Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну, то окрема тема.
    Ставити плюси табуном за "Нині упокоївся в Бозі мій песик." - як на мене маразм. Це так всім типу сподобалась тяжка доля песика.
    І на це вже звертали увагу нераз.

Кажу ж - страх.
    Не бані, нє. Боявся вкотре поперти проти загальної маси, і так часто проти форумної течії пру. Боявся, що затаврують. Скажуть, той самойло взагалі загнався, на бідну дівчинку накинувся.
    Але як ти дорогу відкрила, то і я можу сміливіше рота розтулити. Ти недоторкана королева хвориму з безмежним запасом авторитету, тобі ніц не буде.
    Кажу так як є.

• Подобається Подобається x 3
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ну, то й не вимахуйся більше. ;) :tongue:
    псевдо-, псевдо-... а похвалитися нема чим...
    Де таке було? о_О о_О о_О
    Я багато пропустила. :haha:

Най тобі буде, про королів та королев. Мені байдуже.
    Я звикла проти течії пхатися. В універі за то дістала не раз, але ні разу не пошкодувала все одно.
    А якщо ти преш проти течії там, де не страшно, то заслуги в тому мало. Я тут взагалі була здивована, що мені плюси поставили, чекала хвилі протестів, а тут такий сюрприз...
    Думаю, що тут ще один момент. Від жінки таке сприйняти легше, особливо, якщо вона вже знає, що таке вагітність і пологи. А від чоловіка... ще й того, котрий за давньою українською традицією, не був із жінкою на пологах... Я колись теж поперла в тому плані проти течії. То вже зараз стало популярним, тоді всі страшили, навіть лікарі... Мені аж дивно, що нас таки не залякали. :)))

Останнє редагування: 15 січ 2009
    • Подобається Подобається x 5
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не думаю, що хтось з цими думками поставив плюса (тим більше багато ж повідписувало що вони думають).

• Подобається Подобається x 3
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А навіщо?
    Ну, подобається людям.. :)))

5. Liliyah Romanova

Та я не сперечаюся. Зрештою, я не хотіла саме такої суперечки. Я просто написала, що думаю. За таке треба пальчиком помахати, а не по голівці гладити. А то так кожного разу можна "ой, хочу померти" і всі побігли жаліти...

6. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

роздуми.чекання.справи.сподівання.боротьба.надія... звичний день

• Подобається Подобається x 10
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не погоджуюсь.. Писали "не думайте так, це неправильно", а не "як же нам вас жаль, маєте рацію". Жаль - це другий варіант, перший - це підтримка.

Хочу повернутись до розмов про розбіжності в святах і хто що як називає. Питала маму чому ми називаємо щедрий вечір 18 січня, а не 13го. Вона пояснила це різницею в трацидіях православної і грекокатолицької церкви. А в неті я знайшла зовсім парадоксальну інформацію
    - Маланку святкують 31 грудня за старим стилем, 13 січня за новим
    - На Йордана учасники Маланки обливаються водою.. (тобто 18 січня)
    І тепер мені зовсім нічого не ясно :wacko:. Короче, менше з тим..

8. Зануда

Зануда така зануда

Довго не мала інтернету вдома. На роботі від часу до часу кидала маленькі дописи (щоб не засікли), а тепер і на роботі глюки - запустив хтось вірусяку, то навіть читати не можу - все висить. Отака халепа.
    Додому останнім часом потрапляю надто пізно, щоб мати силу ще щось писати на форумі. Не встигаю жити! :)

• Подобається Подобається x 12
  9. Liliyah Romanova

Я пошукаю. Бо теж уже заплуталася.
    Чортеня правильно написала про голодну кутю. Може, й справді щедрий вечір на Василя. Треба пошукати...

10. Зануда

Зануда така зануда

[​IMG]сказала Ліля поправляючи корону ;) :)))

• Подобається Подобається x 9
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в мене з вчорашнього вечора страшенно болить голова і ніяк не переходить, я вже і таблетки брала і заспокійливе - НІЦ НЕ ПОМАГАЄ :cry: А щей гавкаю як той Самойлів песик перед тим як мав ся упокоїти :)))

А ще в нас тут новина. Канадські гуси залетіли в мотор міліканського літачка, на борту якого було 150 людей плюс залоґа, і зробили диверсію. Літачок малом не розбився і мусів сісти на Ґудзоні. Всі люди спокійно вискочили з літака в зимну воду. Бідаки.
    Ану канадийці признавайтесь чия робота?:haha:

Останнє редагування: 16 січ 2009
    • Подобається Подобається x 14
  12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ото вивів "Ніжки" на 3 місце конкурсу і зібрався додому.
    Тут телефонує знайома - тренер з латиногамериканських танців і вчергове плачеться, що Винда злетіла.
    Приходжу - абзац! Завантажується "в чорний екран", проте трьома клавішами можна викликати диспетчер задач і дещо запустити. :)
    Ну почав ганяти "звірів" -4 проходи по 40 хвилин (і за білочку проголосував).
    А дівчина благає - "не перевстановлюй винду - там у мене унікальні проги - навіть анімований посібник з танців!"

Ну що зробиш, коли explorer.exe чисто відсутній, а "звірячі проги" в системі утікають і розмножуються "під пальцями" ?
    А версії на дисках - несумісні !
    Стягнув половину системи з офісного компа (чужого) - опаньки, є робочий стіл. Ой, що то за робочий стіл...
    Дівчина (вона ще й верховою їздою займається) сфоткала свою маму так, що вуха коня стирчать точно з боків маминої голови!

І перше, що сказав мені реанімований комп - "файли готові для запису на ДВД. Вставте диск і натисніть на "Burn"!
    Дівчина не знала, що закачки без презервативів небезпечні для здоров"я!

Ну і її 9 котів потоптали усі мої диски! Чого тільки не зробиш задля гарної дівчини!

• Подобається Подобається x 11
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

• Подобається Подобається x 7
  14. mavka

mavka Well-Known Member

ось теж знимки розглядаю - американський пілот - ас .......155 чоловік й усі живі. .....

хоч, правду кажучи, коли літак прибуває в ЛаГвардію враження, що не дотягне до берега - придумали порт побудувати на березі....

Останнє редагування: 16 січ 2009
  15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Але власне, що від моменту вильоту з ЛяҐвардії до того як він сів, пройшло десь 3 хвилини. І як всі оперативно спрацювали, що зразу відкрили двері на крила, люди вийшли а тут їх зразу ж позабирали рятівні служби. Льотчика тут в нас хвалять!!! Орайлі сказав що як знайдеться адвокат який захоче судити авіакомпанія за цей випадок то він особисто йому вріже. :haha:

А той аеропорт взагалі якийсь особливий :blush:

• Подобається Подобається x 4
  16. Vetta

Vetta Well-Known Member

.155 чоловік й усі живі. .....

)) чудеса бувають таки.Рада за тих людей))
    А в нас на Левандівці всьо снігом присипало,так сказати освіжило пейзаж ))

і от проснулась я з вірою що все буде добре))
    Часом не знаєш як вирішити проблему...а вирішення приходить зовсім несподівано.
    От так і вчора, чоловік хоть і колишній чоловік але допоміг )) правда трохи по сперечались за політику ))

17. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

моя доця цілу нічку чемно мене копала... ото мала непосидюча.
    хочу зараз спати... маю йти в поліклініку і не уявляю як туди та з моїми то ногами потрапити... хочу щоб вигадав нарешті якийсь телепорт :)

настрій чудовий... ой снігу снігу білого насипала зима :)

• Подобається Подобається x 14
  18. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Цікаво як пройде сьогоднішній день...курсову я всетаки написала...от зараз йду на захист...

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Удачі, тобі. Мавпусику!:)

20. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Дякую Іруська....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)