Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А ше ліпше, як має файні руки. От мені 2 січня вирвав зуба за третім разом:cry:, а витягав по шматочку:cry:, пардон за подробиці. І що? Спровокувало альвеоліт - запалення зубної лунки:cry:. Промордувалася я з болем на кетанові чотири дні, в день святої вечері мусила бігти вже до іншого лікаря чистити і знеболювати, бо на стінку лізла:cry:. Добре, жи всьо сі обійшло. А до того дохтура нігди вже не піду.

• Подобається Подобається x 11
  2. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

А я ще під вечір встигла остаточно розірвати не зрозумілі стосунки з одним хлопцем. Вирішив проконтролювати мої витрати. Каже, що краще б мене на піцу зводила. І де такі хлопи беруться? І яка їм різниця нащо я трачу свої зароблені гроші? Ніби і так не ясно, що на дитину і на себе.

• Подобається Подобається x 20
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в мене був файний вечір. По приїзді додому малам перед дитиною відчитатись чого так пізно приїхала, бо вона з татом вже накрила стіл в кухні і приготувала мамі вечерю. Ну це тато приготував а вона розставила тарелі, фужери і видельці. Одним словом ми дуже гарно повечеряли разом.
    А потім я свою маман вчила користуватись однокласнікі точка ру, бо мені пишуть записки і кажуть їй передати :)))

На ютро нам обіцяють 25 сантиметрів снігу той відмінили українську школу. УРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!:preved::preved::preved:

Останнє редагування: 10 січ 2009
    • Подобається Подобається x 13
  4. mavka

mavka Well-Known Member

у нас тут теж он на екрані - біжуча стрічка : "Насувається снігвий штормисько на всі графства штату до неділі !! Стережись!..." й теж відмінили українську школу, але вже після того, як ми домашнє завдання зробили ;) ....

• Подобається Подобається x 9
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А мене на сусідній гілці виправляли?
    Браво-браво! :mocking:
    Мені би таке щастя... Нема ради. :)

• Подобається Подобається x 8
  6. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

а у мене воскрес комп. Мих знав :)

• Подобається Подобається x 9
  7. syavych

syavych копач

на 3-й день? ;)

• Подобається Подобається x 7
  8. olya_d

olya_d Well-Known Member

А я п"ю каву, малий ще спить і шкода його будити. Воно таке файне, коли спить:)
    Потім поїдемо з чоловіком пральну машину купляти. Казала йому, щоб раніше купити, та ні, дочекався поки все подорожчало. І чому мій чоловік такий впертий - не хоче робити як я кажу? Правда, потім переважно все одно по моєму виходить.;)

• Подобається Подобається x 10
  9. Summer

Summer Well-Known Member

а я планую поїхати в Епіцентр , потім в МЕТРО

• Подобається Подобається x 4
  10. olya_d

olya_d Well-Known Member

О, як я люблю туди їздити! Але без чоловіка. Вже запланувала собі кілька покупок, поїду з мамою. Чоловік каже, що для нього покупка мною посуду - як червона шмата для бика.

• Подобається Подобається x 5
  11. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

Сидю і дивлюсь на екран, а треба готуватись до іспитів, А ТАК НЕ ХОЧЕТЬСЯ :sad:

• Подобається Подобається x 5
  12. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

гарний екран, троха старенький, тре від пилу протерти :) :D

• Подобається Подобається x 3
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

:yahoo::yahoo::yahoo:
    Привіт всім!Я знову з вами, знову вдома:)
    Все про все розкажу пізнвше, бо зараз немаю зовсім часу..
    А ще треба стільки перечитати дописів, наставити карми..ой, роботи непочатий край:))

• Подобається Подобається x 18
  14. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Ураааааааааааа! Аліас повернулась!!!:preved:
    П.С. З Сестричкою комп поділите тепер?

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ні, не поділимо:))Боротьба у нас їде..Це я поки що не дуже маю час, бо є певні обставини..а от згодом...сестричко, стережись!

• Подобається Подобається x 12
  16. Coffe13

А я сьогодні почуваю себе величезним свинтусом. Своїми нікчемними думками образила дуже близьку мені людину :sad:

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Розбудив мене чоловік зі словами "Вставай, будинок горить!". Це, мабуть, найгірше, що можна почути спросоння. В квартирі було чути дим, я повідкривала вікна, натягла на себе теплі речі, документи-гроші-телефони в сумку, причесалась і вибігла на вулицю. Чоловік викликав пожежну і почав дзвонити в двері всім сусідам. В нас будинок на 1 під'їзд, і він весь заповнений димомом. Ми повідкривали вікна в коридорі і почали пояснювати людям, що дим, пожежа, виходьте на вулицю, а вони якісь такі пасивні, стоять і чекають що буде далі. Пожежна приїхала через 2 хв після виклику (!!!). Виявилось, що то одна сусідка, стара бабулька, хотіла п'єц розпалити і так надиміла.
    Ну і от так день почався.. Добре, що все обійшлось.. От тільки диму ще багато вдома, всі вікна відкриті, а це ж холодно, ми в куртках сидимо, чекаємо коли дим повиходить..

• Подобається Подобається x 12
  18. А чего ты к нам, когда во Львове была, не заходила?

19. Coffe13

Ну як то чому? Нас багато , а ВІН один... :good: правильно робила, ми ж нікуди не дінемось :)

20. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Як добре що Іруська повернулася!!!!!!:preved::preved::preved:

А мені сьогодні прислали результати мого обстеження....діагноз-хронічна втома....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)