Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Ви що??? Де ж майбутній мамочці тарабанити важке? Ви ще скажіть, що шпалери зібрались самі клеїти, стрибаючи з табуретки на стіл і т.д о_О дайте дитиночці спокій... і з настроєм... подумайте не про себе , а про малечу і все стане на свої місця, от побачите.
    Я теж часто чула "ми тобі дитини не робили", правда про аборт не йшлося ніколи.Тому ну їх всіх подальше і не жалійте себе, а любіть ;)
    Якщо хочте щось для дитини, то краще погуляйте, наберіться позитиву, а потім просто вимийте начисто кімнату і все що є всередині - бо старі шпалери, але при загальній чистоті, набагато корисніші дитині, ніж токсини від нових шпалер і клею, це ж не вапно...подумайте...
    ГАРНОГО ВАМ НАСТРОЮ І ЗДОРОВЮСІНЬКОЇ МАЛЕЧІ :preved:

• Подобається Подобається x 23
  2. gryvul

gryvul Well-Known Member

Так то у вас синдром гніздування, стандартний для всіх вагітних. Не піддавайтеся йому. Важливіше ваше добре самопочуття!

• Подобається Подобається x 13
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

:))):)))
    Adriasia, бережіть себе.Ремонт ремонтом, а здоровь"я Вашої дитинки і Вас самих, то найголовніше

• Подобається Подобається x 10
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

як я перемила всі вікна в будинку, потім так живіт болів, то казала хай яке буде брудне, але дитина важливіша.
    Правда, пізніше не втрималася і добрий шмат городу обробила, а наступного дня народила:)

• Подобається Подобається x 9
  5. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Adriasia, прочитала ваш допис, дуже захотілося допомогти, була би моя мальота хоч трохи більша.
    Самі те ж робили ремонт, а меблі докручували як в роддомі була. Але мені більше друзі допомагали, а не родичі, правда мама в отаній день якраз пилюки і витирала, а шафи я досі потроху речами закладаю:).
    Їхала я в роддом в хаті чорт голову міг зламати, а приїхала все чистенько, шафи вже не окремі досочки, а зібрана спороду.
    Я думаю, що у Вас є те ж хороші друзі, і вони зрадістю Вам допоможуть.
    А як ні, то не починайте того ремонту, а збережіть свої сили, і здоров"я вони Вам і малюку будуть дуже потрібні.

Останнє редагування: 12 січ 2009
  6. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

у мене є моя кімната і інтернет...

ремонт робити на привеликий жаль таки мушу, бо штукатурка падає... а шо коли на дитину впаде???
    проплачуся і знову беруся до роботи....

• Подобається Подобається x 8
  7. Summer

Summer Well-Known Member

Adriasia, бережіть себе! :)
    а в мене день робочий, ех як заставити себе працювати, то на форумі, то по телефону, то кавуся, то чай. Розумію, що за мене ніхто не зробить, все берусь до роботи :yes::morning1:

• Подобається Подобається x 8
  8. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

ну от, отримала на руки направлення на практику, спочатку йду в МЗС. усе ще не втрачаю надії знайти роботу. помила втома всю сантехніку, все чистюсіньке - аж сяє)
    отримала неочікувано для себе подарунки - подруга привезла ручної роботи тарілку з мукачева з розписом, а ще - смачнющий хліб з горішками і фініками - з львівської "Вероніки" :)

а інша подруга подарувала мені церовний календар (чому я дуже зраділа - бо вчора в церкві всі розкупили, і їх не лишилось:) ).

9. Mariya

Mariya Well-Known Member

Форумляни, а, може, Adriasia хтось би допоміг? На жаль, я не можу, бо троха задалеко живу, але, може, хтось би таки зміг?

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Згадала, що забула на роботу принести... От, голова й два вуха.

У мене така сама думка виникла. Може, хтось може допомогти? Раз Адріясі більше нема на кого розраховувати... Форумляни вже стільком допомогли. ;)

Останнє редагування: 12 січ 2009
  11. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Я б з радість допомогла:) Але можу тільки на вихідних, бо в будні тільки робота і ще раз робота...

• Подобається Подобається x 7
  12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Припльонталася з пар додому....перший день і зразу 4 пари...на четверту не пішла:blush:
    Дізналася, що курсову треба захищати...а я думала літом.....А я до неї ще навіть не дивилася...Але то таке, якось викручуся...

• Подобається Подобається x 7
  13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Во-во:)і я так кажу.Адріасю,можете на мене розраховувати:)

14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

І на мене:)....

• Подобається Подобається x 11
  15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в нас на роботі нині під вечір два рази світло згасло і було темно як в негра за пазухою. :)))
    Я два рази починала писати програму і воно мені два рази по-середині вибивало компютір. В кінці кінців я сказала, на середині міста і пішла додому. Виявилось, що в будинку почав працювати генератор, бо в околиці навіть світлофор на працював. Москаль з нашого слупа лєтрику краде!!!:tongue:

• Подобається Подобається x 12
  16. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Проснулася шойно... зайшла на ЛФ і посміхнулася.
    Дівчата, дякую ВАМ усім. Я не думала що ще є такі люди (моеже не думала бо живу серед інших...)
    Вчора прийшли майстри і допомогли (дай Боже їм здоровля) доскладати то на шо мені вже не висатчили сили. Подивились на моє пузяко і сказали шо самі після себе приберуть усе, аби я лишній раз не навантажувалася.
    Дівчата, ще раз велике Вам спасибі на добромі слові і запропонованій допомозі.

• Подобається Подобається x 19
  17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Після дискусій із мавкою раптом захотілося їсти. :))) Роман зробив ґлювайн (так, Самойловичу? ;)), така смакота...
    Що би то ще погризти? Перерила холодильник у пошуках принаймні залишків сира з пліснявою - а нема... :cry:

18. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Мала сьогодні вперше пішла до школи сама, я поглядаю з вікна...доросла вже:girl_in_dreams: Ті першачки такі дрібненькі з такими ранцями і рюкзачиськами.:girl_tender: І раптом так смішно стало - вони ж, як Іспанковий равлик, повзуть собі маленькі і тягнуть свої черепашки.:mocking::mocking::mocking:

• Подобається Подобається x 20
  19. Vetta

Vetta Well-Known Member

Шось так святкувала той Новій рік, шо пару днів вже ходжу на форум а нічого написати не можу :girl_crazy:
    Привіт всім форумчанам )) шось вже хочеться весни....хоча шо вона принесе Бог його знає.

Adriasia
    ------------------------------------------------------
    Мамочко, вам якшо зовсім вже приспічить гніздуватись по генеральному, то свистіть.... бо скільки того життя.... сама через таке пройшла, тому не стидайтись.Всі ми люди, хоч якось шось таки поможу.
    Бережіть себе.:give_rose:

Останнє редагування: 13 січ 2009
    • Подобається Подобається x 13
  20. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Сьогодні ще раз впевнилась, що немає кращого форуму ніж ЛФ... А Мартіні кращій адмін й модератори адекватні... :cry: Чого не можу сказати про ХФ. Мало того, що модери забили на все й тупий срач розплився по всьому форуму, так дех-то заохочує все це. Є на форумі одна неадекватна людина яку нібито забанили назавжди, а потім адмін розбанив. А у цієї людини ні глузду, ні поваги - кривдить всіх, хто має думку відмінну від його... Я почала боротися з цим - там мою тему зніс все той же адмін і не відповідає чому... Мені накипіло, дуже...Й так бруду навколо, а люди які можуть це припинити, навпаки заохочують... Отакий у мене сьогодні день задався... Сиджу зла... :sad:

• Подобається Подобається x 12
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)