Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Шампанське? Зраня?:morning1:

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

тьфу, йопересете. Разом пишеться нині, просто з апострофом, тому я написав разом, а раніше такого не було, писали лише окремо.

3. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

а я віршик з самого рання написала
    мам чудовий настрій, приходили сіячі і розбудили мене...
    хочу ще аби за вікнами падав лапатий сніг який так гарно виглядає в світлі ліхтарів :)

• Подобається Подобається x 17
  4. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

А вірш в студію, можна?

• Подобається Подобається x 7
  5. сестричка

сестричка Well-Known Member

Вчора ввечері дзвінок у двері.Ну, думаю, сівачі прийшли..Та де там! Прийшла бабця з, збирає по 50 гр на ремонт під"їзду.Через деякий час знову дзвінок, знову та бабця, але вже на похорон, хтось помер..
    Вже аж зовсім пізно завалили одногрупники ...попили чаю, посміялися , спробували поворожити..А я відмовилась.

• Подобається Подобається x 10
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

так!!! ставтесь до дітей лояльно! :) не забувайте, що як не для них, то для їх батьків оцінки багато означають...
    І для мене то всьо було середньої важливості... а після навчання у вузі, то все нагадую мамусям, щоб не переживали так за своїх дітисьок, бо то всьо субєктивно і бігти за оцінкою не варто... краще повчитися з дитиною додатково, пограти в розвиваючі ігри....

Останнє редагування: 14 січ 2009
    • Подобається Подобається x 9
  7. Summer

Summer Well-Known Member

як з понеділка почалось катання по місту, так цілий тиждень :)
    я не знаю чи то погода, чи то тиск болить страшно голова, таке враження що багато маленьких молоточків одночасно стукають....:cry: ніколи такого не було, але то вже 3-й день, з понеділка :sad:. Вже каву випила, вроді легше стало, але чи надовго....

• Подобається Подобається x 8
  8. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Казала мені мама, що на Йордан голодна кутя :dntknw:

9. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Так, він є у Музі форуму :)

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

А у нас в большом городе эта традиция, к сожалению утрачена.
    Зато у меня сосед по тамбуру из Западной Украины сам вчера попросил, чтобы мои сыновья пришли посевать утром. Мы с ними выучили колядки и они хором ему пели и посевали. Он им дал денюжку, радости было! Сказали, что хотят еще. Прошлись по соседям на площадке, всем посеяли. Всем в радость.

• Подобається Подобається x 11
  11. olya_d

olya_d Well-Known Member

А в нас сьогодні сіяли самі хлопці! Має бути вдалий рік ;)

Ми колись в гуртожитку ворожили. Завжди насміялися так! Пригадую, кидали шкірку від яблука та й дивилися, яка буква буде - вийшла "Лямбда", то ми вирішили що якийсь араб буде або китаєць, що з нами по сусідству жили :haha:

я взагалі вже заплуталася з граматикою: то так треба писати, то інакше...то з апострофом, то окремо...Не встигаю запам"ятовувати :)

• Подобається Подобається x 10
  12. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Чому Ви так категорично, недоїв, недоспав, разом пишеться, а то теж дієслова:)
    Але те що правила міняються то факт, якщо не помиляюся, в нас вже Дюма відміняється:)

• Подобається Подобається x 3
  13. Багіра

Багіра Well-Known Member

здається є окреме правило щодо недо-, пишеться разом:pardon:

• Подобається Подобається x 5
  14. Daisy

Daisy Well-Known Member

В вас ранок, а в нас 12 ночі :)

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я знаю, що тільки хлопці і мають сіяти. В мене вдома дівчат ні колядувати, ні сіяти не пускали. Тільки щедрувати на щедрий вечір (тобто перед Йорданом).
    Не знаю, хто має рацію, якось в нас ті традиції поплутані. Здається місто одне, а в кожного по іншому..
    От у Вікіпедії прочитала, що щедрий вечір - це якраз був вчора і треба було щедрувати..
    А голодна кутя, або другий святий вечір - це дійсно перед Йорданом. І в цей день не щедрується.
    Зрозуміла помилку - деякі люди називають щедрим вечором 18 січня, а не 13, як то має бути. Цікаво чому так сталось..
    Чортеня і Оля_д - ви праві ;)

• Подобається Подобається x 5
  16. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мої батьки пускають всіх, тато навіть раз дівчаток першими пустив... такі маленькі, з щирими оченятами... ну не довго вагався між забобонами і тим чи їх впустити... :)

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Звичайно що ми би і дівчаток впустили, просто їх не було! Самі хлопці ходили.

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

видно дівчатка не ходять, бо невигідно :)))

• Подобається Подобається x 6
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я нині вирішив поїхати на Рено-сервіс - засіяти. Засіяв.... вони були настільки шоковані, що даремно мені зробили сервіс, хоча я й не наполягав, бо ж свєта.
    я поїхав, а вони ше стояли з відкритими писками..... так мені здалося.

• Подобається Подобається x 8
  20. olya_d

olya_d Well-Known Member

Миху, а в якій годині ви туди їздили?!! І кому саме там сіяли?

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)