Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

не сприймайте так буквально.

• Подобається Подобається x 4
  2. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Адріанище, ти що геть з глузду з.їхала?:dntknw:
    пам.ятаєш: ми з тобою гуляли містом і декламували твої фантастичні вірші?
    отой - "ніколи, ніяк, уривками, золотом сипалась осінь..."
    от заради того таланту ти й мусиш жити, Господь дав його тобі-так користай ним, а все погане - минеться, йому від того нікуди не дітись:)

• Подобається Подобається x 17
  3. Vetta

Vetta Well-Known Member

Звичайний день....сиджу їм вівсянку:nyam2:, на моїй голові сидить квокче попугай, одним пальцем строчу на ЛФ , поряд парує улюблена кавуся з молоком.... і дитина сидить дивиться з величезними очицямио_О диск по догляду за новонародженими .....питаю нащо воно тобі? Каже шо їй треба знати як доглядати за своїми дітьми гг.

Але з ранку маю файний настрій :girl_angel:бо набула собі добру звичку вечорами не брати трубку, і не псувати його балачками .
    От такий він звичайний ранок звичайного дня..... головногю ціллю якого є- найти гроші шоб заплатити за квартиру і погасити боржок....ех
    Adriasia
    Мамашо , ви там кавкою не зловживайте )) як зчуєте шо лізе до вас якась обіда, бажання по плакати чи ще гірше- порив потягати інтер"єр.... то швидко на кухню,грієте собі молочка,лягаєте, задераєте ноги і співайте чи колядуйте. І вам заняття і у дитинки урок співу )))
    Гарного вам дня)):give_rose:

• Подобається Подобається x 17
  4. Summer

Summer Well-Known Member

Adriasia, читала вашого листа і :cry:, не просіть більше такого....
    Все буде добре, треба тільки вірити :)

мій звичний день -робота, робота і семінар :)

• Подобається Подобається x 8
  5. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

вчора вичитала можливість заробітку на фотостоках.... цілу ніч про то думала (гроші то мені потрібні)... маю купу ідей... де взяти ліпшого знимкаря уяви не маю... але буду і над тим думати, а може і зможу робити вдалі знимки тим шо є... буду старатися :)

мій (пі пі пі) ремонт просувається як черепаха... майстри вчора швяткували Василя... а нині ше не явилися на роботу.... ото випишу їм коли прийдуть

• Подобається Подобається x 13
  6. сестричка

сестричка Well-Known Member

Звичайнісінький сесійний день..
    Зустрілась з знайомим у місті, поговорили, пофоткали.Вдома холоднеча, батареї чуть теплі.
    До Аліас приходила бувша кураторша, попили чайку, я пішла спати, а вони всю ніч щось там малювали, вирізали...Я прокинулась, а вони тільки закінчили працювати.
    Не уявляю, як то Ірка може так довго не спати? То по тлф триндить всю ніч, то малює..От вже...крейзі:)

• Подобається Подобається x 14
  7. Багіра

Багіра Well-Known Member

в мене тоже сесійний день... треба сі вчити... а ше хочу позвонити свому стоматологу, бо зубиска дуже болять... і так тяжко наважитись..:)

• Подобається Подобається x 9
  8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні гарно виспалася і з гарним настроєм зібралася йти на пари....Тут подзвонила коліжанка, сказала що треба зустрітися і поговорити...Терміново!!!
    Ну що ж не зробиш заради друзів....на пари певно не попаду сьогодні...

• Подобається Подобається x 8
  9. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Я ж не знаю, які в тому диктанті дієслова були, а може всі були недоконані:)

Adriasia,
    не гнівіть Бога такими молитвами...
    В кожної людини є моменти в які не хочеться жити, але ж люди живуть вірять, що все колись буде добре. Якщо Бог вирішив, що Ви маєте жити, значить у нього на Вас є якийсь план, І ви мусите те завдання виконати, як і кожен з нас.
    Може, то звучатиме жорстоко, а уявіть таке, що Бог виконає Ваше прохання, наприклад, коли Ваша донечка з"явиться на світ, і як їй буде без мами:sad:

Останнє редагування: 15 січ 2009
    • Подобається Подобається x 11
  10. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Завтра захист курсової....а що захищати??? в мене чорновий варіант, і то тільки на 20 сторінок, а має бути мінімум 35...Певно спати сьогодні я не буду...треба щось в неті пошукати...але сумніваюся що щось знайду:sad:

• Подобається Подобається x 7
  11. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

ніч обіцяє бути безсонною і цікавою :). (пригадую свої студентські часи)

• Подобається Подобається x 6
  12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Знаєте, не розумію, за що вам понаставляли плюсів...
    З жалості? Зі співчуття?
    Тільки до чого? До того, що ви не цінуєте дар життя? Що не цінуєте те, що маєте?
    Я не вірю в щирість ваших слів, ні на краплю. Дуже сумно таке читати.
    Ви хоч самі свідомі того, ЩО написали? Я розумію, що вам тяжко, але ж не можна так руки заламувати. Тим більше, що зараз ви не хвора, а вагітна. Ви зараз на сторожі і нема чого себе жаліти. Зараз важливо не те, як ви почуваєтеся, а те, що ви маєте зробити від себе все можливе. І подумайте, що якщо Бог вас рятував безліч разів, то в цьому був певний задум і був однозначний сенс.
    Радила би вам подивитися фільм "It`s a wonderful life". Там власне чоловік забажав, аби він ніколи й не народжувався. І коли йому дали можливість побачити, ЩО би тоді було, зрозумів, яким дурнуватим було його бажання...

І ще. Відколи ви стали мамою, а ви вже є нею, ви повинні на якийсь час забути, що ви дитина і поводитися не як маленька дівчинка, а як доросла й відповідальна жінка.

• Подобається Подобається x 15
  13. Ірена

Ірена Well-Known Member

У вагітних воно всяке буває...
    а ще й ситуація непроста...
    та я також не поділяю думки про те, що все так аж страшно.:dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  14. Персі

Персі La mafia è immortale!

Напевно, щоб підтримати хоч якось.
    Чесно кажучи, теж не розумію таких розмов, думок, а тим паче молитви

• Подобається Подобається x 3
  15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

+100.
    Тільки я хтів дещо жорсткіше написати, все що думаю про той "шедевр". На рівні бану. Але так, щоб дівчинку встряхнуло може трошки.
    Але потім передумав, і так дехто думає, що я собі багато тут дозволяю.

А народ ліпить плюси за подібну ахінею, аж гуде. :)))

• Подобається Подобається x 1
  16. Liliyah Romanova

До чого тут недоконані дієслова? :wacko:
    Там стандартно все було: неможу, незнаю, нелюблю...
    Та я знаю. У мене теж різні ситуаційки були.
    Найпришпильніше було, коли лікар мене почала лякати (кричучи на мене нелюдським голосом), що я народжу на 8-му місяці (саме такий термін у мене був) мертву дитину. Не уявляєте, яких титанічних зусиль мені коштувало зібрати весь страх в кулачок і розсміятися їй в лице, що її однозначно заткало. Вона, паршивка, хотіла мені ліки тоді втулити, бо працювала для якогось приватного виробника...
    Усі вагітні мають свої проблеми, коли перемикає і т.д. Але вони також мають інтуїцію і природню агресію, аби захищати дитинку. А якщо почати себе жаліти, то ой... можна дожалітися...
    У мене з мамою теж не ангельські відносини. На той час мені ще й казали, що то Роман з мене хоче домову куру зробити. А ще доводилося щодня вислуховувати, що нам не треба спільних пологів, бо я тоді буду страшна, бо він мене потім не буде любити, бо взагалі не захоче, бо невідомо що...
    А якось я загриміла на тротуарі, бо сніг притрусив ковзанку, яку собі діти влаштували на доріжці до продуктового магазину й дитина не рухалася протягом 3 днів... Якби ж то на все увагу звертати, то на все нервів не вистачить...
    Напевно. Хоча виглядає, що мало не одобрили написане. :8:
    Ну так, ти в нас тільки до ніжок слова добираєш... :)))
    Тішуся, що випередила.
    А що тобі заважало мінус поставити?

• Подобається Подобається x 5
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А для чого ставлять карму в темі "Прохання про молитву"? Чи в "Просто мені сьогодні гірше всіх"? Думаю, що це знак підтримки, те ж саме, що обняти.

Особисто я не бачу бажання залишити життя, а лише розпач з того, що рідна мама має таке відношення до своєї дитини. Я про маму Адріасі, яка попри все її любить.. І не відповідає взаємністю, ображаючи. За це і плюс.
    Та і Адріася написала нам, щоб ми її підтримали, бо їй важко. А дурниці - вони нас часто відвідують, у всіх буває..

• Подобається Подобається x 7
  18. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

А мене сьогодні остаточно торкнулася економічна криза.... Працюю тепер тільки за дякую, і не відомо, коли буду за гроші. За інтернет рахунок прийшов....:sad: Тато ввічливо попросив мене припинити.:cry: Тому, користуючись, мабуть останньою нагодою, хочу усім сказати величезне ДЯКУЮ!!! За те, що підтримували, стали для мене друзями. За те, що читали мої сльозливі дописи, за те, що піднімали мені настрій. Дякую Мавпусику, моїй першій подрузі, з якою ми не раз бачилися і попивали запашну львівську каву у "Фресці", дякую усім форумлянкам і форумлянинам. Ви справді усі дуже хороші!

• Подобається Подобається x 16
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ех...шкода....:cry:

• Подобається Подобається x 5
  20. Liliyah Romanova

Так людина ж не просить там "помоліться, аби я померла". :8: А тут десь так і вийшло.
    Мені то інакше виглядало зі сторони. Людина себе тлумить, а їй за то плюси, мовляв "добре, що таке просиш"... о_О
    Краще на таке відписувати, ніж плюсики ставити. Я би не порівнювала ці ситуації взагалі.
    Ну, але то моє сприймання.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)