Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Meg

Meg Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

Сявичу,співчуваю!То всі так...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні все з рук валиться і просвіту нема, що ж і таке буває....

3. vasili

vasili Well-Known Member

:y:
    Де відпочивав і скільке?
    ЗІ : чого не казав що йдеш у відпустку?

• Подобається Подобається x 1
  4. syavych

syavych копач

Та де там їздив :sad:, сидів вдома з своєю хрюшкою малою - з нею далеко і не поїдеш.

З.І. Тому і не казав, бо сидів вдома...

5. vasili

vasili Well-Known Member

ааа, це кожний має відчути...:)
    ЗІ : це є, зер гуд.

6. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Не втрималася і зайшла також сюди :).

День прекрасний, тішуся, що знову прийшла на форум, що мене оточують гарні люди, які стараються не ускладнити життя один одному, а навпаки покращити. Зустрічаюся з людьми, яких довго не бачила. Всі повернулися з канікул і відпусток, такі натхненні, загорілі, щасливі, усміхнені...

Вчора коліжанка запросила спонтанно на каву до себе в гості. І ми почали ні з того, ні з сього балакати про бали і вальси і давні часи. І згадалося мені, що мала колись танцювальний курс у школі і найкращого партнера. Ми з ним тоді відмінно вальсували.
    От під музику Штрауса і Шопена ми крутилися в колі почергово з її (коліжанчиним) хлопцем і було так невимушено і легко. Для щасливих митей у житті треба небагато, якщо відверто :)!

• Подобається Подобається x 4
  7. Черешенька

От сьогодні у мене день часткового долання стереотипів і нормального людського подивування.
    Посиділи щойно з красенем-сусідом за вечерею :), поспілкувались, нажартувались (я чомусь щораз більше помічаю, що з хлопцями спілкування легше йде, ніж з кобітами :)). Роздумую, чи прийняти запрошення і піти ще в бар на пиво чи посидіти за новими "Імпресіоністами", яких вчора придбала і отримати задоволення від їхнього мистецтва :). To go or to stay here?

8. Melody

Melody Well-Known Member

А не можна піти на пиво і поговорити з красенем-сусідом про імпресіоністів? ;)

• Подобається Подобається x 3
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Раджу однозначно - приймати запрошення! :) Бажаю вам гарного вечора!

• Подобається Подобається x 2
  10. Черешенька

Два в одному не виходить, він - інженер і інформатик, запропонував мені розповісти про переваги та особливості нового Фотошопу :).
    А от щойно ще забігла коліжанка, хоче прогулятися, бо цілий день сиділа й працювала.
    То буде швидше за все така програма: прогулянка з коліжанкою до бару з пивом і сусідом ;).

11. Melody

Melody Well-Known Member

Оптимальний варіант :)

Та й знання про новий Фотошоп не завадять ;)

• Подобається Подобається x 2
  12. Черешенька

Сьогодні знову гарний день, барвистий, осінній, свіжий. І так легко на душі, так радісно...
    Отримала листа від коліжанки - відлуння моїх думок і переживань. Візьмуся сьогодні й собі за перо і повідписую усім, хто близько-далеко, кого пам"ятаю і згадую щодня і тим, хто в закутку пам"яті живе прекрасним спогадом.
    Розмірковую про сенс життя, яке в кожного своє, індивідуальне, але переплетене тісною ниткою зі схожими особистостями та їхніми світобаченнями навколо. Перечитаю "Нестерпну легкість буття", мабуть. Хочеться доброї літератури, музики, вина і душевних співрозмовників :)...

• Подобається Подобається x 9
  13. syavych

syavych копач

Ніколи не думав що всього один допис на форумі зможе підняти настрій і дати наснаги на цілий день, а тут ціла купа дописів від Черешеньки :), молодець!

• Подобається Подобається x 5
  14. Черешенька

Коли не зайду на форум, завжди тут нововведення якісь. Цікаво живеться :). Люблю зміни, бо тоді життя барвисте і кожного дня очікуєш, як свята (одним оком побачила, що тут є гілочка про вихідні й святкові дні, неодмінно зайду ще на кілька слів туди).

Застудилася трошки, і не можу жодну справу розпочати чи до пуття довести (щось з імунітетом робиться, старію очевидно, одним словом, раніше безпроблемно на другий-третій день в формі була). Вирішила зайти на форум і поспілкуватися тут трішки перед сном.
    Налаштовуюся на зиму. Морально, насамперед. Хочеться заховатися в кімнаті, як в берлозі, запалити пічку, включити гарну музику, прихопити книжку і сидіти так скільки завгодно. Або влягтися на капапі й дивитися на стелю, нічого не роблячи, роздумуючи над істотними питаннями буття або справжнісінько-таки байдикуючи. То в мене сонний, передріздвяно-новорічний настрій уже.
    І мріється про подарунки. Спонтанні й неочікувані, дрібнички (для себе і інших), які найчастіше такі вартісні :).
    І хочеться снігу, глінтвейну опівдні надворі на скрипучому морозі, і інію, і сонця, і краси :)...

• Подобається Подобається x 3
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хочу залишитись в осені.Я обожнюю її!Кожного ранку прокидаючись, біжу до вікна щоб побачити цю велич золотих кольорів.В таку пору можу годинами гуляти по місту..мене аж розпирає від тої краси, від того кришталевого повітря....

• Подобається Подобається x 5
  16. syavych

syavych копач

Золоті кольори то звичайно гарно, але погода паскудна :sad:

17. Alias

Нормальна осіння погода :)У нас сонечко "через марлечку" , невеликий вітерець...і не холодно

18. syavych

syavych копач

А в нас холодно, вітер, дощ...

19. Alias

Нехай навіть каміння з неба, але я хочу у Львів!

20. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

так, безперечно - балкони іноді у нас на голову падають ;)
    а бурульки зимою - і поготів ;) Можливо, то до гілки про рагулів - але люди ходять, бурульки лають - а скинутися/зібратися, і вислати на дах двох молодих хлопців, щоб сніг поскидали та бурульки позбивали - тут не виходить.... рагулю не порядок потрібен - а можливість лаяти бардак і шукати винних ;)
    ==
    Зачекайте краще Паски - тоді можна ;) Балкони падають рідше, ніж бурульки ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)