Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я в цьому аеропорті був разів ...ну з 8 точно , кожний раз як до сеcтри прилітаю , то ще ні разу літак не приземлився/відлетів на час.
    Або мотає круги в небі - чекає на посадку , або departure delays на годину , 2 , 3... а одного разу на 6 годин.

Цей аеропорт мені чомусь Львівський нагадує.. напевно таким самим старим будинком (більшим звичайно) і тим що можна вийти з нього і сісти на маршрутний автобус і доїхати да сабвею на Leхіngton , а дальше до елетрички на Ньюарк...

Останнє редагування: 17 січ 2009
    • Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

обовязково!
    обовязково!

• Подобається Подобається x 3
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 7
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Звичний сірий день...

• Подобається Подобається x 5
  5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Незважаючи на те, що зараз тільки перша година, а мій сьогоднішній день мав кілька різних відтінків, і чорних, і білих, і сірих...І сміх був, і сльози....:crazy:

• Подобається Подобається x 10
  6. Сдала математику. Как будто тяжёлый камень с плеч упал.

7. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Дощ... промокла як цуценя... Мама з Криму телефонувала, каже у Сімферополі такий сніг випав, все біле навколо, як у казці

8. Веда

Веда Well-Known Member

Мне бы ваши заботы...;) Математика, теормех, сопромат...:good: Песня!:)
    А у нас весь день шел дождь... Мне нужно срочно сделать плакат или календарь к 20-летию вывода войск из Афганистана, попросили наши афганцы (в прошлом году я им календарь делала). Сижу, думаю, но ничего оригинального пока не придумала... :cry:
    Наверное погода виновата...:scratch_one-s_head: Но завтра обещают снег... :)

• Подобається Подобається x 12
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

100%...................

10. Веда, вот нашла одну идею.

• Подобається Подобається x 2
  11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Сподіваюся,що друга половина дня була тільки в райдужних відтінках;);)
    А в мене нині файнющий день.Зранку встала(точніше мама мене насильно стягнула з ліжка:))) ),пішли по магазинах,НАРЕШТІ купили мені зимові чоботи(і правильно,скоро сі вже тота зима скінчит,а я пурєдних чобіт не маю) і ше пару приємних жіночих дрібничок:)Потім здибалася з Мавпусиком,пішлисьмо собі на глінтвейн в "На бамбетлі":)потім продегустували вареники в "МВФ"..файно так собі посиділи,пощебетали:) суперовий просто сьогодні день..давно я так не відпочивала:)

12. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Тепер я зрозуміла чого ви до мене в сон на вареники не прийшли... ееееххх... Але я не ображаюсь, просто хтілось би зустрітись...

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Та то не є жадна проблема:)Я теж би дуже хотіла з Вами зустрітися:) 2 годині - і ви у Львові;)з нетерпіннням чекаємо в гості:good:і тоді буде і кава,і глітвейн,і вареники:):):)а найголовніше - файна бесіда:good:

Останнє редагування: 17 січ 2009
  14. Веда

Веда Well-Known Member

Это очень грустно, Рыбка. Хочется сделать пусть не в мажоре, но хотя бы в миноре... Это будет плакат А3. Хочу, как подложку, сделать фотку моста, по которому шла колонна... А потом фотографии ребят. Правда, они все уже очень взрослые дяди... Прошлый раз я использовала их фотографии в Афганистане, а сейчас - их нынешних. Специально сфотографировала... И еще стихи подобрала... Надо все скомпоновать... Но это уже завтра...
    У нас в городе более 100 афганцев, никто, слава Богу, не погиб на той войне, но от ран несколько человек умерли

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

вчу-вчу той екзамен, а толку мало...
    а брат такий підступний - взяв і заблокував форум... я довго мучилась, заходила на аварійний(де нікого не було)
    а потім схитрила (брат заблокував лише головну сторінку:))) )

• Подобається Подобається x 8
  16. Summer

Summer Well-Known Member

Багіра, удачі! а чого не вчиться?
    в мене звичайний вихідний, але трохи робочий день був.

• Подобається Подобається x 4
  17. Багіра

Багіра Well-Known Member

дякую...
    не вчиться, бо форум є :)

• Подобається Подобається x 4
  18. Max_

Max_ кл. москаль

Знакомая гел попросила сделать контрольную по начерталке... Типа ты заборостроительный факультет закончил, должен разбираться. Я уже не помню ни фига... как там это все рисуется...
    Счас скачаю с нета учебник, буду разбираться...

19. Зануда

Зануда така зануда

Кошмарний день. Тільки те і робила, що висварювалась із дітьми. Так далі бути не може. Я вже із сил вибилась. Я вже дойшла до тої межі коли невідомо з ким з нас щось не так: чи діти невиносимо неслухняні чи то в мами нерви розгойдані до краю.
    Замкнене коло ... :suicide:

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Минув...еххх...звичний день...сигарети..кава...
    Минає...звична ніч..сигарети..кава...
    Скоро...звичний ранок...сигарети..кава...
    І..думки...думки...переосмислення...інвентиризація..
    самокопання..самоїдство..жовч...чорнота...
    думки...

Останнє редагування: 18 січ 2009
    • Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)