Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та во дупіру приїхав.... годину тому назад, не більше. А ви виділи?????о_Оо_Оо_О Миха???? Живого????о_Оо_Оо_О

• Подобається Подобається x 4
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Та ви мені скажіть в якому ви відділі!!!!!
    П.С. Не переживайте так, я вдома сиджу, пляцки доїдаю і форум читаю:)

• Подобається Подобається x 7
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

як у якому відділі? На сервісі, на першому поверсі, на Зеленій. Як заходити з тильної сторони, там зліва є хлопці, що сервісом займаються.... не безпосердньо, вони замовлення приймають....

Останнє редагування: 14 січ 2009
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ну, я подумала, що може ви на другому поверсі, може запчастини собі купуєте. Не хочете прогулятися? піднятися туди...ноги розім"яти...
    А я би потім в свого чоловіка випитала, як ви виглядаєте :) Шкода, шо він зара не має часу на перший поверх спуститися і вичислити вас

• Подобається Подобається x 6
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

я там теж був.... купляв....:blush: там Юра працює... і ше пару хлопців....

6. olya_d

olya_d Well-Known Member

в якій годині?
    Даруйте, що стільки випитую...Але ж як цікаво!!!! Вас, живого! Побачити! Ну чи принаймні почути опис вашої зовнішності ;)

во, і серед них мій чоловік

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Блін.."А счасьте біло так близко".......:)))

• Подобається Подобається x 11
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

коло пєтої.....
    ну... в магазині я не сіяв... хоча мене і там знають.... та хто мене не знає.....

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А там відеонагляду немає? ;)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

та толку.... відеонагляд ж мене не знає.

11. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Звичний сесійний день....дві пари провела в університеті...а дві"На бамбетлі"....посмакувала Різдвяним глінтвейном, сирником.....

• Подобається Подобається x 9
  12. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

написала отаку замітку в щоденнику...

Лист до Бога.

Привіт Господи. Вибач, що довго не писала, але ось нарешті зважилася.
    Я хочу в Тебе дещо попросити. ТИ ж мабуть звик до прохань, тому прошу особливо... Господи прислухайся до мого, благаю Тебе.

Пригадуєш, багато років тому Ти врятува життя двом людям: моїй мамі і мені. Дякую. Але і пригадай той момент коли лікар запитав кого рятувати. Одноголосно вирішили що маму. Для чого Ти залишив мене? Ця жінка багато страждала і через мене в результаті також, вона проклинала день коли я народилася... але вона і є найкращою в світі мамою. Я дуже Тобі за неї дякую. Але для чого Ти врятував мене? Для чого дозволив вижити? Я ж народилася непридатною до життя... дітки з таким діагнозами і вагою помирають... Господи... вони помирають...
    Ти ще декілька разів тримав мене на межі... і я виживала... Господи, для чого?

Божечко, виправ цю помилку, бо мені більше несила. Ти вберіг життя людині якій воно зайве і є швидше випробування на виживання ніж життям...
    Моя мама народила б ще одну дитину, або всиновила чи вдочерила, але то б не була я... отакак яка я є...
    Я зараз була б янголятком чи хз ким... головним би було те, що мене б не було тут і я не робила нікому боляче...
    Господи, чекаю на Твою відповідь.

• Подобається Подобається x 12
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та я хіба про оцінки казала??? Я суто про свій стан, коли забагато постійних помилок на одну голову за короткий відрізок часу.
    Оцінки там ні до чого. ;)
    Є правило, що "не" пишеться окремо лише з тими дієсловами, які без "не" не існують - ненавидіти наприклад. :)
    А людям що. Головне знайти протиріччя. :)))
    А варто пошукати інші правила. :)

Все правильно. Так і має бути.
    Хоча колядувати могли йти хлопці з дівчатами разом. Самі дівчата - лише щедрувати.

• Подобається Подобається x 2
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Adriasia, Ви не розумієте ЩО просите.
    І чому Ви відмовляєтесь від того, що Бог Вам подарував?

• Подобається Подобається x 10
  15. Alias

Адріасю, так не можна..не можна так думати і жалкувати за тим, що вже сталося .Якщо Бог подарував Вам життя, значить так треба, значить на цьому світі у Вас є для чого жити.
    Я прочитала Ваш лист. і у мене мороз по шкірі...То пройде..Просто у Вас зараз не кращі часи....Але ж скоро народиться Ваша донечка і Ви зразу подивитесь на світ іншими очима...

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

+100.Адріасю,прислухайтеся до Аліас,не побивайтеся.якщо так сталося,значить на то є Божа воля і так має бути.не мучте себе і свою дитинку(вона ж все відчуває).Настройте себе на позитивну хвилю,адже Ви - майбутня матуся(а це найбільше щастя на Землі - бути матір"ю).
    Бажаю Вам витримки,оптимізму і віри у краще.і не забувайте,що все погане рано чи пізно минає:)

• Подобається Подобається x 13
  17. Alias

Адріасю, а ще у Вас є ми:)Ви ж бачите, що тут люди готові прийти і допомогти якщо треба.та ще багато інколи значить просто поговорити по-душам..поплакатись.

• Подобається Подобається x 10
  18. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Адріасю, як для чого? А для того, щоб дати життя своїй донечці! Викиньте з голови усі погані думки, повірте мені, дитина все відчуває. Ви скоро будете радіти, будете самою щасливою, бо Ви побачите і зустрінете своє маленьке ангелятко, яке буде Вас любити понад усе на світі.

• Подобається Подобається x 13
  19. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Мені запамятався допис Ромка, де говорилося про те, що життя-це не тільки чорний колір, а і різномаїття інших кольорів, які обовязково чергуються...ваша біла смуга-це ваша мацьопа))))

20. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

мама мені сказала... "Народила і вигодувала яструба (то я) на свої кури"... стало боляче... дуже боляче... відчула себе зайвою... вот інаписала того листа...

власне життя донечці коли стояло питання про аборт вберегла з егоїстичних міркувань.... щоб МЕНІ було для кого жити.

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)