.Чим більше пишеш, тим більше горняток.

• Подобається Подобається x 6
  11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Справді? Ну у мене дійсно трохи напружений день, а от чоловік навпаки, прийшов додому задоволений, як слон, приємні кар'єрні несподіванки на роботі. :good:

12. О, кстати, а откуда пошло выражение "довольный как слон"?

13. Alias

Може гугл знає?:)
    а в мене ще день сьогодні довго буде закінчуватись.Вирішила сидіти в неті дуууууже довго, якщо сестричка не вигонить .так захотілося ананасів концервованих, пішла купила, а до них ще чіпсів, цукерок шоколадних..надворі така краса! Іде сніжок ..і так тихо тихо..Згадався Львів...ех...так би й полетіла...

• Подобається Подобається x 9
  14. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Дик от Персіного чоловіка, стопудово :)))

Ось вам Маніфест Жінки у Магазині :)

• Подобається Подобається x 4
  15. Накушаемся конфет и будем отращивать крылья.
    П.С. Я с тобой полечу! :)

16. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

А ми сьогодні на годину майже побували у Львові -- нарешті вибралися у місцеву філію "Золотого Дуката"! :radist:

• Подобається Подобається x 7
  17. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я не знаю, звідки саме пішов такий вираз, ну але напевно через величину слона. Ну посудіть самі, не скажеш же: задоволений, як моська? :mocking:скільки в моськи того задоволення може бути? а от слон - великий, значить і задоволення - багацько:)))

• Подобається Подобається x 4
  18. Boris_Kiev

Ну так - уся начерталка на прикладах "сліду від мокрої хванери", розрізаної моркви, дрючочків-сучочків.
    Так і здавали іспити.
    Прапор каже "вантажити люміній" - значить, люміній, інакше буде "чугуній"!

• Подобається Подобається x 3
  19. Max_

Max_ кл. москаль

Теперь дошло ))

20. Boris_Kiev

Погано пам"ятаю - навіть не анекдот, а студентська мініатюра: викликали сантехніка, прийшов студент на підробітки. Помацав замки, потім двері. Його делікатно підштовхують до туалета. Він поклацав вимикачами, покрутив лампочки. Його знову делікатно підштовхують до унітазу. Відкрив бачок, перевірив. Злив. Вода не проходить. Тоді він сунув руку в унітаз, подивився і меланхолічно спитав "Ви що туди, с***е?"

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)